Hepsi takaşlanmıştır

sağol bebeğim ekleyeceğim, yazlıkları çıkaramadım ki daha :26: bak istersen nilaydan aldığım elbise varya asker desenli onuda vereyim hiç giyemedim ben :31::31:

hem yeniler ekledim yokmu içinde beğendiğin, şort falan 36 beden olur sana

kuzum şorta elbiseye yasak geldi ya o yüzden giyemiyorum pek :9: yazlıklar olursa daha iyi olur sandalet falanda olsa tam süper olur :31:

kuzum şorta elbiseye yasak geldi ya o yüzden giyemiyorum pek :9: yazlıklar olursa daha iyi olur sandalet falanda olsa tam süper olur :31:

nasıl şeyler arıyorsun yazlık olarak?

kaprilerim ve kotlarım var ...

bedenimiz aynı senle

ayak numaramız tutarmı ki :26:

36-37 giyiyorum ben :44:

Son düzenleme:
nasıl şeyler arıyorsun yazlık olarak?

kaprilerim ve kotlarım var ...

bedenimiz aynı senle

ayak numaramız tutarmı ki :26:

36-37 giyiyorum ben :44:

aaa kotu nasıl unutum kot kot kot kesinlikle ihtiyacım var dar paça düşük bel koyacagın varsa çok iyi oluuuurrr :46::46:

$24.jpg
$25.jpg
$29.jpg
$30.jpg

birtek havuç pantolon 38 beden diğerleri 36

kapriler harika duruyor özellikle dolgu topuk ve sandaletle...

canım 2 ve 3ü begendim de 3 nasıl durur üstümde bilemedim :26: havuç pantolon hiç kullanmadım yüksek bel giyiliyor sanırım :44:

canım 2 ve 3ü begendim de 3 nasıl durur üstümde bilemedim :26: havuç pantolon hiç kullanmadım yüksek bel giyiliyor sanırım :44:

çok yüksek değil kuzum göbek deliğinde kalıyor içine yüzücü atlet yada gömlek giyiliyor...

zımbalı kapri ise çok güzel çok soran oldu üzerimde :23:

çok yüksek değil kuzum göbek deliğinde kalıyor içine yüzücü atlet yada gömlek giyiliyor...

zımbalı kapri ise çok güzel çok soran oldu üzerimde :23:

canım sen bu iki pantolonu bana ayır bide siyah bluzu ben şimdi okula gidiyorum akşam konuşuruz yine sende o arada benim ürünlere bak :34: görüşürüz şekerim :21:

Eklentiler

• $beðen1.jpg
    $beðen1.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $beðen2.jpg
    $beðen2.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $beðen3.jpg
    $beðen3.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
Back