Bebek İkinci El hep paralı ya alamayanlar...NE OLUR HAYRINIZA DA VERSENİZ...

yarabere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
18
0
0
Çorum
MERABA ARKADAŞLAR KIZIM 12 AYLIK OLDU VE BİR ÇOK EKSİKLERİMİZ VAR arkadaş baskızıyla yazıyorum aslında çekinşyorum ama yokluk olunca mecbur kalıyorsunuz inanın ::::BASTON BEBEK ARABASI,BEBEK ÇANTASI VE BEBEK ÇANTASI 12 AYLIK VE ÜSSÜ KIZ ÇOCUK KIYAFETLERİ ACİL OYUNCAKKKLARA İHTİYACIM VAR EŞİM YOK VE BEBEĞİMLE BİRLİKTE GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORUM LÜTFEN DUYARLI OLUN ARKADAŞLAR VE FOTOĞRAFLARINI GÖNDERİN EN ÖNCE LÜTFEN GEÇEN BİRİSİ Bİ BEBEK ARABASI YOLLADI İNANIN HAYVAN BİNMEZ ÜSTÜNE YIRTIK PIRTIK VE PARÇALARI HASARLI VE BAYA Bİ KARGO PARASI ÖDEDİM ÜSTÜNE LÜTFEN VERECEKLERİNİZİN FOTOSUNU YÜKLEYİN NOT:İNTERNETİM YOK AMA KOMŞUDAN GİRDİKÇE SİZE CEVAP VRECEĞİM

Yoksullugun ayibimi olur insanlik hali bizim ne olacagimiz bellimi yardimci olmak isterdim ama bnm oglum var ve daha 7 aylik mutlaka yardimci olan biri olur ben basligi gorunce yardimci olabilirmiyim diye baktim..

anneyim ve hatta bi ünıverste mezunuyum hayat hıkayem çok acımasız kızım büyüynce ki bır senem daha var hemen işe gireceğim en azından bı gelırım olur bensız durabılır..bende her anne giibi kaliteli büyüsün ve herşeyden gönlü geçsin istiyorum arkadaşları pahalı markalı giyerken kaliteli oyuncak oynarken kızım şimdi yaşıyorum

Size ulaşmak isteyenler için mail adresinizi yazmalısınız bence.

Size ulaşmak isteyenler için mail adresinizi yazmalısınız bence.

bence de canım. mail adresini yaz burdan.. elimden geleni yapmak isterim. çok bişey yapamam ama umarım kızını mutlu edebilirim az da olsa. 12 aylık di mi kızın ?

Canım bende bişeyler göndermek isterim yanlız kızının boy ve kilosunu söylersen daha iyi olur

selam arkadaşın interneti yok emin olun ama ben ona bildrririm yorumlarınızı inanın çok zor durumda bizler ev yardımı gıda olarak yardımcı oluyoruz işte elimizden geldiği kadar hem sizlerinde yardımlarının dokunması ne kadar mutlu edici..aradım cevap veren arkadaşlar:kızı 12 aylık olcak işte 9 kılo imiş falan heralde boyu uzun maş.80 cm gelıyomuş arkadaşlar rica etcez çocuğunuzun oynamadığı kullanılmış oyuncaklarından da olabiliren çok oyuncak istiyoruz NAZ BEBEK İÇİN İLETİŞİM İÇİN arkelammm@hotmail.com

selam oncelıkle nerde bu arkadas ıstanbulmu ....benım kızların kıyafetlerı var ve oyuncakta ayarlarım ev dolu zaten kargoyla yollarım ama ıstanbul ıcı ıse alınabılır elden

allahim herkezin yyzune baksin insallah o kadr zor ki bilirim.. Keske elimde olsada yardim edebilsem yeni ewliyim ve ne oyuncagim nede baska bisiym var

selam...elımdekı esyaları kargıo yapayım ucretı sıze aıt ama kabul edersenız adresı ozele yazın ...

bende yardım edebilirim.istersen sana da giysi yollarım öyle giyilebilecek birşeyler kız çocuk için pek eşya yok ama sana var.yanlış anlamazsan tabi.

Selam canim arkadaş kapalı ona göre giyilen bişey mi ve pantolon vs.giyinmez onun dışında ise olabilir ..Arkadaşlar minigimizin Doğumgününü nisanda inşallah ben bir suprizyapmak istiyorum doğumgününe yeniden oyuncak yada elbise yollayın lütfen kizimiz süpriz yapsam annemizin haberi yok ve fotoğraf ta koymak isterim ama ilerde rencide teşkil edebilir gerçi çocuk için bilmiyorum yani o ani sizlerle paylaşmak isterim yada yeni birşeyler varsa gonderinizin kizinizdan yada sizden küçük bi not ilistirin lütfen kizimiz babasından geliyor sansin

selam...ozele yazdım....kız nasıl ırımı zayıfmı benım kızlar zayıf yapılıydı ıns kıyafetler olur ...ayarlarsam bu hafta yollarım ama adres gerek odemelı yollıcam ıns ..dua ıle

bıde arkadasınız nasıl kılolu mu zayıfmı uzun mu kısamı bılırsem belkı onada ımkan olursa yollarım

bıde arkadasınız nasıl kılolu mu zayıfmı uzun mu kısamı bılırsem belkı onada ımkan olursa yollarım
ARKADAŞLAR UNUTMUŞUM YAZMAYI ANNEMİZİN VE BEBEĞĞİMİZİN EN ÇOK BEBEK BEZİNE VE DEVAM SÜTÜNE İHTİYACI VAR DİĞERLER BİR ŞEKİLDE İDARE EDİLİYOR AMA BUNLAR SÜREKLİ LAZIM ŞEYLER...ELMUALLİM canım benim özelden mesaj hakkım yok ve burdaan paylaşamam adresi ama fakat mail parkelammm@hotmail.com belirttiğim üzre ancak ordan iletişime geçebiliriz...kızımız ise zayıf sayılır 11 aylık 9 kilo filan galiba boyu 80 cm ...annesi ise 44 beden giyiyorr başörtülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…