Hepimizin derdi ev işleri için pratik çözümlerimizi paylaşmaya ne dersiniz

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
Slm hatunlar
Malum hepimizin sıkıntısı ev işleri pratik cözümlerimizi paylaşalım derim hem yararlı bir forum olur ?
İlk öneri benden çaydanlık larin içini Çamaşır deterjani ve su ekleyerek kaynatın dışını ise poşete çif dökerek cifleyin yeni gibi olacakdir.

Not; çamaşır deterjanı dediğim çamaşır suyu değil Matik elbise yikadigimiz deterjan arkadaşlar

Son düzenleme:
Slm hatunlar
Malum hepimizin sıkıntısı ev işleri pratik cözümlerimizi paylaşalım derim hem yararlı bir forum olur ?
İlk öneri benden çaydanlık larin içini Çamaşır deterjani ve su ekleyerek kaynatın dışını ise poşete çif dökerek cifleyin yeni gibi olacakdir
İçine porçöz dök kaynatmana bile gerek kalmadan saniyede pırıl pırıl .

Slm hatunlar
İlk öneri benden çaydanlık larin içini Çamaşır deterjani ve su ekleyerek kaynatın dışını ise poşete çif dökerek cifleyin yeni gibi olacakdir

Merhaba bunun yerine limon tuzu ve su ile kaynatirsaniz daha saglikli olur. Kireclerde gider yine tertemiz olur ben oyle yapiyorum.

Yemek yapılan şeylere çamaşır suyu vs konulmasını uygun görmüyorum. Ne kadar da yıkansa muhakkak kalıntı kalıyor. Sirkeden daha temiz yapan hiçbir şey görmedim. Bütün mikrobu pisliği alıyor. Tavsiye ederim. Biraz sirke koyup kaynatın ve yıkayın yeter.

adı üstünde çamaşır suyu da ben onlara da kullanmıyorum

çaydanlık kettle ya da lavabo

nerede kireç varsa oraya sirke

pırıl pırıl oldu bile

Slm hatunlar

Çamaşır suyu bu kadar zararlıyken çaydanlığıma değdirmem bile, birde kaynatacağım ve ondan çay demleyip içeceğim o çaydanlığı atarım daha iyi, bence bu hiç iyi bir fikir değil sizde uygulamaktan vazgeçin

Birde uyarı yapayım mürekkep lekesine bulaşık parlatıcısi öneren siteler var sakın denemeyin kızımın sarı badisi vardı koluna kalemle yazmış bende bu bilgiyi okudum deneyim dedim lekenin üzerine döktüm citeledim makinaya attim denemez olaydım. Makinenin içinde ne kadar çamaşır varsa kapkara çıktı hani solan kotlar diğer giysileri batırır ya aynen öyle tecrübe edindim artık birdaha birşey denemiyorum

banyo dusakabini cıkmadan sirkeli deterjanlı su ile yıkıyorum sonra cıkıyorum ekstra zamana ihtiyac kalmıyor .elimi yıkarken lavabodo duran kendinden deterjan hazneli fırcayla hemen siliveriyorum

Sosyal medyada takip ettigim bi sayfa sayesinde su an temizlik dehasiyim:KK66: bilmedigim sey yok nerdeyse bana sorabilirsiniz yada o sayfaya bakabilirsiniz:KK66:temizlikte favori urunum parlatici ve mikrofiber bez:KK66:

X