Bebek İkinci El hep paralı ya alamayanlar...NE OLUR HAYRINIZA DA VERSENİZ...

Durumu olmayan insanlarin hem kiyafete hem beze mamaya herseye vardir ihtyaci.bu durumda kafa karisck brsey oldunu sanmyrm ve bence bu sekilde dusunysanzda yazmamanz gerektgni dusunyrm.

katılıyorum arkadaşa bebeklerin lüxü yoktur ihtiyacı vardır herşeye çok görmem herşey isteyebilirler..

Bende elimden geldiği kadar yardım etmek isterim elimde fazla park yatak var çantalı herşeyi hazırda
bir de benim bebiş erkek ama unisex olanları ayırıp yollamak isterim otobüsle göndersek alınabilirmi

ben butür yardımların net üzerinden değilde,gerçek ihtiyaç sahiplerini bulması adına elden yapılması taraftarıyım.

Oncelikle diger yorumu yapan arkadaslari kale bile almiyorum cunku bence yoksullugu ve muhtacligi bilmeyen kisilerdir benceki bu kadar rahat olabiliyorlar.arkadasimizin kocasi yeni asker ve dogal olarak calisamiyor askerde 24 lira aliyomus evmi gecindirsin bu parayla ailesi ise yok erkek tarafin kizin ailesi ise oda bu pozisyonda durumu yok biZ komsu olarak elimizden geleni yapioruz zaten fkaat bi yere kadar yapioruz herseye yetisemiyorum aklima bura geldi sordum olur dedi ki zaten cok utandi kendimi dilenci gibi hissederim bile dedi ve moral verdim bole ieksigini nile solemek istemeyen bir kisiye nasil luks duskunu olabilir ALLAH askina ...yardim etmek isteyenlrr parkelammm@hotmail.com adresine
yazsinlar ben yardimci olavagim

İgecrler yardim melekleri tesekkur ederim RABBİM YARDİMİNİZİ kabuletsin onunda sizlr icin yaptigi hayir dualarini...email at ordan goruselim bence otobus nasil olur bilmiyorum hic sorarim bi olabilir ayrintilari e mailde konusalim parkelammm@hotmail .com

Benim dördüncü bebeğim olacak kısmet olursa ve hiç bir hazırlık yapmadım durumum yok iki çocuğum üniversite okutuyoruz kullanılmış kıyafet göndermek isteyen olursa m_aysel25 meil adresim

Meraba bebeginiz kiz mi erkekmi kizsa yardimci olmak isterim 1.5yas alti giysiler

Meraba bebeginiz kiz mi erkekmi kizsa yardimci olmak isterim 1.5yas alti giysiler

tam belli değil ama erkek dedi renk farketmez doğunca giyilecek olsun ufak giysi gönderirseniz sevinirim yani bluz alt gibi şeyler fark etmez elbise olmadıktan sonra ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

Canim benim erlege gore biseyim yok kusurabakma cok belli yani kiz icin oldugu benimkilerin hemde farketmez deme ilerde fotolarini gorunce incinir yada surekli kiz elbiselerini giydirirseniz paikolojik etki eder bence hic giydirmeyin ltfen

Arkadaslar bebek34 rumuzlu arkadasımızın durumu gerçekten zor ben kendisi ile tanıstım beklenmeyen bir bebek 3 cocuktan sonra ve oldukça zor durumdalar.eğer elinizde erkek bebek veya unisex ürünler var ise kendisine ...................... adresinden ulaşabilirsiniz.bence sadece giysi haricindede bebek ürünleri gönderebilirsiniz.

sanırım artık mail adreside verilmemekte cıkmamış cunku.kendi hesabı face adresi verdıgındna pasif olmus bır sure bana mesaj atarsanız mail adresını gonderırım.dılerım bırseyler toplanır.sevgıler.

benim mesaj hkkım yok sizlere msj atamıyorum maiinizi mesaj olarak atın görüşelim canım sdoz canım haftsonu gelicem demişsin görüşelim ortak noktada

maıl attm ama cevap yok .....yada baska bı sekılde adres yolayın .....bıraz daha gecerse baskasına verıcem benıımde vaktım yok cunku ..ıns baskaları da ulasmıstır sızlere..uzaksınız gercekten

önce kıyafet bebek arabası dediniz sonra bez ve mama ya döndunuz bilmiyorum arkadaşlar kafam karılştı

Benim dördüncü bebeğim olacak kısmet olursa ve hiç bir hazırlık yapmadım durumum yok iki çocuğum üniversite okutuyoruz kullanılmış kıyafet göndermek isteyen olursa m_aysel25 meil adresim

çok karışık bi başlık olmuş, kim ne istiyor belli değil birden fazla üye yardım istemiş
daha net olunursa yardımcı olmak daha kolay olur
üstelik verilen mail adresin dönen yok, anlamadım bişey

Selam canim tam tersine hayir hickimse ulasmadi ve senin.mailin fila hatta baska yok canim yok yardim edende dediler ama gerisi yok ben sana mail adresini verdim parkelammm@hotmail.com a gelmedi dmin gordum mailini baskada yok mesaj filan oraya at msjini bekliyoruz yardimlarinizi esirgemeyin lutfwn yazik garibim sewincle bekliyorlar

Cok tsk ederim ilgin icin canim ama verdigimmailim ayni ve ben mesaj gormedim simdi tekrar kntrol etcem bakicam hemen inan arkadasim zor durumda kiz giysileri 1 yaslik pompa mama bez oyuncak bilhassa cunku kizimizin dogumgunu ulastirirsaniz cok sewinirler..yardim etmek isteyen oluyo ama elimize gecen daha hicbisey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…