• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep temizliyorum ama yine dağınık

Umutdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
121
102
33
Selam arkadaşlar 1+1 65 metre kare evde oturuyorum günde 4 saat genel temizlik yapıyorum yinede evim gözüme hep pis geliyor temizlik yapsanda kendini göstermiyor birde bebegim var onun dagınıklıgı cabası yinede şükürler olsun ama bu dar ev beni çok boğuyor benimle aynı sorunları yaşayanlar varmı

Küçük ev daha çabuk toplanır 4 saat temizlik için fazla değil mi ? Temiz olan eve günde 1-1.5 saat yeter . Önce dağınıklığı toplayıp sonra süpürüp silseniz yeter haftada bir dip köşeli yapın . Dağıldıkça toplayın birikince insanın psikolojisi bozuluyo nerden başlayacağını bilemiyorsun

Canım naptın sen 🙄 benim evim 172 metre kare . 3 tanede geniş açık balkonum var genede günde 4 saat temizlik yapmıyorum. Ve gayette temiz bir insanım. Bir yerde bir yanlış yapıyorsun sen

Selam arkadaşlar 1+1 65 metre kare evde oturuyorum günde 4 saat genel temizlik yapıyorum yinede evim gözüme hep pis geliyor temizlik yapsanda kendini göstermiyor birde bebegim var onun dagınıklıgı cabası yinede şükürler olsun ama bu dar ev beni çok boğuyor benimle aynı sorunları yaşayanlar varmı
65 metrekare evin 4 saat neyini temizliyorsun ya :işsiz: çok eşyan mı var? bi tarafı toplarken öteki tarafı mı dağıtıyorsun atıp öteleyip falan? ev dar geldiğine göre büyük ihtimalle eşyan çok ve mobilyaların evine uygun değil.

O küçüklükteki eve o temizlik saati normal degil. Ben o saate 120 metrekare evimi temizliyorum. Opsesiflik belirtisi olabilir. Bence biraz bunu araştırın

4 saat temizlik mi 😟 okurken ben yoruldum ufak 1+1 evin temizligi maksimum 1 saat sürmeli onun icinde de tuvalet banyo temizligi ocak temizligi falan olmalı. 3+1 bile 4 saat sürmüyor haftada 1 temzilik yaparım o da maks.2 saat süpürüyorum tuvalet banyoya camasir suyu döküyorum sonra yikiyorum dusa kabine fısfıs sıkıyorum su tutuyorum lavaboları sürtmem. Viledayı ayda bir falan ancak yaparim.Ev gayet temiz Dolaptır ayakkabiliktir buzdolabidir vs.. silmem niye kendime eziyet edeyim ? Siz koltuklari falan mi siliyorsunuz ?

Benim günlük ruttim işim yatak topluyor evi süpürüyor mutfagı topluyorum hergün wc banyo domestoz ile yıkıyorum ama ayrıyeten mutlaka Bi iş çıkıyor ya buzdolabı silerim ya kapı bide haftada bir cam silerim çok toz oluyor evim giriş oldugu için bilmiyorum bebekte beşeyler çok döküyo bide bıraz takıntılıyım bazen ağlayasım geliyor evi temizlesemde pis hissediyorum yani oturamıyorum taki saat beşe kadar sonra yine yemek mutfak toplama çay derken koşturma hiç bitmiyor

Ay eviniz küçükmüş 4 saatte napıyorsunuz. Benim ev 160 metrekare 1 saatte bitiririm. Eski yapı mı eviniz? Eskiyse temizlik yapılmış gibi görünmüyor yapıdan dolayı

Benim evimde eski 21 yıllık bina
Arkadaş ince temizlikten bahsediyor sanırım. Ev işi yaparsan bitmez yapmazsan biter; bu kadar.
65 metrekare evin 4 saat neyini temizliyorsun ya :işsiz: çok eşyan mı var? bi tarafı toplarken öteki tarafı mı dağıtıyorsun atıp öteleyip falan? ev dar geldiğine göre büyük ihtimalle eşyan çok ve mobilyaların evine uygun değil.
Dediğiniz gibi küçük ev kolay toplanıyo ama kolayda dagılıyo eşyam normal ama detay temizlik hergün çıkıyor mesela bugun kapıları sildim yarın camlar toz oluyor veya oğlum koltuga bişey döküyo vs hergün detay temizlik bişey çıkıyor

Reis 4 saat temizlik çok fazla değil mi ?
Esya azalt.

Back
X