Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hepsini denedim, buyrun sonuç !

arkadaslar bunun caresı kılo almak ha kılo alınca cok mu buyuyor hayır benım gogusler dumduzdu tepsı gıbı kendımde zayıftım zaten sonra zamanla 9 10 kılo aldım yıne kucuk ama en azından 75 desteklıyı dolduruyor azcık ya bırde sunu farkettım benım gogusleımın ucu yok usuyunce fln cıkıyo yalnız ucları benım kuzenınde kucuk memıslerı ucları kocaman ama benımkınden buyuk duruyo acep ondanmı kucuk gıbı gelıo dıorum kaydirigubbakcemile3 ama kendımı kandıroyorum

nez12 kullanıcısından alıntı
canım bu tamamen bunyeyle alakalı o zaman cunku ben senın kadar cok seyde yapmadım henuz altı ay oldu ve 9 cm buyume oldu sonme falanda olmuyo canım bı sure bırakdım hıc bısey yapmadım ama ınmedı cok sukur daha da buyume devam edıyo ben ınanıyorum kı daha da buyuyecek yanı senın adına uzuldum canım ama kısıden kısıye gore degısıyo bence genelleme yapamayız demı

Slm kızlar.Bende aynı dertten muzdaribim.:sinifsinif: Nez'cim neler yaptığını banada yazarsan çokkk sevınırım.6 ayda 9cm süper yani.aynı yaştayız umarım bende olumlu sonuçlar alırım.

sagol canım yazarım tabıkı darısı basına canım ıns senınde buyur:1hug:

hıc sanmam canım kıloylada cok ılıgısı yok ben 5 kılo kadar almısdım ınan bı cm buyumedı yanı onceden ama suan masajla buyudu cok sukur benım kucukken dahı ucu vardı ve buyukdu canım o memenın yapısıyla ılgılı

nez sen neyle büyüttün o kadar bana da bana da söyle:)

olmaz sır soyleyemem oyle herkeselmaz: tmm canım yazarım ozeldenkaydirigubbakcemile3 cokda oyle ozel bısı yapmadım acıkcası 9 cm deyınce kulagınıza cok gelıo ama benım dumduz oldugu ıcın ılk basda cok oyle buyuk durmuyo suan ancak elımı dolduruyo ama sımdıden sonra bı 5 cm falan baya dolgun durur dıye dusunuyorum

tamam canım sana da yazarım ıns alırsın canım yasla ılgısı yok canım bence azmedersen basarırsın emın ol...:1hug:

canım sana da ozelden mesaj gelmıyo malesef ayarları kontrol et ıstersen

9cm gerçekten çook iiyi nezzz süper bi gelişme tebrikk ederimmmm neler yaptığını anlatablir msin canım? inş bizim memişlerde böyle büyürr yerimseniben

Nez sana zahmet olmazsa banada yazarmısın :Saruboceq: özelden inan çokiyi bir gelişme kaydetmişsin şimdiden teşekkürler

arkadaşlar benim de göğüslerimde az da olsa bir sarkma vardı ama spor yapmak her şeye olduğu gibi ona da faydalı. 5 er kilolouk 2 tane dambılım var, düzenli olarak çalıştım ve kısa sürede toparladı. haplar, kremler, içinde ne olduğu belli olmayan ürünler kullanmaktansa en doğal yöntem neyse onu deneyin. bu iş hapla kremle olsaydı, istenilen sonucu verseydi, estetisyenler nerden ekmek yiyecekti, o kadar insan bıçak altına yatar mıydı. noolur inanmayın haplara kremlere.

bi yerde dambıllarla çalışmanın küçük göğüsler için iyi olmadığını okumuştum.yüklerle yapılan çalışmalar küçültüyo diyodu ama emin değilim pek bi bilgim yok.belki sarkmalarda işe yarıyodur

nezzzz cnmmm valla forumunn gözdee üyesii oldunnn kaydirigubbakcemile3 allahh nazarlardann saklasınn seniiiiiiiiii hepimizee nasipp olsunninşallahhhhhhhhhh

ayh çok şekersinn yha kıyamam :) aynı sorun bende de var ama bu sanırım bizim gibi olan herkesde de vardır.. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…