Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?ne oldu?![]()
Kargonu verdim abla, umarım beğenirsin. İyi günlerde kullan...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ilk eklediklerin gibi polo yaka tişörtlerinden var mı acaba başka
Kızlarr yarın son dr kontrolüm varr ve kontrolden önce birkaç siparişi daha kargoya vereceğimm... Beğendikleriniz varsa söyleyin, belki de bir süre buralarda olamayabilirimmm :)
Yelek satıldını? Beden nedir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1-2 ay önce gelinliğimi yine burdan satmıştım. Bedeni uygun olmadığı için damatlığı alamadılar. Evlenecek olan ve bedeni uyan varsa kaçırmasın derim, uygun fiyata vereceğim. Markası altınyıldız, biz komple takımı 699 tlye almıştık. BEDENİ 52 drop 6, Fiyatı 250 TL dir.![]()
Muhteşem bir takımmış bu bayıldımmmmm
Yakın zamanda koca adayım bulursam ,kesin alırımama bulmakta çok zor malesef
Bu arada bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun..Allah bahtını açık etsin..
Amin canım çok ama çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Duyduğum en güzel iyi dilekler oldu bunlarKlasik damatlıklardan başka seçenek yok diye bakınırken bunu bulduk biz de bayıldıkkk.. Çok modern ve şık :)
İyi dilekleriniz için çokkkk teşekkürler... Umarım siz de gönlünüze göre, iyi niyetli, yakışıklı, kafa dengi, kıymet bilecek, dürüst, sevgi dolu şefkatli, ömür boyu mutlu olacağınız, sizin için hayırlı birini bulursunuz :))) (aminn)