Hep melankolik koca

Sadece antidepresan vermezler degilmi ? Kizlar cahilligimi maruz gorun daha once gitmedik hic. Antidepresan kullaniyor dayim ama gorseniz berbat durumda
Depresyonunu giderip ,algiyi acan ilaclar ve terapi verirler ,sebze gibi olmaz hatta eglenceli bile olabilir

Hyr. Ben 24 eşim 27 yaşında.
Severek evlendik hatta 2 ay boyunca hergun evlenelim dedi baska konu konuşmadi. Bende hiç kafamda evlilik yokken evet dedim.

Birazcık erken evlenmişsiniz. Yaşlarınız birbirine çok uygunmuş, çok severim böyle çiftleri ama 21-24 ne bileyim evlilik sorumluluğu için fazla genç yaşlar. Ağır gelmiş olabilir mi? Hissettiniz mi hiç böyle bir şey? Tabi bunun dışında bir de genel olarak yaşamdan keyif alamama var, hayatı çok mu sorguluyor? Sorguladıkça insan daha çok dibe çöküyor çünkü ve bazı soruların gerçekten cevabı yok. Psikiyatriste gitse iyi olabilir eğer öyleyse, antidepresanlardan korkmayın, ben de kullandım bir dönem, böyle ağır depresyonlar sanmıyorum ki kendi kendine iyileşsin, ilaç/terapi şart.

Psikiyatriye beraber gitmeye onu ikna edin.Antidepresan kullananların hepsi dayiniz gibi pert değil merak etmeyin şahsen ben kullandigim ilaç sayesinde ölü bi durumdan hayata döndüm.

Ben evet belki çok erken evlenmiş olabilirim ama eşim genelde hep olgun davrandigi icin onun uzerinde erken durmuyor. Hayattan zevk almama konusuna gelince esimle yastik savasi , su savası bazen de guresirim sirf eglensin diye evet biraz garip :) ama çok egleniyoruz o da egleniyor farkindayim bunun. Hatta en guzel gunlerimiz dedigim zaman hep bu savaslari soyler :) cok guzeldi haha nasil yendim seni falan diye. Ama sonucta insan hep ayni enerjide olamiyor hergun mutlu olsun diye onla oyun oynayamam ( deli dolu bir ciftiz ama kocamin ruh hali genelde hep melankolik )

Psikiyatriye beraber gitmeye onu ikna edin.Antidepresan kullananların hepsi dayiniz gibi pert değil merak etmeyin şahsen ben kullandigim ilaç sayesinde ölü bi durumdan hayata döndüm.

Ben daha çok onu dogall yollarla hayata dondurmeyi denedim olmadi yani olmuyor.

O yuzden tavsiyenizi dikkate alicam teşekkur ederim

Eşiniz bence çok sevimli. Sizi seviyor ve değer veriyor. Sizle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum. Sadece obsesyon sorunu olabilir. Size çok fazla şey anlatmayıp sizi de üzmek istemiyordur. Fakat başka konuşacak bi şey bulamadığından da susmayı tercih ediyor olabilir. Kişi bazrn depresyonda olduğunun bile farkında olmuyor çünkü. Sadece bol bol zihninde konuşuyor, ruhunu tüketiyor. Psikolog şart.. Yoksa düzelme süreci uzayabilir.. Mutlu olursunuz inşallah

Ay amma gömmüşsünüz Yengeç'leri yav. Yengeç burcuyum enerjim bitmez, hayattan zevk almayı bilirim, hedonistim. Konu sahibi eşiniz depresyonda maalesef, kişilik yapısı deyip geçemeyiz bu haline. Olgunluk başka mutsuzluk başka. Adam açık açık mutsuzum diyor.

Heh artı olarak da bu. Neden böyle bir görev edindiniz ki ?

eşinin haritasındaki bütün gezegenler toprak ve su gruplarında toplanıp hiç ateş burcunda gezegen olmayabilir.senin kişisel haritanda daha çok ateş grubu gezegenin olup daha coşkulu olabilirsin.hepsini geçtim senin adamın ay burcu dişil seninki erilse. kendini senin yanında ezik sönük alıngan hissedebilir.(bu tabi senin yüzünden değil kasıtlı bişey yok ortada).standart kalıplara göre birbirlerine selam dahi vermyen burçlar kategorisinde.(senin yükselen ikizlerse yada onun oğlak olursa işler değişir) normalde yaylarda parti insanıdır eğer hayatında felsefeleri önde tutmuyorsa hayatı hızlı yaşar yaşını alınca olgunlaşır.yengeçlere evlere kalesi,yaylar için otobüs durağı gibi gelir hep dışarılarda olduğu için.demekki kişisel özelliklerinden böyle gençliğinde sakin ağır yay az bulunur.

Evde bulundugu ve uyumadi 5 saat icinde dizisini acip eline telefonu alir 5 oyuna bakiyorsa 1 diziye bakar. Tvyi işgal eder birde degiştirmez. Ve oynasidigi oyun çip satın alınan bir oyun.
Benim kocam normal standartlarda oynasa tabiki karişmazdm. Normal degil emin olun. Her dakika her saniyesini degerlendirir.
Mesela bazayi açmaya gelicek elinde telefonla gelir tek elle acamaz benden yardim ister o oyunu birakmaz. Wcye girer 45 dakika çikmaz oyun oynar. Sonra o kadar oldumu der. Resmen bagimli gibi size normal geldimi ?

Bende kafasında kendini yiyip bitiren dusunceler oldugunu dusunuyorum. Ama bunu sadece benimle degil kimseyle paylaşmıyor bu durumda sıkntı buyuk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…