- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yengeç mi bu yav,
Çekilecek çile değil kaldı ki sizin gibi neşeli eğlenceli bir kadın için.
Ben de sizin gibiyim,evde yokmuş gibi davranırdım sanırım.
Psikologla görüşmeyi kabul eder mi?
Benim koca da bazen boyledir kendisi de yengectir.ama kizimiz olunca enerjisi nesesi artti daha pozitif oldu.
Bence de yengec mi burcu acaba. Yakin bi arkadasimin esi var aynısı. Gözümde canlandı anlattıklarınızdan. Bi hobi edinebilirsiniz ortak aslında belki faydası olur hayattan bi zevk almak adına. Bi de cocukluguna inmek lazim
Ya balik ya da yengec :)))Yengeç mi bu yav,
Çekilecek çile değil kaldı ki sizin gibi neşeli eğlenceli bir kadın için.
Ben de sizin gibiyim,evde yokmuş gibi davranırdım sanırım.
Psikologla görüşmeyi kabul eder mi?
Bence tamamen evliliğe hazır olmayan bir anda kendini evli bulmuş biri sadece....
Aslında olay kendini herhangi bir yere kişiye ait hissetmemesi...Zaman zaman mutlu oluyor fakat yapısal olarak size oranla daha haz hissettiriyor...
BU SİZİ SEVMEDİĞİ ÖNEMSEMEDİĞİ ANLAMINA ASLA GELMEZ...
Tamamen kendimi baz alarak söylüyorum çünkü bende böyleyim ve çoğu zaman eşimde sizin gibi konuşuyor hatta bazen küsüyor ve agresifleşiyor...
Bu işi doktorun çözebileceğini pek düşünmüyorum çünkü bana ya boşan ya kendini değiştir diyecek:)
Eşiniz muhtemelen fazla düşünüyor ve o düşüncelerin içinde kayboluyor...
Ya balik ya da yengec :)))
Hayir yay burcu. Yokmuşm gbi davraninca kafayi yiyor konuşmak icin ugrasip duruyor eglendirmeye calisiyo konusuyo falan. Sonra ben konuşmaya baslayinca eski haline donuyor
Evet bunu da dusunuyorum. Hatta en cok bunu dusunuyorum. Bir anda kendi parasini kendi yerken şimdi benimle paylasiyor elektrk su faturasi oduyor bazen sıkıntı yaşıyor
Ama kızlar bende evliligi hiç istemeyen sacmalik oldugunu dusunurdm . Temizlik nedir bilmezdm. Ben yapiyorum bunlari ben alistim. Benim sorunlarim oldugu zaman asla ona yansitmam gecen onla otururken kotu bir telefon aldm. Hoc bozuntuya vermeden konusmaya devam ettim. Yansitmam benle ilgili sorunlari en son kocam duyar sirf canini sıkmamak icin. Ya o nedn boyle ?
Üzüldüm yaa ne zor bi durum. Kendisi çabalamadıkça da düzelemez ki
Yani maddiyata önem veren biri ise maddi anlamda paylaşmak ona sıkıntı verıyorsakı ben sanmıyorum işin zor..
Duygusal anlamda ise zaten yapacak bir şey yok:)
Size tavsiyem bu aşamada çocuk düşünmeyin çünkü bir başka sorumlulukla beraber iyice çıkmaza girebilir...
Çocuk sahibi olduktan sonra ben bu hali aldım mesela...Resmen kendimle mücadele ediyorum...
Bazen kendime deli gibi kızıyorum beni seven bir eşim var ama ben ona layık olamıyorum diye...
Eminim eşinizde bu durumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?