• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepatit B ve Evasif tablet

Ecrin_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
69
41
88
Meraba arkadaşlar eşim hepatit B hastası 1 yıldır düzenli olarak evasif tablet isminde bir ilac kullanıyor. Degerlerinde duzelme var ama cinsel isteği cok azaldi.Bu isteksizlik ilaç tan mı kaynaklanıyor acaba bilemiyorum. Eşim bu konuda cok hassas konuşamıyorum. Aranizda evasif tablet yada herhangi bir karaciger ilaci kullanıp bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..:110:

Tıbben tedavisi mümkün olmayan Hepatit B hastalığından 15dk tedavi ile ömür boyu kurtulmanız mümkün

Meraba arkadaşlar eşim hepatit B hastası 1 yıldır düzenli olarak evasif tablet isminde bir ilac kullanıyor. Degerlerinde duzelme var ama cinsel isteği cok azaldi.Bu isteksizlik ilaç tan mı kaynaklanıyor acaba bilemiyorum. Eşim bu konuda cok hassas konuşamıyorum. Aranizda evasif tablet yada herhangi bir karaciger ilaci kullanıp bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..:110:
Kullanılan ilaçlar ekstra yorgunluk isteksizlik yapabilir bu hastalıktan kurtulmak mümkün

Tıbben tedavisi mümkün olmayan Hepatit B hastalığından 15dk tedavi ile ömür boyu kurtulmanız mümkün
Hepatit b taşıyıcılığından da kurtulmak mümkün mü?doktorlar ömür boyu bu virüsun vucuttan atılamayacağını söylüyor.eğer kurtulmak mümkünse lütfen nasıl olduğunu yazarmısınız.bu kadar çaresiz insan da faydalansın.teşekkürler.

Evet kardeşim mümkün eski tahlillerinizle geliyosunuz hazırladığımız 1 bardak bitkisel karışımı hasta içiyor akabinde hastadan birkaç damla kan alıyoruz duasını yapıyoruz Allahın izniyle 15 gün sonra tahlil yaptırıyorsunuz sonucu bize gönderiyorsunuz. Garanti düzelme olacaktır...

Tanımadığınız ve denemediğiniz bir insana nasıl şarlatan diyebiliyorsunuz? Görüşünüze katılıyorum şarlatanlardan uzak dursun herkes, fakat benim yorumumu etiketlemeniz bana yapılan bir iftiradır. Ben bu hastalığı tedavi ettiğimi boşuna söylemiyorum facebookta tahlil sonuçlarını paylaştım. Eğer bu yorumunuzu düzeltmezseniz mahşerde hakkımı helal etmeyeceğim bilginize...

Merhabalar, sırf size cevap vermek için siteye üye oldum. Öncelikle çok geçmiş olsun. Eşiniz kronik hepatit b hastası ise 3 ayda bir düzenli kontrollerini ihmal etmeyecek bunun dışında tıbben yapılabilecek pek de bir şey mümkün değil. En azından şuanki teknoloji ile. Bu hastalığı tamamen vücuttan atmak mümkün değil. Ama karaciğerdeki hasarı minumum seviyeye getirebileceğimiz, vücut yorgunluğunu alabileceğimiz bir takım şeyler var. Öncelikle eşiniz fazla ilaç kullanmasın bunlar karaciğeri yorar. Sonra her sabah aç karına içilen maydonoz kürü var bunu yapsın. Doktor İbrahim Saraçoğlu bunun nasıl yapılacağını videolaıyla youtube de anlatıyor. Benim tanıdığım bir arkadaşım uzun süredir bu hastalıkla uğraşıyor ve gayet sağlıklı. Beraber takip ettiğimiz bir sayfamız var @micromedlab_turkey instagram oradaki arkadaş sağolsun baya ilgileniyor. Bizde onun sayesinde bir çok yanlış bilgiden kurtulduk. Eskiden tokalaşmaya bile çekiniyordum ama cahillik işte. O sayfadan faydalanabilirsin

Back