Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hepsini denedim, buyrun sonuç !

ilerde yaygınlaşınca ücretide düşer :)bende 80 beden olsun istiyordum.olursa ne ala olmazsa pekala.en iyisi sağlıklı olmak.Allah başka dert vermesin.

TIFF ve iremiremirem; ne kadar güzel yazmışsınız. işte gerçeklerle yaşamanın yolu budur. Bunları duymak için açtım bu başlığı. Madem ameliyat olmuyoruz/olamıyoruz önce kabulleneğiz. Gerisi kendimizi pozitif yüklemek. Zira bu otların,hapların işe yaramadığı tıbben de kabul görmedi. Çatal olmasın napalım, süngerli sütyenlerle de giydiklerimizi yakıştırabiliyoruz. E partnerlerimiz de bunu problem etmiyorsa noluyor yani değilmi.
Sağolun kızlar biraz kendime getirdiniz beni valla.a.s.:1hug:

canım yaaa kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok mantıklı ve güçlü bir kişiliğin var ve bunun için seni tebrik etmek istedim. hayatta çok az güçlük seni yıkabilir çünkü ayakların yere basıyor ve kendinle barışıksın. böyle devam et canımcım vallaha hayran kaldım zekana ve mantığına tebrikler tekrar alkisalkisalkis

Vallaha kızlar kendinize yapıyorsunuz onu diim size. Benim param olsa da ameliyatı aklımın ucundan bile geçirmem zira accık daha memem büyük olsun diye kansere kendi ellerinizle davetiye çıkarmış oluyosunuz. Bence de bununla yaşamayı öğrenebilirsiniz. Hiç göğsüm yok diyenler de korkmasın, işte ben yaaa en basit örnek; henüz doğum yapmamış olmama rağmen accık kilo ve düzenli cinsel hayatla 1 beden büyüdüler bile. En yakın arkadaşımın da hiçç göğsü yoktu. ama hiç hayatımda been niye böleyim diye hayıflandığını duymadım. Şimdi yurt dışında evli ve ona çok aşık bi kocası, mutlu yuvası ve deli gibi parası var valla hahhahahaaa
Canım benim yaaa yani şimdi gene düşünüyorum daa hayatımdaki kadınlar yakın arkadaşlarımın hep küçük memeleri vardı ve bende normaldim onların yanında. Aslında gene herkesin göğsü küçük, kimse Pamela Anderson ya da Bo Derek diil fakat aahh ahhhh gözünü sevdiğim medyanın kadınlara dayatmalarından biri de bu işte. Güzellik kriterleri, dolgun göğüs olcak, uzun bacak olcak, yuvarlak popo, parlak saçlar, iri dudaklar vs. vs.. Bunlar yoksa sen bir hiçsin dayatmaları.. Kanmayın bunlara kızlar, pazarlama stratejileri bunların hepsi, size estetik ameliyatı düşünüdürebiliyorlarsa başarmışlar demektir! Başarmalarına izin vermeyin, gözünüz açık olsun. İlk sölediğimi gene söleyip bitiriyorum; hayat o iki et parçasından ibaret değil!
sengözlerimebaksanab

Eline sağlık tatlım, artık bırakmalı bu cm hesaplarını, 1 senedir içim sıkılmıştı zaten. Ama silikon düşünürdüm dememin sebebi kanser yapmıyor olmasıydı. O ihtimal olsaydı aklıma bile getirmezdim.:1no2:

slm kızlar,,nezcim senden bişe isticm..neler yaptığını bi yazabilir misin..herşei biliorum ama senn neler yaptığını bilmek istedim..we ya daa önce anlattığın bi topik warsa söylermisin cnm..tşk şimdidenopuyorumnanaktan

yaaa ben meme istiyorum.... kız olduğum belli olsun yaw.... hiç yok hiç.... 14 yaşındaki kuzenimde bile benden daha çok var.... taaa ilk çıktığındaki haliyle duruyolar... hiç bir gelişme yok... ben kız gibi görünmek istiyorum.... çift sütyen takmak istemiyorum... 75 numara süngersiz normal sütyende göğsüm güzel dursun sütyen tam olsun istiyorum... çok mu şey istiyorum yaaa mafoldumben

canım özelden yazıyım ben sana en ıyısı tamam mı uzun cunku anlatacaklarım kaydirigubbakcemile5

canım saglıklı olun da gerisi bos vallahi büyükmüş küçükmüş anneme yanlıs teshisle yıllar önce gögüs kanseri teshisi kondu az daha göğsünün tekini alacaklardı da cok sükür son anda farkedildi ...hemde bu dr cok tanınmıs bir dr du...diyecegim o ki, bosverin boyutunu filan rabbim beterinden korusun:Saruboceq::enbuyukkk:

ewt haklısın bazen çok takıorum die Allahım bi şey wercek başıma diorum şükret diorum ama işte istio da insan bi yandam

90 beden göğüslerim var ve ufacık memelerim olmasını tercih ederdim.

1) sarkma riski çok
2) yazın pişik ve koku yapıyor ayıptır söylemesi
3) sırt ağrıları
4) sütyensiz gezememek
5) kıyafetlerin göğüsler yüzünden aşırı dekolteli olması, bu yüzden teşhirci ilan edilmek.

bence kendinizle barışık olun. o kullandığınız şeyler sadece hormonlarınızla oynar, anca kilo alırsanız biraz büyük olur. bence kompleks yapmayın bunu, küçük meme candır.

ilk defa böyle bir msj okuyorum. Sağol bakış açın için :)kaydirigubbakcemile5

canım soyledıklerınde haklısın cok dogru ama bız zaten en azından kendı adıma ben oyle buyuk gogus ıstemıyorum ama bı kıyafet gıyıncede dumduz gorunmesıde ınan kı cok sınır bozucu saglıgımızla oynamadan bıseyler yaptıgımız surece bence elımızden gelenlerı yapmamızda bı zarar gormuyorum mesela masaj yapmak hem saglıklı hemde zarar vermıyo ama tabı hormon konusunda cok haklısın ona bende karsıyım bıtkısel cayları bıle bırakdım bu yuzden.. kucuk meme dıyosun canım ama bız hıc olmayan meme ıstemıyoruz kucuk meme yıne ıyı yanı ben zaten masajla falan soyle ele gelcek kadar buyuttum bıraz az daha dolgunlassın yeter dıyorum yoksa oyle rahatsız edecek sekılde gogusde gozum yok vallakaydirigubbakcemile5

canım özelden yazıyım ben sana en ıyısı tamam mı uzun cunku anlatacaklarım kaydirigubbakcemile5

nezcim 9 cm lik büyüme süper bi şey imrenerek tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis cm cm büyümeler diyorum herkese..bende böle bi uğraş içersindeyim 4 cm oldu şimdilik merak ettim ben bi sürü yol denedin sen hangileri ii geldi sana neler yaptın?özel mesajını bana da atabilir misin ? teşekkür ediyorum şimdiden kolay gelsin eline bileğine kuvvet :))

canm haklısın da,,ben de neze katılıyorum..dekolte bişe giyemiosun..dekolte dediğim de ahım şahım bişe diil..straplez badi de bile bomboş belli..azcık bi tümsek olsa yeter bana da kaydirigubbakcemile3 75 dolsun yeter diorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…