• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El hep paralı ya alamayanlar...NE OLUR HAYRINIZA DA VERSENİZ...

turkiyede okadar cok yardima ihtiyaci olan insan varki allah yardim etsin....ben yurt disinda yasiyorum keske bizde yardim edebilsek cocugumuzun dogru duzgun giymedigi kiyafeti bile cekinip kimseye vermeyi teklif edemiyoruz.... bende genelde kutulara atiyorum buralarda toplanip yardima ihtiyaci olan fakir ulkelere gidiyor..... mesela burda her ayda birdefa her semptte eskisi pazar kuruluyor cogu insan bu isi eglence olarak yapiyor.... istedigin hersey a dan z ye bedava sayilacak fiyatlara satiliyor....cocuk esyasiymis ev esyasiymis tabagiymis cirti curtu.....keske turkiyedede boyle seyler olsa elinde fazla olanlara senede belirli bir gun yapilsa ihtiyac sahipleri ya bedavaya yada cok uygun fiyata alabilse..... herkes isini gorse ihtiyac sahipleri kalmasa......allah ihtiyac sahiplerinin yardimcisi olsun.....

Ewet duymustum akrabalardan ne guzl olurdu hem gonulalma hemde alamayanlarin cazip merkezi haline gelirdi canim afakat parayla burda ticaret halinr gelmis inan bak bu kizcazin ewinde dahil hicbiseyi yokytu yok artik bu dewirde deme iman yoktu arkadasim cok zor durumdaydi yaptik demeyelim bizlet birlestik anca bu hale geldi tam toparlanmislarken ew kira esi askere birde bebek herkese hoppala dedirtti..vardir bundaada bi hayir.velasilkelam ben oncu olmak istedim kizin zatrn int yok hatta dedim kargoyuda ben karsilayim odeyeyemeyenlere benfakat cit yok kimseden cocuhun ilk dogumginu olcak ben supriz yapcaktim butun gelenleri paketleyip vercektim annesine ama bu gidisle zor..bilmiyorum ya bu hayatta hickimse ac kalmasin yda zenginler cok tok yatmasin ben bu saat oldu columcocum var kagayi yastiga koyamiyorim gunduz bakamiyom belki gece bi yardim yazan olur diye ama ....solenecek cokta iste canim kardesim olmuyo iste..keske burda olsaydin anlardin bizi

Inan yoktu yazcama :) Iman yoktu yazmisim...kiz gayet imanli namaz kildini gormustum gerisini ALLAh BILIR mebale girmeyim :) umutluyum hadi kizlar ne olur yarin toplanalim biseyler yapin ya ltfnn

Selam canim tam tersine hayir hickimse ulasmadi ve senin.mailin fila hatta baska yok canim yok yardim edende dediler ama gerisi yok ben sana mail adresini verdim parkelammm@hotmail.com a gelmedi dmin gordum mailini baskada yok mesaj filan oraya at msjini bekliyoruz yardimlarinizi esirgemeyin lutfwn yazik garibim sewincle bekliyorlar

maıle cevap yok baktım valla benımde vaktım yok kusura bakmayın bu ıs uzadı neyse elımdekılerı verdım ıns baskalarıda sıze yardımcı olur.....selametle

Allah rızası için birkaç parça kullanılmış bebek giyimini ücretsiz yollamak veya ücretsiz talep etmek güzel ama işin içine bebeğin annesine kıyafet, bez, mama girerse kusura bakmayın.

Sevgili üyelerimiz,
daha önce tecrübe ettik ki 2. El kıyafetleri buradan alıp başka yerlerde satanlar oluyor, sizlerin iyi niyetiyle, yüreklerinizdeki vicdan ve merhamet duygularıyla kimsenin oynamasına müsaade edemeyiz, etmeyiz.
3-5 bez, mama, 2. el giyimden, oyuncaktan ne olur demeyin, burdan,başka sitelerden toplaya toplaya bir dükkan malzeme edinenler var.
Yardım etmek, yardımlaşmak çok insanice fakat lütfen siz siz olun, gözünüzle görmediğiniz kişilere hemen inanmayın.
2. üyelik alarak konuyu açan üyemiz, lütfen böyle konular açmayınız, ana üyeliğinizden de olursunuz.

Diğer üyeliği ile başka başlıkta yolladığınız ürünleri diğer üyelik ile satarsa şaşmayın...

Bu arada mune diğer üyeliğini sadece ceza vermen az olmuş bu şekilde burada insanların duyguları ile oynayıp ve benim tabirim ile insanları dolandıranların direk üyeliğini kapatalım.... Hel hele çocuk bebek gibi kavramlar kullanılarak istismar hat safhada ise...

Bu kişiye kimse inanmasın diğer üyeliği ile de yolladıklarınızı satarsa hiç şaşmayın ....

Back