Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılıyorum arkadaşa bebeklerin lüxü yoktur ihtiyacı vardır herşeye çok görmem herşey isteyebilirler..
Meraba bebeginiz kiz mi erkekmi kizsa yardimci olmak isterim 1.5yas alti giysiler
Selam canim ben mesaj atamıyorum sen parkelammm@hotmail.com istersenburadan haberleşelim..
ARKADAŞLAR UNUTMUŞUM YAZMAYI ANNEMİZİN VE BEBEĞĞİMİZİN EN ÇOK BEBEK BEZİNE VE DEVAM SÜTÜNE İHTİYACI VAR DİĞERLER BİR ŞEKİLDE İDARE EDİLİYOR AMA BUNLAR SÜREKLİ LAZIM ŞEYLER...ELMUALLİM canım benim özelden mesaj hakkım yok ve burdaan paylaşamam adresi ama fakat mail parkelammm@hotmail.com belirttiğim üzre ancak ordan iletişime geçebiliriz...kızımız ise zayıf sayılır 11 aylık 9 kilo filan galiba boyu 80 cm ...annesi ise 44 beden giyiyorr başörtülü
önce kıyafet bebek arabası dediniz sonra bez ve mama ya döndunuz bilmiyorum arkadaşlar kafam karılştı
Benim dördüncü bebeğim olacak kısmet olursa ve hiç bir hazırlık yapmadım durumum yok iki çocuğum üniversite okutuyoruz kullanılmış kıyafet göndermek isteyen olursa m_aysel25 meil adresim