canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda meleğiniz iyileşir kendinizide suçlamayın isteyerek olmamış ki.
evet ablacım öyle ama gece boyunca her inlediğinde içim ezildi hep kendimi suçluyorum aksi gibi doktorumuzda şehir dışındaymış yarın akşama gelecekmiş olmazsa yarın sabahtan acile götürecem olmuyo böyle her öksürdüğünde delirecek gibi oluyorum:gitme:Canım çok geçmiş olsun kendini bu kadar üzme ne olur bak bebekler böyle büyüyorlar işte ..
Buda bizlere birer tecrübe aslında bunları yaşayarak üzülerek daha doğrusunu bulmaya çalışarak büyütüyoruz..
Benim kız kocaman 21 yaşında hala peşinden koşuyorum inan gözümüzde büyümüyorlar çünkü
Endişelenmeyin, vicdan azabı da duymayın. Çocuk bu hasta ola ola büyüyecek. Hem arasıra grip de iyidir. Bağışıklık kazanır.
evet haklısınız ama koca kış geçti hiç hasta olmadı yolculuk yaptık bişi olmadı ..
ya mayısın ortasında astım bronşit zatüre falan olursa ben kendimden biliyorum hem Astım hem bronşite yakalanmışım bebekken ve haladaha çekiyorum acısını bebeğimde öyle olsun istemiyorummafoldumben
Yok canım, nedne hemen astım bronşit olsun. Doktora götürün, atlatır kısa zamanda. Öpün bebeğinizi benim için de.
evet ablacım öyle ama gece boyunca her inlediğinde içim ezildi hep kendimi suçluyorum aksi gibi doktorumuzda şehir dışındaymış yarın akşama gelecekmiş olmazsa yarın sabahtan acile götürecem olmuyo böyle her öksürdüğünde delirecek gibi oluyorum:gitme:
Mutlaka öyle hissetmen normal kim hissetmez ki bunu canından gidiyordur şimdi anlıyorum seni.İlaçları filan varsa evde ondan ver de biraz kesilsin öksürüğü birde bu havalar tam hastalığa davet çıkarıyor :teselli:
ayy kıyamam annesin tabii için acır yarın gelecekmiş doktorunuz götürürsünüz o size yardımcı olacaktır çocuk bu hepimiz böyle büyümedik mi? miniğin iyileşir üzülme öksürük içinde yardım eder seninde için ezilmez =)
kıyamam yaa. çok geçmiş olsun.
ama benim bildiğim kadarıyla hastalıkların belli bir kuluçka dönemi vardır.
yani aynı gün üşütüp deaynı gün hastalanacağını sanmıyorum.
belki daha önceden kapmıştır.
ayrıca aynı gün bile olsa senin suçun değil ki.
kim ister yavrusu hastalansın.
hiç kendine kızma.
geçmiş olsun canım.
öpüyorum küçük bebeğini...
evet nasıl bi havaysa bi sıcak oluyor bi soğuyor bugünde yağmur yağıyormafoldumben şaşırdım kaldım ilaçlarını veriyorum ama 2 gündür hiç fayda etmedi:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?