Hepsi takaşlanmıştır

kuzum şorta elbiseye yasak geldi ya o yüzden giyemiyorum pek yazlıklar olursa daha iyi olur sandalet falanda olsa tam süper olur

kuzum şorta elbiseye yasak geldi ya o yüzden giyemiyorum pek yazlıklar olursa daha iyi olur sandalet falanda olsa tam süper olur

nasıl şeyler arıyorsun yazlık olarak?

kaprilerim ve kotlarım var ...

bedenimiz aynı senle

ayak numaramız tutarmı ki :26:

36-37 giyiyorum ben :44:

Son düzenleme:
nasıl şeyler arıyorsun yazlık olarak?

kaprilerim ve kotlarım var ...

bedenimiz aynı senle

ayak numaramız tutarmı ki :26:

36-37 giyiyorum ben :44:

aaa kotu nasıl unutum kot kot kot kesinlikle ihtiyacım var dar paça düşük bel koyacagın varsa çok iyi oluuuurrr

birtek havuç pantolon 38 beden diğerleri 36

kapriler harika duruyor özellikle dolgu topuk ve sandaletle...

canım 2 ve 3ü begendim de 3 nasıl durur üstümde bilemedim :26: havuç pantolon hiç kullanmadım yüksek bel giyiliyor sanırım :44:

canım 2 ve 3ü begendim de 3 nasıl durur üstümde bilemedim :26: havuç pantolon hiç kullanmadım yüksek bel giyiliyor sanırım :44:

çok yüksek değil kuzum göbek deliğinde kalıyor içine yüzücü atlet yada gömlek giyiliyor...

zımbalı kapri ise çok güzel çok soran oldu üzerimde

çok yüksek değil kuzum göbek deliğinde kalıyor içine yüzücü atlet yada gömlek giyiliyor...

zımbalı kapri ise çok güzel çok soran oldu üzerimde

canım sen bu iki pantolonu bana ayır bide siyah bluzu ben şimdi okula gidiyorum akşam konuşuruz yine sende o arada benim ürünlere bak görüşürüz şekerim

Eklentiler

• $beðen1.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $beðen2.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $beðen3.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…