• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepatit b yüksekliği !!!!

CNN ky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
7
2
1
29
İyi akşamlar arkadaşlar
Arkadaşlar eşim sağlık raporu için kan. Verdi orda HBsAg değeri 1.28 çıktı karaciğer enzimi alt de 68 çıktı hepatit b olduğu soylenildi ilk kez böyle pozitif çıkmış önceki tahlillerde negatif lütfen yardımcı olun çok korkuyorum ne olacak tedavisi falan var mi banada bulaşmış mıdır lütfen bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz 🥺🥺

Önceden negatife iken birden pozitif olması da tuhaf çünkü ya cinsellikle bulaşıyor ya da kan yolu ile ve sizde de yokmuş ondada önceden negatifmis falan yani orası pek ilgilendirmez beni de korkulacak birşey değil bağışıklık sistemi güçlü ise atlatır benim annemden babama geçmiş ki annem taşıyıcı ömür boyunca hepatit B yani neyse babam da farkına varmamıs bile hepatit B geçirdiğinin çünkü bağışıklığı çok güçlü olduğu için atlatmis farkına bile varmamıs kendisi ben de doğduğum sırada aşı vurulmuşum annemden bana geçmiştir diye öyle yani

Çevremde de hiç farkında varmadan tesadüfen kan verirken öğrenen var atlatmislar

Önceden negatife iken birden pozitif olması da tuhaf çünkü ya cinsellikle bulaşıyor ya da kan yolu ile ve sizde de yokmuş ondada önceden negatifmis falan yani orası pek ilgilendirmez beni de korkulacak birşey değil bağışıklık sistemi güçlü ise atlatır benim annemden babama geçmiş ki annem taşıyıcı ömür boyunca hepatit B yani neyse babam da farkına varmamıs bile hepatit B geçirdiğinin çünkü bağışıklığı çok güçlü olduğu için atlatmis farkına bile varmamıs kendisi ben de doğduğum sırada aşı vurulmuşum annemden bana geçmiştir diye öyle yani
Valla bilmiyorum ki bı anda çıktı bu diğer yıllar hep bakılmış ama negatif çıkmış bizde buna şaşırdık kan teması yok hiç kimseyle

Valla bilmiyorum ki bı anda çıktı bu diğer yıllar hep bakılmış ama negatif çıkmış bizde buna şaşırdık kan teması yok hiç kimseyle
Anladım. Sana bulaşma ihtimali var ama bağışligin kuvvetli ise atlatırsın belki şuan sende hepatit B sin farkinda olmaya biliyor insan korkmaya gerek yok tedavisi olan bir hastalık

Önceden negatife iken birden pozitif olması da tuhaf çünkü ya cinsellikle bulaşıyor ya da kan yolu ile ve sizde de yokmuş ondada önceden negatifmis falan yani orası pek ilgilendirmez beni de korkulacak birşey değil bağışıklık sistemi güçlü ise atlatır benim annemden babama geçmiş ki annem taşıyıcı ömür boyunca hepatit B yani neyse babam da farkına varmamıs bile hepatit B geçirdiğinin çünkü bağışıklığı çok güçlü olduğu için atlatmis farkına bile varmamıs kendisi ben de doğduğum sırada aşı vurulmuşum annemden bana geçmişti

Anladım. Sana bulaşma ihtimali var ama bağışligin kuvvetli ise atlatırsın belki şuan sende hepatit B sin farkinda olmaya biliyor insan korkmaya gerek yok tedavisi olan bir hastalık
Anladım çok teşekkür ederim bir nebzede olsa içimi rahattiniz

Anladım çok teşekkür ederim bir nebzede olsa içimi rahattiniz
Siz de kan verseydiniz
Merak etmeyin korkulacak bir durum değil zaten bir çok kişi farkına varmadan atlatıyor taşıyıcı olan bile var ömrü boyunca bu virüsü o yüzden sadece beslenmeye dikkat et bağışıklıgin güçlü kalsın

Siz de kan verseydiniz
Merak etmeyin korkulacak bir durum değil zaten bir çok kişi farkına varmadan atlatıyor taşıyıcı olan bile var ömrü boyunca bu virüsü o yüzden sadece beslenmeye dikkat et bağışıklıgin güçlü kalsın
Bnde vercem kan inşallah bana bulasmamistir kaygı bozukluğu var ondan korkuyorum 😔

Bnde vercem kan inşallah bana bulasmamistir kaygı bozukluğu var ondan korkuyorum 😔
Yok korkmaya gerek yok bukadar çok endişe edersen sağlikli olmazsın sakin ol relax kız valla bişey olmuyor annem taşıyıcısı diyorum yıllardır bişey olmamış 😅 valla kizacam heee

Back