Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz Birimiz ,birimiz Hepimiz Için ................
esili üzülme canım boşver sadece bizim yazdıklarımız yok orda ... başka kişilerde o sitede bişeyler yazmışlar onları da yazmış..boşver suçlu değilsin bunu yapan utansın..
haklisin canim bunu yapan utansin. nazlibebek sende hosgeldin canim. masum rahatlamisindir canim ev temiz olunca bi baska oluyor tabii. ayy bide ben su ciktigim evi temizleyip teslim etsem bende rahatliyacagim.haftasonu kaynanamla temizleyecegiz saolsun.
:sm_cool::sm_cool: BEN BUGÜN ARAMIZDAN RÜZGAREYLÜL İLE TANIŞTIM ÇOK AMA ÇOK TATLI SAĞOLSUN SİZLER GİBİ BENİ İŞEYRİME ZİYARETE GELDİ CANIM ARKADAŞIM ÇOK SAĞOLLLLL:teytey::teytey:
günaydın kızçeler düne göre bugün daha iyiyim.akşam eve gider gitmez doktorumu aradım adet oldum dedim napalım,3.günü gel bakalım durumuna konuşuruz ne yapçağımızı dedi.ben aşılama istiyorum eşime söyledim akşam,o da doktor ne dicek önce ona bakalım dedi.bugün randevu alıcam yarın gidicem.CADIARZUCADIARZU
herkese selam kıslar :teytey: bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm herkesi iyi gördüm yazdıklarınızın tamamını okudum semacım hayırlısı olsun arkadaşım
bende micro için start verdim yeni dr ile tanıştım raporlarım için evrakları tamamladım ve döndüm ama çok yorgunum ne zor iş yaaaa bir sürü saçma evrak falan jeyyarama hallettim sayılır :dance: az kaldıkavuşmama
günaydın hepinize nasılsınız arkadaşlar tedavileriniz başlıyor demek hayırlısı olur inşallah bu sefer hamile kalırsınız inşallah arkadaşlar ebru tüp bebek aşamaları böyle zor oluyor evet bende senin gibi baya zorlanmıştım çıkartırken ama herşey bitti artık bebek konusunda tedaviyi kapattım artık allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah biz zaten evlatlık almaya kara verdik gibi biraz daha beklicem kendinize iyi bakın hayırlı günler
hoşbuldum semacım hallettim sayılır evrakları terslim ettim 10 gün sonra ilaç 20 gün sonra tedavi raporum çıkacakmış canım ama raporları elime almadan hallettim diyemiyorum malum türkiye de yaşıyoruz her an herşey olabilir