• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepatit B

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Kızlar merhaba. Kızımda atopik dermatit var defalarca farklı doktora gittik en son bir doktora gittik yine uzman kan testi yaptı kızıma ve hepatit b değerinin düşük olduğunu söyledi. Normal en düşik değer 10 olmalı ama ben kızımın değer 2.7 sebebini sordum aşı tutmadı dedi. Bu ne demek kızlar kötü bir şey mi kafam allak bullak .. başına gelen var mı bu değer düşük olunca ne oluyor ?

Yıllardır iki çocuğumda da atopik dermatit var ama hiç hepatit testi isteyen bi doktorla karşılaşmadım ne alakası varmış ki geçmiş olsun

Yok kız Allah iyiliğini versin bende hepatit b kapmış sandım 🤣 ben mesela kaç kez aşı oldum değerim yükselmiyor, aşı bazı bünyelerde etkili olmuyor. 1 doz daha hepatit b aşısı olacak. Korkulacak bişey yok yani.

Yok kız Allah iyiliğini versin bende hepatit b kapmış sandım 🤣 ben mesela kaç kez aşı oldum değerim yükselmiyor, aşı bazı bünyelerde etkili olmuyor. 1 doz daha hepatit b aşısı olacak. Korkulacak bişey yok yani.
Öyle mi ya çok korkmuştum ya :(( hastalığa yakalandı sandım ..

bazı bünyelerde aşı tutmuyor aşı tekrarı yapılıyor.yeniden aşılanacak tutana kadar korkacak bir şey yok.

Kızlar merhaba. Kızımda atopik dermatit var defalarca farklı doktora gittik en son bir doktora gittik yine uzman kan testi yaptı kızıma ve hepatit b değerinin düşük olduğunu söyledi. Normal en düşik değer 10 olmalı ama ben kızımın değer 2.7 sebebini sordum aşı tutmadı dedi. Bu ne demek kızlar kötü bir şey mi kafam allak bullak .. başına gelen var mı bu değer düşük olunca ne oluyor ?
Nedeni hepatit b değerinin düşük olması mıymış yani?

Kıyamam ya annelik böyle bişey sanırım :))
Tekrar aşı olucak korkulacak bişey yok 😘
:anne::anne: Evet konu evlat olunca insan 5.06 kere daha düşünüyor :( Doktoru aradım geri oda öyle söyledi bana çok şükür geçti korkularım

Back
X