Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz Birimiz ,birimiz Hepimiz Için ................
herkese iyi akşamlar arkadaşlar bende üyeliğimin onaylanmasını beklemekteydim çok şükür onaylandı çok sıcak bir ortam oldugunu farkettim ve sizden biri olmak istedimbenide aranıza alırsanız çok sevineceğim:sm_cool: buarada tango esili eylül sağlıklı sıhhatli gebelikler geçirmeniz dileğimle iyi geceler uyu eylül dinlen sonra uyuyacak fırsat bulamayacaksınız allahım banada nasıp etsinde ben uyumamaya günlerce uykusuz kalmaya razıyım uf yaa gece gece çenem düştü herkese tekrardan iyi geceler:enbuyukkk:
kıslarrr napıysınnnıııııııızzz bakiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm......alışabildiniz miiiiiiiiiii.çocuk istiyorumda kimse kaldımı bizden...unuttuk mu kimseyiii
ayyyyyyyyyyy gelmişimmm masum hoş geldik kuzummmm nasılsınız anam bu forumun agası eylül olmuşşşş canlarım sizlerden ayrılamamış olmak çok güzel sevdim ben burayııı
ordamısınız kızlarrrr gerçekten burası çok hoşuma gitmeye başladı.... inşallah güzel paylaşımlarımız olacakkkkk benim günlük kapandı ama olsunnn hepimiz birimiz içinnnnnnn
dıptıs arkadaşımız liste tutuyo.....regl tarihimizi veriyos her ay...o ay hamiş olanlar "hamişlerimiz" bölümüne ekleniyo..işte böle...dıptısı görürseniz bi sorun eklemiş mi...belkide eklemiştir...
tekrar merhaba arkadaşlar, ayrıca iyi geceler yarın görüşmek üzereee hamiş olan arkadaşlar bebişlerinize iyi bakın allah rahatlık versinnnnnnnnnnnnnnnnn