Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

Canim valla cocugun olasim geldi masallah ne kadar guzel seyler almissin tabi imkan meselesi Allah bagislasin yavrunuda hep boyle bol olsun kismeti ins.

Canim valla cocugun olasim geldi masallah ne kadar guzel seyler almissin tabi imkan meselesi Allah bagislasin yavrunuda hep boyle bol olsun kismeti ins.

Amin, çok teşekkürler canım. Rabbim hepimizin rızkını artırsın, her şeyin en iyisini yavrularımıza nasip etsin inşallah. Bizlere de onlara da sağlık sıhhat versin inşallah, sevgiler.

Oyun halısı için haber beklediğim arkadaş, karar verebildiniz mi? Bir arkadaşı bekletiyorum da, dönerseniz sevinirim.

bu satılmadıysa almak istiyorum

Yok canım istsnbul2013 adlı arkadaş hemen hemen tüm oyuncakları almıştı:) Hatta teslim etmeden önce satılan ürünleri toplu resimlerini çekmiştim. Satılmayanlar arasında fisher price melodili kaplumbağa gece lambası var mesela park yatağada takılabiliyor. Oyun halısından da hala haber yok ne yapsam bilemedim, arkadaş dün 9.30dan beri aktif değil

İki adetin fiyatı 20 TL olarak hala satıştatır

Fisher Price melodili kaplumbağa gece lambamız sıfır ayarındadır ve hala satıştatır. Park yatağa takılabilen nadir ninnili ışıklı oyuncaklardandır.

fiyatı? ne kadar acaba

hala duruyormu kargo ücreti

Oyun halisi ile 2 arkadas ilgileniyor canim fiyatina 75 TL yazmistim en son 70e vericem kesin almayi dusunen bir arkadastan henuz cevap vermedigi icin diger arkadasa da cevap veremedim yarina kadar bekleyeyim istedim lansinoh gogus pedi 16 tane ambalajinda 5 tl duruyor. tekrar gorusuruz kargo fiyatlari degisken canim ptt uygun olabilir.

Pompayi ne zaman almistiniz, garantisi ne kadar kaldi? Bir de son fiyat ne olur? Almayi dusunuyorum ama ben ona en az 20 tl kargo ucreti veririm

Pompayi ne zaman almistiniz, garantisi ne kadar kaldi? Bir de son fiyat ne olur? Almayi dusunuyorum ama ben ona en az 20 tl kargo ucreti veririm

En son yazdigim mesajlarimi inceledigimde 3.sayfadaydi herhalde lansinohla ilgili tum ilan bilgilerinin hepsini biraraya toplamistim orjinal kutusuyla yollanir hicbir sorunu yok aldigim fiyatin yarisindan ucuza satista, cesitli birlikte alimlara ek indirimler yapip hediyede alacaksiniz. O kadar kargosunun tutmasina imkan yok. Garantisi sanirim 4 ay sonra bitiyor. Almak isterseniz inceleyiniz lutfen bahsettigim bilgileri, sonra tekrar gorusuruz, iyi gunler.

Son düzenleme:
Bondigo oyun halımızı soran arkadaşlar en son fiyat 65 tl,dır. 10 TL indirim yapmış oldum bebişiniz için kaçırmayın!!!

0-3 aya uygun Hiç giyinilmemiş yıkanıp kaldırılmış uzun kollu şirin arabalı body penyesi yumuşacık sadece 3 TL

Zeyland marka kışlık kapşonlu unisex renklerde fermuarlı sweet 9-12 ay iri bebeklerde 6-9 aya uygun olabilir çok tatlı bir ürün az ve temiz kullanılmıştır Kapşonun içi pamuk penye astarlıdır, içi sıcacık tutar. Her kıyafetin üstüne bu renklerde çok güzel kombin oluşturabilirsiniz. 12 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…