Vallaha kızlar kendinize yapıyorsunuz onu diim size. Benim param olsa da ameliyatı aklımın ucundan bile geçirmem zira accık daha memem büyük olsun diye kansere kendi ellerinizle davetiye çıkarmış oluyosunuz. Bence de bununla yaşamayı öğrenebilirsiniz. Hiç göğsüm yok diyenler de korkmasın, işte ben yaaa en basit örnek; henüz doğum yapmamış olmama rağmen accık kilo ve düzenli cinsel hayatla 1 beden büyüdüler bile. En yakın arkadaşımın da hiçç göğsü yoktu. ama hiç hayatımda been niye böleyim diye hayıflandığını duymadım. Şimdi yurt dışında evli ve ona çok aşık bi kocası, mutlu yuvası ve deli gibi parası var valla hahhahahaaa
Canım benim yaaa yani şimdi gene düşünüyorum daa hayatımdaki kadınlar yakın arkadaşlarımın hep küçük memeleri vardı ve bende normaldim onların yanında. Aslında gene herkesin göğsü küçük, kimse Pamela Anderson ya da Bo Derek diil fakat aahh ahhhh gözünü sevdiğim medyanın kadınlara dayatmalarından biri de bu işte. Güzellik kriterleri, dolgun göğüs olcak, uzun bacak olcak, yuvarlak popo, parlak saçlar, iri dudaklar vs. vs.. Bunlar yoksa sen bir hiçsin dayatmaları.. Kanmayın bunlara kızlar, pazarlama stratejileri bunların hepsi, size estetik ameliyatı düşünüdürebiliyorlarsa başarmışlar demektir! Başarmalarına izin vermeyin, gözünüz açık olsun. İlk sölediğimi gene söleyip bitiriyorum; hayat o iki et parçasından ibaret değil!
sengözlerimebaksanab