• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepsi benim yüzümden oldu canım çok sıkkın:(

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
herkese merhaba kızlar bugün canım fazlasıyla sıkkın ...
7 aylık bi bebeğim var onu gözümden bile sakınırdım hep üzerine titrerdim nolduysa pazar günü oldu..mafoldumben
eşimin tatil günü olduğu için dışarı çıkalım istedik havada çok güzel di güneşliydi bende nasıl olsa sıcak diye oğluşuma kapri pantolon ve askılı atlet giydirdim(giydirmez olaydım )
neyse bindirdik bebek arabasına geze geze gittik uyuya kaldı yolda eşimde üzerini örtme çocuk terlemesin dedi tamam dedim(niye ona uyduysam her zaman bildiğimi okurum ama nolduysa işte)...
eve geldik gece uyku saati geldi bir öksürmeye başladı anlatamam neyse ilaç verdim geçer diye bekledim yok geçmedi dün gecede öksürükten boğulmaya başladı nefessiz kaldı burnu tıkandı ve hırlamaya başladımafoldumben gece sabaha kadar başında bekledim mafoldumben bi anda noldu anlamadım gece boyunca uykusunda buu buuu diye sayıkladı hep...mafoldumben çok vicdan azabı duyuyorum hep benim yüzümden oldu keşke biraz daha dikkatli olsaydım mafoldumben içim çok acıyor her öksürdüğünde canım o kadar acıyorki anlatamam size mafoldumben
sizlerle paylaşmak istedim belki biraz rahatlarım diye ....
konumu okuyan ve yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda meleğiniz iyileşir kendinizide suçlamayın isteyerek olmamış ki.

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda meleğiniz iyileşir kendinizide suçlamayın isteyerek olmamış ki.

evet ama biraz daha dikkatli olsaydım böyle olmazdı :gitme:.. teşekkür ederim yorumunuz için:çok üzgünüm:

Canım çok geçmiş olsun kendini bu kadar üzme ne olur bak bebekler böyle büyüyorlar işte ..
Buda bizlere birer tecrübe aslında bunları yaşayarak üzülerek daha doğrusunu bulmaya çalışarak büyütüyoruz..
Benim kız kocaman 21 yaşında hala peşinden koşuyorum inan gözümüzde büyümüyorlar çünkü

Canım çok geçmiş olsun kendini bu kadar üzme ne olur bak bebekler böyle büyüyorlar işte ..
Buda bizlere birer tecrübe aslında bunları yaşayarak üzülerek daha doğrusunu bulmaya çalışarak büyütüyoruz..
Benim kız kocaman 21 yaşında hala peşinden koşuyorum inan gözümüzde büyümüyorlar çünkü
evet ablacım öyle ama gece boyunca her inlediğinde içim ezildi hep kendimi suçluyorum aksi gibi doktorumuzda şehir dışındaymış yarın akşama gelecekmiş olmazsa yarın sabahtan acile götürecem olmuyo böyle her öksürdüğünde delirecek gibi oluyorum:gitme:

Endişelenmeyin, vicdan azabı da duymayın. Çocuk bu hasta ola ola büyüyecek. Hem arasıra grip de iyidir. Bağışıklık kazanır.

evet haklısınız ama koca kış geçti hiç hasta olmadı yolculuk yaptık bişi olmadı ..
ya mayısın ortasında astım bronşit zatüre falan olursa ben kendimden biliyorum hem Astım hem bronşite yakalanmışım bebekken ve haladaha çekiyorum acısını bebeğimde öyle olsun istemiyorummafoldumben

evet haklısınız ama koca kış geçti hiç hasta olmadı yolculuk yaptık bişi olmadı ..
ya mayısın ortasında astım bronşit zatüre falan olursa ben kendimden biliyorum hem Astım hem bronşite yakalanmışım bebekken ve haladaha çekiyorum acısını bebeğimde öyle olsun istemiyorummafoldumben

Yok canım, nedne hemen astım bronşit olsun. Doktora götürün, atlatır kısa zamanda. Öpün bebeğinizi benim için de.

evet ablacım öyle ama gece boyunca her inlediğinde içim ezildi hep kendimi suçluyorum aksi gibi doktorumuzda şehir dışındaymış yarın akşama gelecekmiş olmazsa yarın sabahtan acile götürecem olmuyo böyle her öksürdüğünde delirecek gibi oluyorum:gitme:

Mutlaka öyle hissetmen normal kim hissetmez ki bunu canından gidiyordur şimdi anlıyorum seni.İlaçları filan varsa evde ondan ver de biraz kesilsin öksürüğü birde bu havalar tam hastalığa davet çıkarıyor :teselli:

ayy kıyamam annesin tabii için acır yarın gelecekmiş doktorunuz götürürsünüz o size yardımcı olacaktır çocuk bu hepimiz böyle büyümedik mi? miniğin iyileşir üzülme öksürük içinde yardım eder seninde için ezilmez =)

Mutlaka öyle hissetmen normal kim hissetmez ki bunu canından gidiyordur şimdi anlıyorum seni.İlaçları filan varsa evde ondan ver de biraz kesilsin öksürüğü birde bu havalar tam hastalığa davet çıkarıyor :teselli:

evet nasıl bi havaysa bi sıcak oluyor bi soğuyor bugünde yağmur yağıyormafoldumben şaşırdım kaldım ilaçlarını veriyorum ama 2 gündür hiç fayda etmedi:1no2:

ayy kıyamam annesin tabii için acır yarın gelecekmiş doktorunuz götürürsünüz o size yardımcı olacaktır çocuk bu hepimiz böyle büyümedik mi? miniğin iyileşir üzülme öksürük içinde yardım eder seninde için ezilmez =)

sağolasın canım eksik olma:çok üzgünüm:

kıyamam yaa. çok geçmiş olsun.
ama benim bildiğim kadarıyla hastalıkların belli bir kuluçka dönemi vardır.
yani aynı gün üşütüp deaynı gün hastalanacağını sanmıyorum.
belki daha önceden kapmıştır.
ayrıca aynı gün bile olsa senin suçun değil ki.
kim ister yavrusu hastalansın.
hiç kendine kızma.
geçmiş olsun canım.
öpüyorum küçük bebeğini...

geçmiş olsun canım anne yuregı ışte dayanamıyor ana suçlama kendını cocuk bu hasta olmadan buyumuyorlar zaten bızde oyle olmadıkmı inşallah kısa sürede toparlar kendını ama hastaneye götürdünüz degılmı

kıyamam yaa. çok geçmiş olsun.
ama benim bildiğim kadarıyla hastalıkların belli bir kuluçka dönemi vardır.
yani aynı gün üşütüp deaynı gün hastalanacağını sanmıyorum.
belki daha önceden kapmıştır.
ayrıca aynı gün bile olsa senin suçun değil ki.
kim ister yavrusu hastalansın.
hiç kendine kızma.
geçmiş olsun canım.
öpüyorum küçük bebeğini...

havalar sıcak diye birden tişört felan giydirdim belki ondanda olmuştur ama sıcakta terliyodu mafoldumben desteğin için esağol canıma.s

evet nasıl bi havaysa bi sıcak oluyor bi soğuyor bugünde yağmur yağıyormafoldumben şaşırdım kaldım ilaçlarını veriyorum ama 2 gündür hiç fayda etmedi:1no2:

Geçer canım benim merak etme ilaçlarına devam et yine ıhlamur filan içir bolcana yumuşatır göğsünü biraz

Back