- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.792
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
benım esım yengec burcu melankolıktır herseyı kendısı halletmeye kalkar benımle bırseyını paylasmaz ya baskasından duyarım ya kendım ogrenırım tesadufler sonucu ya da yumurta kapıya dayanınca anlatır bır kez bunalıma gırdı ıssız kaldıgı bır donem dı ve ıntıhara bıle kalkıstı (bız o zaman sevgılıydık lafta ayrıydık ama gorusuyorduk) ama zamanla duzene gırdı....
o anlatmadıkca pek bırsey sormam , ustune cok gıtmem, artık kızınca bıle bagırıp cagırmıyorum boylelıkle ıkımızde mutlu oluyoruz..
bu yayların size aileden beri bir çekiciliği var :). eski yay sevgilinizle de diğer yayları karşuılaştırınca side farketmişsinizBen gençligimi yasayip evlendim senle dedi. Ama ben yasayamamiştim. Lafini bile etmedim.Sagolun bunlarla ilgili hic bilgim yoktu.
Ama burclar nadiren sasirtici olabiyor. Eski sevgilim de yay dı.
Ama o kadar konuşur o kadar espri yapardi o kadar eglenmeyi severdi. Hayati severdi bigun surat astigini gormedim karamsar oldgunu ya da ne bilim neşesi cok yerindeydi. 5 sene çıktık cocuklugumu yasadim onla. Ondan sonra eşim beni köreltti. Babamda yay ama esimle benzer huylari var.
Sizin burclar karışmış
Yukselene bakın
bu yayların size aileden beri bir çekiciliği var :). eski yay sevgilinizle de diğer yayları karşuılaştırınca side farketmişsiniz
Dun oyun bagimlisisin farkindamisin dedim.
Seninde bagimlinim ama birakmam gerekmiyor degilmi dedi.
Bagimlin olmasaydim cok guzel olurdum tarzi bir cumle kurdu. Yani benim anladigim bu adam aliskanliklarindan vazgecemedigi icin bosanamiyor ? Kafamda deli sorular
Yani normal oyun oynasa neden kızayim ki. ?
O abarti derece de birde bırak artık dunyaya dön dememden zevk aliyor sanki.
Oyun bagimliligi yuzunden mi bosandiniz baska sebepler mi vardi ?
Oyunu ne kadar zamandır oynuyor ? Ben de bir ara sürekli instagramda takılıyodum boş boş sayfayı aşağı indirip gerekli gereksiz herşeye bakıyodum. Ama sıktı biyerden sonra şimdi günde bikere bakıyorum oda en üstlere sonra bırakıyorum. O da sıkılacaktır bence zamanla.
Siz de eşinizin üstüne çok düşmeyin, o size gelsin bişeyler yapmak istesin.
bende kolay sayılmam ınatçı, dık kafalı, ozgurlugune duskun, sınrılenınce dılının kemıgı olmayan ama kın tutmayan küs kalmayan bırıyım tam bir oğlağımBen yengeç burcuyum işte malesef...
Ben evime kendimi adarım. Birini sevdimmi butun dunya ondan ibaret olur. Ama bunu karsimdakine cok yansitmam.
Ya burclara cokta takilmamak gerekiyo aslinda ama isiniz cok zor. Yengec erkek daha bir zor.
Evet sorunlu dedim zaten normal demedim ki.. Ama bagimliligini asagilarsan, yasaklar koyarsan, kafana uygun aktiviteler sunarsan o da mutsuz olur. Birakmayi kendi istemeli baski yapmaEvde bulundugu ve uyumadi 5 saat icinde dizisini acip eline telefonu alir 5 oyuna bakiyorsa 1 diziye bakar. Tvyi işgal eder birde degiştirmez. Ve oynasidigi oyun çip satın alınan bir oyun.
Benim kocam normal standartlarda oynasa tabiki karişmazdm. Normal degil emin olun. Her dakika her saniyesini degerlendirir.
Mesela bazayi açmaya gelicek elinde telefonla gelir tek elle acamaz benden yardim ister o oyunu birakmaz. Wcye girer 45 dakika çikmaz oyun oynar. Sonra o kadar oldumu der. Resmen bagimli gibi size normal geldimi ?
Aldatıldım :)
bende kolay sayılmam ınatçı, dık kafalı, ozgurlugune duskun, sınrılenınce dılının kemıgı olmayan ama kın tutmayan küs kalmayan bırıyım tam bir oğlağım
ama bız bır sekılde anlasıyoruz
bıze asıl sorun yaratan onun gevseklıgı herseye son anda olur vermesı benım ıse planlı yasamaktan yana olmamve ben tutumluyum o parayı har vurup harman savurur....
Evet sorunlu dedim zaten normal demedim ki.. Ama bagimliligini asagilarsan, yasaklar koyarsan, kafana uygun aktiviteler sunarsan o da mutsuz olur. Birakmayi kendi istemeli baski yapma
başımıza ne geliyorsa insanları tepemize çıkarmaktan geliyorIlk evlendigimizde oynuyordu zorla vazgecirdim sonra iddiaya sardi. Yaklasik 5 aydir bikmadan usanmadan hem idda hemde oyun oynuyor bildiginiz gbi degil.
Tukendim artik. Bir ara beraber oynadik ben bile sıkıldım ama belli etmedim oynamaya devam ettim. Ama baktim bu sadece 4 saat boyunca hiç konuşmamamiza neden oluyo ben biraktim o hala birakamadiiii
ortak yanınız olmasa aynı evde olamazdınız benceAslinda burclara bakip ' ollmaz askim biz senle mutlu olamayiz burcumuz oyle diyor ' demeliymişiz :)
Gecen eşime seninle ortak yanlarimiz neler sayarmisin dedim.
Bana dedikki suan ayni koltukta oturuyoruz :)))
Sayamadi bile hiç yokmuş demekki
En az öz burçlar kadar ise yarar tam dogum saatini biliyorsaniz nette var böyle sayfalar .Ona nasil bakiliyor ? Ve ne işe yariyor :)
Yaa herkes yengeç burcu mu demiş,
Böyle mi oluyor yani yengeç burçları..
Vazgeçtim benimki ile evlenmekten ozaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?