- 16 Aralık 2018
- 273
- 569
Arkadaşlar merhaba. Eşim bir iş başvurusu için heyet raporu aldı, heyete girerken yaptırdığı testte hepatit b virüsü olduğunu öğrendik. Herhangi bir belirtisi yoktu, rahatsızlığı vs olmadı, tesadüfen öğrendik. Tekrar test yapıldı, onun sonucunu bekledik vs derken ben henüz gidip test yaptıramadım, doktorla da görüşemedim, yani bende de var mı bilmiyorum. Merak ettiğim şey şu; hepatit b sadece cinsel yolla mı bulaşır? Eşimle 13 yıldır beraberiz. Öncesinde bulaşmış ve hiç bakılmadığı ve belirti göstermediği için farkedilmemiş olabilir mi? Bu hastalığı geçiren, başına gelen varsa fikrini öğrenmek istiyorum. İnternette genelde aynı cümleler yazıyor, ayrıntı bulamadım.
Not düşeyim, merak ettiğim şey eşimin beni aldatıp aldatmadığı değil bir kaç hafta önce hastanede kan verdi, serum falan aldı ordan da kapma ihtimali var tabi, ama bu virüs uzun süredir birimizde bulunuyor olabilir mi onu merak ediyorum.
Not düşeyim, merak ettiğim şey eşimin beni aldatıp aldatmadığı değil bir kaç hafta önce hastanede kan verdi, serum falan aldı ordan da kapma ihtimali var tabi, ama bu virüs uzun süredir birimizde bulunuyor olabilir mi onu merak ediyorum.
Son düzenleme: