- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
maddi problemleri olabilir mi
Esinin bir psikolojik yaratsizligi var ,
Kendin icin goturuyormussun gibi yapip esini psikiyatra gotur ,
Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız acaba? Erken mi evlendiniz?
Depresyonunu giderip ,algiyi acan ilaclar ve terapi verirler ,sebze gibi olmaz hatta eglenceli bile olabilirSadece antidepresan vermezler degilmi ? Kizlar cahilligimi maruz gorun daha once gitmedik hic. Antidepresan kullaniyor dayim ama gorseniz berbat durumda
Depresyonunu giderip ,algiyi acan ilaclar ve terapi verirler ,sebze gibi olmaz hatta eglenceli bile olabilir
Hyr. Ben 24 eşim 27 yaşında.
Severek evlendik hatta 2 ay boyunca hergun evlenelim dedi baska konu konuşmadi. Bende hiç kafamda evlilik yokken evet dedim.
Rica ederim,Çok sagolun. Benim yapabilecegim birsey kalmadi cunku benide tuketiyor...
Birazcık erken evlenmişsiniz. Yaşlarınız birbirine çok uygunmuş, çok severim böyle çiftleri ama 21-24 ne bileyim evlilik sorumluluğu için fazla genç yaşlar. Ağır gelmiş olabilir mi? Hissettiniz mi hiç böyle bir şey? Tabi bunun dışında bir de genel olarak yaşamdan keyif alamama var, hayatı çok mu sorguluyor? Sorguladıkça insan daha çok dibe çöküyor çünkü ve bazı soruların gerçekten cevabı yok. Psikiyatriste gitse iyi olabilir eğer öyleyse, antidepresanlardan korkmayın, ben de kullandım bir dönem, böyle ağır depresyonlar sanmıyorum ki kendi kendine iyileşsin, ilaç/terapi şart.
Psikiyatriye beraber gitmeye onu ikna edin.Antidepresan kullananların hepsi dayiniz gibi pert değil merak etmeyin şahsen ben kullandigim ilaç sayesinde ölü bi durumdan hayata döndüm.
Adam sorunlu olabilir ama sen de cok dominantsin. Adam oyun oynayarak mutlu oluyomus SEN COCUK MUSUN OYUN CAGIN GECTI diyerek darlamissin. Mutlu olacagi aktiviteleri belirlemeye calisiyosun. Yani karisi gibi degil annesi gibisin. O yuzden senden sıkılıyor
Adam sorunlu olabilir ama sen de cok dominantsin. Adam oyun oynayarak mutlu oluyomus SEN COCUK MUSUN OYUN CAGIN GECTI diyerek darlamissin. Mutlu olacagi aktiviteleri belirlemeye calisiyosun. Yani karisi gibi degil annesi gibisin. O yuzden senden sıkılıyor
Eşiniz bence çok sevimli. Sizi seviyor ve değer veriyor. Sizle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum. Sadece obsesyon sorunu olabilir. Size çok fazla şey anlatmayıp sizi de üzmek istemiyordur. Fakat başka konuşacak bi şey bulamadığından da susmayı tercih ediyor olabilir. Kişi bazrn depresyonda olduğunun bile farkında olmuyor çünkü. Sadece bol bol zihninde konuşuyor, ruhunu tüketiyor. Psikolog şart.. Yoksa düzelme süreci uzayabilir.. Mutlu olursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?