hepsi markalı çookkk ucuza kıyafetler... 10. sayfadan itibaren güncel

Merhabalar, eğer takas yapmayı düşünürseniz bu elbiselerin ve gömleğin bedenlerini ve boy uzunluklarını sorabilir miyim size.

Eki Görüntüle 1172444
Eki Görüntüle 1172443

iki konum var takas yapmak isterseniz bunlara bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729467
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729847

Son düzenleme:

selam özel mesaj kutusunu boşaltır mısın ? ben benetton etekleri sormuştum ,duruyorlar mı ikiside..evetse talibim

gri elbise 38 bedene uygun boyu diz kapağının 3-4 parmak üstünde (bende öyle duruyor, benim boyum 1,68cm)
kahverengi olan 38-40 bedene uygun. onun da boyu dizin 3-4 parmak üstünde. ben kalın çorap ve çizmeyle giyiyordum hep, hiç rahatsız edici boyutta değil.
diğer askılı elbise de 38-40 bedene uyar. diz hizasında, astarı da var ama hiç giymedim.
gömlek 38-40 bedene uygun.

Bedenleri benim için uygun, peki siz takas yapmayı düşünür müsünüz, konularımda isteyebileceğiniz bir şey var mı?

2 ve 22 numaralı urunler elinizde mevcut mu satıldı mi?

Özel mesaj kutunuz dolduğu için beni fark etmediniz mi acaba diye düşündüm :) elbiselerin bedenleri benim için uygun ama siz takas yapmak ister misiniz acaba :)

Evde yer acmaya calisiyorum o yuzden takas dusunmuyorum. Yine de urunlerinize baktim ama ihtiyacim olan birsey yok...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2 numaradaki çiçekli eteği, 13 numaradaki mng şortu ve 27 numaradaki askılı elbiseyi kuzenim aldı götürdü. kalan sağlar bizimdir

2 numaradaki çiçekli eteği, 13 numaradaki mng şortu ve 27 numaradaki askılı elbiseyi kuzenim aldı götürdü. kalan sağlar bizimdir

canım tarzın bana çok uygun.elinde kalanlar neler bir güncellesen. şort etek ve elbis eçok acil lazım

beğendiklerim şunlar. boyum 165. kilom 62. kalanlardan hangileri uyar dersin. kıç büyük 40 benden sanırım.

Eklentiler

• $roman.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $elbise5.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 90
2 numaradaki çiçekli eteği, 13 numaradaki mng şortu ve 27 numaradaki askılı elbiseyi kuzenim aldı götürdü.

Lacoste tshirt, benetton tshirt ve batik fuşya elbise satılmıştır.

ilk eklediğim adil ışık uzun elbise,
17 numaradaki kahverengi elbise
20 numaradaki siyah kolsuz elbise
23 numaradaki siyah elbise
24 numaradaki siyah tunik/elbise
sonradan eklediğim tek omuzlu somon rengi elbise satılmıştır.

Koton ole marka yelek satilmistir.

Digerleri gunceldir..

Son düzenleme:
beğendiklerim şunlar. boyum 165. kilom 62. kalanlardan hangileri uyar dersin. kıç büyük 40 benden sanırım.

satılanları ve kalanları güncelledim. ben de 168 boy ve 60-62 kilo civarlarındayken giyiyordum bunları. kilonuza göre orantılı bir vücudunuz varsa gayet de güzel olur.

satılanları ve kalanları güncelledim. ben de 168 boy ve 60-62 kilo civarlarındayken giyiyordum bunları. kilonuza göre orantılı bir vücudunuz varsa gayet de güzel olur.

hangileri satılmış hangileri kalmış benim için ayırmak oldukça güç oldu ama sanırım hallettim. şunları istiyorum.toplu alımda fiyatın ne olur acaba. ayrıca 40 beden pantolonda lazım. hazır kargoyla gelecekken. ve mayo.tatil için terlik sandalet plaj elbisesi vs. anlarsın işte tatillik birşeyler. dilerim dönüşün çabul olur. ben sürekli giremiyorum.

Eklentiler

• $BBB.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 84
  • $BU.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $BUDA.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 69
  • $JJJJ.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 91

Seçtikleriniz 62 tl yapıyor, %20 indirimle 50tlye düşüyor. Fiyatları çok çok indirdiğim için ekstra indirim yapamıyorum. Annemdeki gardrobumdan kıyafetlerimi ihtiyaç duydukca getirdiğim için diğer ihtiyaçlarınızdan şuanda elimde yok. Nelerim vardı hatırlamadığım için işinize yarayacak birşey varmıdır bilemiyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…