Hep üzülen ben oluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sonuçta egiitm fakultesi mezunusunuz
Bence hemen is bulun ve ondan sonra hayatınızı istediğniz yönde yonlendirme hakkina sahip olabilirsiniz

Birde kardeşinin eşine benden daha fazla değer vermesi beni çıldırtıyor. Normalde eltimle anlaşıyorum seviyorum ama eşimin bu davranışı beni onlardan soğutuyor. Sinir oluyorum. Yav eltisine yemek yapmadı diye hamile eşe kızılır mı? Kahvaltı yapıyoruz kaynanamlarda eltimden çocuğu alıp eltim rahat kahvaltı yapsın diye bekliyor, ben almalıymışım eltimden. Yaa ben niye alayım, o zaten sabahın köründe kalkıp kahvaltısını herkesren önce yapıyor birde bizimle kahvaltıya oturuyor, ben zaten mide bulantısından zor duruyorum, kucağımda eltimin bebeğiyle ilk önxe eltimşn yemesinş bekleyip bebeği oyalayıp sonra ben yemeliymişim filan. Nişanlıyken kendime birşey alıyordum pahalı acaba ona da alsak mı diyordu, kocası alsın yani. Eltimşb çocuklarını da kendi çocuğu gibi sahipleniyor kaynımdan daha çok ilgi gösteriyor çocuk ailesinden isteyemiyor çünkü ailesinin hayır deyip amcasının evet diyeceğini, eşime söylüyor eşim hayır demeden her istediğini alıyor.

sonuçta egiitm fakultesi mezunusunuz
Bence hemen is bulun ve ondan sonra hayatınızı istediğniz yönde yonlendirme hakkina sahip olabilirsiniz
Bir okuldan cevap bekliyorum şuanda. Okulda çalışmak istediğimi duyduğunda neden bir anda çalışmak istedin nerden çıktı bu diye filan soruyor, işe gireceksin diye havalara giriyorsun diyor.

Bir okuldan cevap bekliyorum şuanda. Okulda çalışmak istediğimi duyduğunda neden bir anda çalışmak istedin nerden çıktı bu diye filan soruyor, işe gireceksin diye havalara giriyorsun diyor.
ne derse desin
Once insan olsun
Tabi bulmuş sessiz kole
İstediği gibi at koşturuyor
Yok öyle dunya
Valla ayaklarin uzerinde dur
Cocuguna kendin bakabilecek seviyeye gel
Sonra baktın değişmiyor resti çek

herkese empati yapıp da size yapmayan, sizi aşağılayan, manipüle eden bir adam. üstelik ağlamalı sızlamalı acizim diyerek özür dileyen...

ne olur kendinize güveninizi kaybetmeyin. çalışmayı bırakmayı düşünmeyin. ona bağımlı olmayın.
boşanmayı hakeden bir evlilik mi? evet.. ama ilişkiler 2+2=4 olmuyor.
sürdürmek istemenizi yadırgamıyorum.
huyuna gitmek şeklinde değil de, pasif direniş göstererek ilerleyin. bağırıp çağırarak değil, bildiğinizi okuyarak.

Çok üzüldüm adınıza valla cevabını da veriyorsunuz ona rağmen nerden bu cesareti buluyor acaba? Kusura bakmayın çok büyük hadsizlik

Herkese düşünceli, merhametli size gelince göbeğinizde ki tüye bile laf edecek kadar saygısız, sevgisiz davranan bir eş..

Sonrasında ben acizim diye ağlayacak kadar da dengesiz. Aldanmayın o gözyaşlarına, gücü bir tek size yetiyor en hassas olması gereken kişi sizken.

Alttan almayın, kavga etmeyin ama kendisini dinlememeye çalışıp bildiğiniz gibi davranın. Ağlayınca da yumuşayin.

Nasıl bir Ayıyla evlisiniz şu konuyu okuyup nefret ettim adamdan. Siz nesine katlanıp hala evlisiniz bide baba olacak piskopat

Ben hep bildiğimi okuyorum, çünkü yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Yanlış yaptığımı düşündüğüm şeyleri zaten düzeltiyorum ama haksız olduğunu söyleyerek beni ezmeye çalıştığı zamanlar içimden geleni, düşüncelerimi söyleyerek cevabımı veriyorum. Canım nasıl isterse öyle davranıyorum.

Narsist eşiniz malesef

Sizin dediklerinizi çok söyledim herkese karşı iyisin, başkalarını benden daha çok düşünüyorsun ama bana gelince tam tersisin diyorum ne alakası var, sen kıymetimi bilmiyorsun filan diyo. Hele bunun bir bekar iş arkadaşı var, beni nişanlandığımızdan beri çıldırtacak bu çocuk. Diğer arkadaşlarının eşleri de bu çocuktan şikayetçi. Evlenecek kız arıyor, her konuştuğu evlenmeyi düşündüğü kızın resmini eşlerimize atıyor, görev yaptığı bölgede mola verdikleri bir yerde görevli kızlarla samimi olup eşimi de kendine uydurup bizim fotoğraf çekimimize düğünümüze o kızları getirecekti, kızla kısa sürede düğünüme getirecek kadar ne samimiuetiniz var diye eşimle kavga etmiştik. Fotoğraf çekiminde bana yardım etmesi için iki günlük tanıdıkları kızı getirecekmiş o arkadaşıyla kavga ettik çekim günü belli etmesekte çok huzursuz ve mutsuz geçti benim için. O kızlar çekime gelemedi ama

Niye cocuk yaptiniz boyle birinden evliliginizi kurtarir diye mi? Sizi yerden yere vuran biriyle bir ömür nasil gecirebilirsiniz

Resmen kor olup eevlenmissiniz,hamile halinizle sizi itip kakan,bagiran ,psikolojik siddet uygulayan bir adami baba yapiyorsunuz,siz tedavi gorun once normal degilsiniz ki,esiniz normal olsun ,bunun kayinvalideyle hic alakasi yok ,esiniz normal degil 2 ayda nisanlanmak normal mi ?

Hiç tanımadığımız biri değildi, uzaktan akrabaydı. Sadece konuşmuşluğumuz hiç yoktu. Ve her sorduğumuz akrabamız, eşimi ve kardeşini öve öve bitiremediler.

Hiç tanımadığımız biri değildi, uzaktan akrabaydı. Sadece konuşmuşluğumuz hiç yoktu. Ve her sorduğumuz akrabamız, eşimi ve kardeşini öve öve bitiremediler.
Reklamlarin kurbani olmusdunuz meshur bir laf var ,7 sene komsu ol tanimazsin,7 gun beraber yasa kokusu cikar hemen diye ,ayrilin ,resti cekin tedavi olsun esiniz

Konunu ve diğer yazdıklarını okudum eşin leş birisi, bir dakika çekilmez.
Sadece bu yazın için sana lazer epilasyon öneririm doğumdan sonra, çünkü tüylerin alıncak kadar uzadığı o görüntü çoğu erkeği rahatsız ediyor ve ben de sevmiyorum. Sen de kendi vücudundan rahatsız oluyorsan genital, bacak, göbek, kol tüm bölgelerine lazer epilasyon uygulyabilirsin ve çok rahat edersin.

2 ayda neyi belli eder bir insan? İkiniz de birşeylerden kaçmak için evlenmişsiniz gibi duruyor

Biraz aklınızı kullanın..sende çocuk olunca düzeltir diyenlerdenmisin?tamam herkesi sorunu oluyor,insanlar gene çocuk doğuruyor ama bu da fazla..

Bir de seni beğenmeyen eşin kaslı,yakışıklı ,kilo fazlası olmayan herkesin arzulayabileceği bir adam mi?bu ne özgüven ki sana yükleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…