bundan 8 yıl önce oğlumun doğumun da öğrendim hepatit b taşıyıcısı olduğumu ozaman çok üzülmüştüm ama kendim için değil oğlum sarılıklı doğduğu için hoş önceden bilsekte yapabileceğimiz bişey yokmuş doğduğunda beni emmeden aşı yapıldı ve 24 saat sonra onu emzirebildim aynı olay kızmdada yaşandı doğar doğmaz aşısı yapıldı ve 24 saat sonra emzirdim oğlumda aşı konusunda hastane tarafından biraz yanlış bilgilendirilip kazıklandık ama olsun oda bize bi tecrübe oldu neyse kendim için dr. gittiğimde her 6 ayda bir rütun muayeneye gelmemi ve gerekli testleri yaptırmamı kendimi fazla yormamamı karaciğerimi yoracak yicek ve ilaçlardan uzak durmamı ve vitamin almamı söyledi ve bunla yaşamaya alışmamı ancak burda bazı arkadaşlar bunu bi grip gibi anlatıp geçirip atlattıklarını ve iyileştiklerinden bahsetmişler benim gittiğim dr lar ise hepatit b nin geçici bi hastalık olmadığını karaciğerime sıçramaması ve değerlerimin yükselmemesi hastalığın seğrinin ciddileşmemesi için kendime dikkat etmem gerektini söylüyorlar. sizler hangi tedavilerle bu hastalığı yenip bu virüsü kanınızdan attınız arkadaşlar benide bilgilendiriseniz çok sevinirim her ne kadar rahat olsamda ilerlemesinden tedirginde değilim diyemicem.