nezcim 9 cm lik büyüme süper bi şey imrenerek tebrik ediyorum seni alkisalkisalkiscm cm büyümeler diyorum herkese..bende böle bi uğraş içersindeyim 4 cm oldu şimdilik merak ettim ben bi sürü yol denedin sen hangileri ii geldi sana neler yaptın?özel mesajını bana da atabilir misin ? teşekkür ediyorum şimdiden kolay gelsin eline bileğine kuvvet :))
arkadaslar bunun caresı kılo almak ha kılo alınca cok mu buyuyor hayır benım gogusler dumduzdu tepsı gıbı kendımde zayıftım zaten sonra zamanla 9 10 kılo aldım yıne kucuk ama en azından 75 desteklıyı dolduruyor azcık ya bırde sunu farkettım benım gogusleımın ucu yok usuyunce fln cıkıyo yalnız ucları benım kuzenınde kucuk memıslerı ucları kocaman ama benımkınden buyuk duruyo acep ondanmı kucuk gıbı gelıo dıorum kaydirigubbakcemile3 ama kendımı kandıroyorum
nez sen neyle büyüttün o kadar bana da bana da söyle:)
nez12 kullanıcısından alıntı
canım bu tamamen bunyeyle alakalı o zaman cunku ben senın kadar cok seyde yapmadım henuz altı ay oldu ve 9 cm buyume oldu sonme falanda olmuyo canım bı sure bırakdım hıc bısey yapmadım ama ınmedı cok sukur daha da buyume devam edıyo ben ınanıyorum kı daha da buyuyecek yanı senın adına uzuldum canım ama kısıden kısıye gore degısıyo bence genelleme yapamayız demı
Slm kızlar.Bende aynı dertten muzdaribim.:sinifsinif: Nez'cim neler yaptığını banada yazarsan çokkk sevınırım.6 ayda 9cm süper yani.aynı yaştayız umarım bende olumlu sonuçlar alırım.
canım sana ozel den yazdım ama ozel mesaj kabul etmıyomussun ayarlarına bı bak ıstersennez sen neyle büyüttün o kadar bana da bana da söyle:)
nezcim 9 cm lik büyüme süper bi şey imrenerek tebrik ediyorum seni alkisalkisalkiscm cm büyümeler diyorum herkese..bende böle bi uğraş içersindeyim 4 cm oldu şimdilik merak ettim ben bi sürü yol denedin sen hangileri ii geldi sana neler yaptın?özel mesajını bana da atabilir misin ? teşekkür ediyorum şimdiden kolay gelsin eline bileğine kuvvet :))
canım bu tamamen bunyeyle alakalı o zaman cunku ben senın kadar cok seyde yapmadım henuz altı ay oldu ve 9 cm buyume oldu sonme falanda olmuyo canım bı sure bırakdım hıc bısey yapmadım ama ınmedı cok sukur daha da buyume devam edıyo ben ınanıyorum kı daha da buyuyecek yanı senın adına uzuldum canım ama kısıden kısıye gore degısıyo bence genelleme yapamayız demı kaydirigubbakcemile5
kız o zaman ne takıyon e ben evlencemde eşime ne göstercem die takıyom sen ununu elemişsin eleğini asmışsın bide beben olmuşşş ayyy allah bağışlasına.s.
bencede takma tatlım o zaman yaaa boşver zaten allah başka dert vermesin :1hug: