• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep kv olmaz bide kp olsun

Domateskafa

Carpe diem
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
1.192
2.013
53
Kızlar iyi akşamlar. Uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Kızlar ben 47 kiloyum yani ne kadar az yemek yediğimi siz düşünün. Ama bu kp dert olmuş durumda. Önceden söyleyim hiç bir problem yaşamadım onunla. Ama artık yemek konusunda sürekli konuşmasından sıkıldım. Bugün olan olaya gelecek olursak. Kv iftara davet etti bende kendime daha az çorba aldım iftar yaptık tabi tüm yemeklerden az az aldım yedim gene. Vay efendim ben böyle mi yemek yiyormusum vay efendim böyle insan Nasil ayakta kalirmis. Baba dedim ben hep böyleydim yeni bişey değil alisirsin zamanla dedim sonra akrabaları geldi onlara anlatmaya başladı gelin de yemek yemiyor diye güzel dille uyardim ama anlamıyor bana bi akıl verin ne yapayım.

Canım aynı sorunu bende yaşıyorum.
Misafirliğe gitmekten nefret ediyorum bu yüzden :KK53:
Kuş kadar yiyorsun, şundan da ye, bundan da ye.
Arkadaş benim midem almıyor demek ki fazlasını.
Sevgilim de çok karışır az yememe.
Babam seni görse bir sürü laf eder demişti bi keresinde .
Ama umrumda olur mu tabiki olmaz.
Yav he diyip geçiyorum sende öyle yap hiç dert edilecek mesele değil inan ;)

Eskiden gelinin balık etlisi makbulmüş...

Babaannem öyle söylerdi...

Zayıf gelinlere hastalıklı gözüyle bakarlarmış...

Takmayın kafanıza...

Sağlık açısından bir sıkıntı teşkil etmiyorsa,memnunsanız kendinizden gerisi Fasa fiso:))

ahaha aynı dert bende de var, zayıf değilim bana kalırsa,50 kiloyum 1.60küsür boyundayım herkes takmış kiloma,diyolar zayıf zayıf zayıf yemiyosun ye biraz çok cansızsın vs.
en çok 59 kilo oldum hayatımda hiç beğenmedim o kiloyla kendimi, yıllardır da 48-52 arasında gider gelirim. zayıflığı seviyorum diyorum kırılmasınlar diye herkese kendi kilosunun yakıştığını söylüyorum kimseye kilo ver demiyorum ama bence bazıları hakediyor, kadına da bence az yemek yakışıyor, çok iştah zarif gelmiyor.

Kızlar iyi akşamlar. Uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Kızlar ben 47 kiloyum yani ne kadar az yemek yediğimi siz düşünün. Ama bu kp dert olmuş durumda. Önceden söyleyim hiç bir problem yaşamadım onunla. Ama artık yemek konusunda sürekli konuşmasından sıkıldım. Bugün olan olaya gelecek olursak. Kv iftara davet etti bende kendime daha az çorba aldım iftar yaptık tabi tüm yemeklerden az az aldım yedim gene. Vay efendim ben böyle mi yemek yiyormusum vay efendim böyle insan Nasil ayakta kalirmis. Baba dedim ben hep böyleydim yeni bişey değil alisirsin zamanla dedim sonra akrabaları geldi onlara anlatmaya başladı gelin de yemek yemiyor diye güzel dille uyardim ama anlamıyor bana bi akıl verin ne yapayım.
Bunda kötü birşey yok ki... seni düşündüğünden konuşuyor iyiliğine söylüyor. ona göre demekki doymuyorsun sağlıklı beslenmiyorsun gibi geliyor. küçükken annenizde zorla yemek yedirmezmiydi size öyle düşünün dert etmeyin.

Canım aynı sorunu bende yaşıyorum.
Misafirliğe gitmekten nefret ediyorum bu yüzden :KK53:
Kuş kadar yiyorsun, şundan da ye, bundan da ye.
Arkadaş benim midem almıyor demek ki fazlasını.
Sevgilim de çok karışır az yememe.
Babam seni görse bir sürü laf eder demişti bi keresinde .
Ama umrumda olur mu tabiki olmaz.
Yav he diyip geçiyorum sende öyle yap hiç dert edilecek mesele değil inan :KK66:
Herkesin içinde denince insan kendini kötü hissediyor ama

ahaha aynı dert bende de var, zayıf değilim bana kalırsa,50 kiloyum 1.60küsür boyundayım herkes takmış kiloma,diyolar zayıf zayıf zayıf yemiyosun ye biraz çok cansızsın vs.
en çok 59 kilo oldum hayatımda hiç beğenmedim o kiloyla kendimi, yıllardır da 48-52 arasında gider gelirim. zayıflığı seviyorum diyorum kırılmasınlar diye herkese kendi kilosunun yakıştığını söylüyorum kimseye kilo ver demiyorum ama bence bazıları hakediyor, kadına da bence az yemek yakışıyor, çok iştah zarif gelmiyor.
Aynı fikirdeyim işte bende insanlar kilo vermek için uğraşırken ben neden kilo almak için ugrasayim hemde halimden memnunken

Bunda kötü birşey yok ki... seni düşündüğünden konuşuyor iyiliğine söylüyor. ona göre demekki doymuyorsun sağlıklı beslenmiyorsun gibi geliyor. küçükken annenizde zorla yemek yedirmezmiydi size öyle düşünün dert etmeyin.
Dertsizlikten dert üretiyoruz biraz yani :KK33:

Ben de aynıyım kendimi bildim bileli en kilolu halim 46 dır .Ki ben yiyip yiyip almayanlardanım metabolizma meselesi:).Hiç kilo takıntım olmadı az ya da çok .Ama bana da kp sende sinir mi var sinir hastası falanmısın sadece onlar yer ve kilo almaz demişti .Şok olmuştum .O halde ben sinirle doğmuşum ve kilolu herkes sıfır sinirli diyebilirmiyiz bu durumda dedim geçtim.kv nin tezi aslında bu.O sürekli kilo vermek için uğraşır.Gülgeç bak en azından az yiyorsunuz diye sitem ediyorlar sadece :)

Ben zayif degilim sen sismansin. Ondan sana oyle geliyor sende az ye biraz. Diyeceksin.

Bende senin kilolardayim hatta bir ara daha daha zayiftim o halimden kendimde memnun kalmadim ama saglik problemim yoktu kan degerlerim filan hep iyidir. Sadece kilo almam cok zor.

Uzun zamandirda spor yapiyorum 34-36 bedenim ama sorsan hala zayifliktan geberiyorumdur benide bunaltmislardi kilo muhabbetinden. Tersleyeceksin yada esin cevabini verecek rahatsiz oluyorsan.

Hemen hemen bircok kisinin az veya cok fazlaligi var buyuzden normal kilosunda olanlari cok zayif saniyorlar. Goz aliskanligi yani.
Kac saat salonda bi yerimden ter akiyor benim. Kalkmis masa basinda tikinip yag depolayan biri fizigime laf edecek bende kendimi kotu hissedecegim... :D cogunluga karsi tek kalinca insan kendini anormal saniyor bir sure bende yasadim ama boyuna gore orantili ve saglikliysan anormal olan sen degilsin.

Ben zayif degilim sen sismansin. Ondan sana oyle geliyor sende az ye biraz. Diyeceksin.

Bende senin kilolardayim hatta bir ara daha daha zayiftim o halimden kendimde memnun kalmadim ama saglik problemim yoktu kan degerlerim filan hep iyidir. Sadece kilo almam cok zor.

Uzun zamandirda spor yapiyorum 34-36 bedenim ama sorsan hala zayifliktan geberiyorumdur benide bunaltmislardi kilo muhabbetinden. Tersleyeceksin yada esin cevabini verecek rahatsiz oluyorsan.

Hemen hemen bircok kisinin az veya cok fazlaligi var buyuzden normal kilosunda olanlari cok zayif saniyorlar. Goz aliskanligi yani.
Kac saat salonda bi yerimden ter akiyor benim. Kalkmis masa basinda tikinip yag depolayan biri fizigime laf edecek bende kendimi kotu hissedecegim... :KK70: cogunluga karsi tek kalinca insan kendini anormal saniyor bir sure bende yasadim ama boyuna gore orantili ve saglikliysan anormal olan sen degilsin.
Orantim sağlığım hersey yerinde eşim yokken konuşur varken susar. Ama sanırım herkesi kendi gibi görmek istiyorlar haklisin

Back