Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hepsini denedim, buyrun sonuç !

olmaz sır soyleyemem oyle herkese:eek:lmaz: tmm canım yazarım ozeldenkaydirigubbakcemile3 cokda oyle ozel bısı yapmadım acıkcası 9 cm deyınce kulagınıza cok gelıo ama benım dumduz oldugu ıcın ılk basda cok oyle buyuk durmuyo suan ancak elımı dolduruyo ama sımdıden sonra bı 5 cm falan baya dolgun durur dıye dusunuyorum

bunun formulu nedir ilaç fln mı kullanıorsn cnm :KK43: bende snn gibiyimde harbi böle yararı oluosa bende istiorm yhaa :gitme::gitme:

yaaa canım hakketen yaz artık şu formülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü,bende istiom banane banane:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar hepınızı cok sevıyoruma.s. oncelıkle ben yaptıgım herseyı burda paylasdım ama sızın ıcın bı kez daha yazayım oncelıkle 9 cm cok guzel bı gelısme ama oyle aklınıza kocaman oldu falan dıye bı dusunce gelmesın cunku benım goguslerım dumduz oldugu ıcın ancak suan ele gelecek hale geldı yanı ben 6 aydır yapıyorum masajı gunde ıkı kez yaptım halada devam edıyorum ılk uc ay bonvıva dıye bı yag kullandım o bıtınce aktardakı yaglarla masaj yaptım suan da bebek yagıyla yapmaya devam edıyorum.. caylardan da ıcdım bı sure ama bırakdım selulıt yaptı ve kıllanma oldu kafamçokkarıştı sade buz masajı yaptım ıkı ay falan gunde bı kez sonra en onemlısı dusda sıcak soguk yaptım haftada ıkı kez falan buda kan dolasımını hızlandırdı soguk su yerıne buzla yaptım ve suan 89 hatta 90 gelıo dıyebılırım reglım bıttı ama 90cm hala sırnaşık şey

Büyük göğüs dert çile,güzel gözükse de sırt ağrısı yapar,olduğundan daha toplu gösterir,sarkmaması için düzenli egzersiz gerektirir,beden bulmakta zorlanırsın,vitrinlerdeki çoğu renkli iç çamaşırlarına iç geçirerek bakarsın...Kısacası eksisi artısından çok

kızlar hepınızı cok sevıyoruma.s. oncelıkle ben yaptıgım herseyı burda paylasdım ama sızın ıcın bı kez daha yazayım oncelıkle 9 cm cok guzel bı gelısme ama oyle aklınıza kocaman oldu falan dıye bı dusunce gelmesın cunku benım goguslerım dumduz oldugu ıcın ancak suan ele gelecek hale geldı yanı ben 6 aydır yapıyorum masajı gunde ıkı kez yaptım halada devam edıyorum ılk uc ay bonvıva dıye bı yag kullandım o bıtınce aktardakı yaglarla masaj yaptım suan da bebek yagıyla yapmaya devam edıyorum.. caylardan da ıcdım bı sure ama bırakdım selulıt yaptı ve kıllanma oldu kafamçokkarıştı sade buz masajı yaptım ıkı ay falan gunde bı kez sonra en onemlısı dusda sıcak soguk yaptım haftada ıkı kez falan buda kan dolasımını hızlandırdı soguk su yerıne buzla yaptım ve suan 89 hatta 90 gelıo dıyebılırım reglım bıttı ama 90cm hala sırnaşık şey

cnm bnm yha çok tşk.ederm :KK70: kız vallaha denicemm sen bitanessnnn:1hug::sm_cool:

cnm bnm yha çok tşk.ederm :KK70: kız vallaha denicemm sen bitanessnnn:1hug::sm_cool:

onemlı degıl canım ne demek ıns sızınde buyur... 10 cm lık bı buyume az degıl cunku denemekde fayda var umarım etkısı guzel olur cnmkaydirigubbakcemile3

olmaz sır soyleyemem oyle herkese:eek:lmaz: tmm canım yazarım ozeldenkaydirigubbakcemile3 cokda oyle ozel bısı yapmadım acıkcası 9 cm deyınce kulagınıza cok gelıo ama benım dumduz oldugu ıcın ılk basda cok oyle buyuk durmuyo suan ancak elımı dolduruyo ama sımdıden sonra bı 5 cm falan baya dolgun durur dıye dusunuyorum

nezcim bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum mirmirmirmir yani benimkiler de dümdüz :bbo: bende özelden neler yaptığını yazarmısın desem çok şey mi istemiş olurum kaydirigubbakcemile3

nezcim yazdıkların için çok teşekkürler.umarım bizede faydası olur.bizimkide 75 desteksizi tam doldurursa hepinize benden sütyen hediye kaydirigubbakcemile3 inş bi işe yarar bende de.bişe sorabilir miyim buz masajını kaç dakika yapıyosn ve yönü faln var mı nası yapıyosn kafana göre mi.

hahayy :sm_cool: nezcim çok teşekkürler ben ayarlarımla uğraşırken sen eklemişsin buraya saol.şimdi sıra masajda zaten masaj yapıyordum da daha bi uzun tutucam süresini 1 ken günde 2 kere yapıcam masajımı. bitki çayını bıraktım ben ne yazık ki selülit yaptı bende de :bbo:
nisan gibi kısmetse evlenicem o zamana kadar büyütürsem süper olacak. evlendiğimde de kocamın eline veririm buzu fantazi derim lülülülülülü açıkında o yapsın sırnaşık şey

ama nezcim bi şey sormayı unuttum masaj şeklin nedir? özel bi tekniğin var mı ?
öptüm yavrum a.s.

buz masajını gunde bı kez ıkı ay kadar falan yaptım 3 dk bırıne 3 dk bırıne yapmaya calısdım dayanabıldıgım kadar yanı normal buzu surdum ama masajı ıkısını de ıce dogru asagıdan yukarıya yaptım kı sarkma falan olmasın dıye kaydirigubbakcemile2

kızlar tabiki öle ama bu bizde psikolojik bi durum olmuş artık benim 1 yaşında kızım var 5 ay emzirdim kız ken 85 ti şimdi 75 ama benimkiler büyük çocuk emzirdiğimden dolayı içi boşaldı hamur gibi oldu ben sadce içinin dolgun ve sert olmasını istiyorum benim sıkıntım da bu..

bence buz masajı ii gelir size.. ama daa farklı şeyler de wardır tabii bi araştırmak lazım CADIARZU

nezcim yaaa buz masajını uygularken neler yiyip içiodun onlarıda yazar mısın tatlım :KK66:

canım ben kucu de kullandım ama uzun sure degıl tazesı cıktı sımdı ondan yıyorum ara ara kara uzumun ayrıca canım ada cayı rezene cayı cıvan percemı falan da ıcdım ama tavsıye etmem gercekden vucut seklını bozuyo ve kıllanma yapıyo egerkı vucudun ostrojene ıhtıyacı yoksa canım:eek:lmaz:

hımm tamam anladım tatlım yok benim sewiyelerim normalmşi ama bende prolaktin yüksek çıktı dr hap werdi bakalım inş büyür artıkk delikafadulden

tatlım ne dielimm hayırlısı olmazsa napıcaksın mecbur bunlarla yaşayacağız evlenip çocuk doğurunca büyüyormuş zaten inş çok üzüldüm canım inş ameliyata paran olur....

**** Evlenip çocuk doğurunca göğüsler büyümez ki .. Kısa bir süre şişer ve geri iner ..

X