• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hep hayalimde

miramiran

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
51
0
296
31
Ankara
$aire-barcelona-2014-obice-strapless-gown.jpg $hayley-paige-bridal-silk-stretch-satin-fit-flare-strapless-gown-sweetheart-neckline-chapel-train.jpg bu omuz aparatını ilk gelinlik için düşünüyorum :D ayakkabı ve çiçekte hareketi yakalarım sanırım $2013F01-1-746x1000.jpg $47.jpg tabi buna daha 2 yada 3 senem var :)))) fikrimde ufak değişiklikler olabilir ama sade olacağım değişme gibime geliyor
=)

Allah gönlüne göre versin insallah :16:

Ben hayirlisi ile ekim geliniyim en az bes aydir gelinlik bakiyordum Internet den vs hep kollari dantelli vs hayal ediyordum gitdim gelinlik bakmaya kollari dantellsiz straplez hayalimdekindende güzel gelinligimi alip geldim zaten giyindiginde iste budur dedigini aliyorsun :1:

Allah utandirmasin insallah amin

evet bakalım inşallah okul bitince evlencem bence ... peki bişi sorcam boyum 167 ilom 59 belim ince sporcu olduğum için kalçamda cok yok ama ust bacaklarım cok kaslı ve kalın :// sizce ne tur modeller yakışır yani prenses a line ???

Omuz aparatını ben de çok beğendim. Yalnız nacizane önerim ilk gelinlik kadar sade bir gelinlik seçmemen. Eteği tül olacaksa eğer en azından etek uçlarında süslemesi olsun.
Mutluluklar :)

zaten etekleri daha uçuş uçuş olan bi tlden olsun istiyorum ve bencede eteklerinede biraz hareket lazım sanırsam :/ mesela uçlarına biraz parıltı :)

ama şunuda soleyeyim gelinliğin üst kısmı 2. resimdeki kumaştan olacak (saten tarzı)ve etekleri daha prenses etek olacak .. yani bel kısmından kabarıklık başlayacak ve tülleri daha uçuş uçuş bi kumaştan olacak (belim ince olduğu için) ... 2.resimdeki tas işlemesinin aynısı belden başlayarak etek başlangıcına kadar olacak=)) eteğe gelince elletmeyi düşünmüyorum çünkü zaten üst kısmı yeterince parlayacak ayakkabı ve cicekre oldukça gösterişli olduğundan etek sade kalacak .... ve gelinlik modeli daha cok buna benzeyecek $prenses-gelinlik-modelleri-2013-26.png

Çokk şekerr :) gönlüne göre versin Rabbim inşaAllah benim fikrimi sorarsan eğer ayakkabı ve gelin çiçeğinin renkleri çok koyu olur mesela pudra pembesi daha hoş olabilir :) Sade olucam demişsin bak bu çok süper işte gelin denilince ilk akla gelen sadelik duruluk masumluktur.Şimdi gelinler abartıdan hoşlanıyolar bense hiç sevmiyorum ne masumiyet kalıyo nede duruluk assolist gibi bişi çıkıyo ortaya :) yakışana yakışır bişe diyemem ben sadelikten yanayım canım daha masum daha saf duruyo öyle isanın baktıkça bakası gelir geline :)

Eki Görüntüle 783902 Eki Görüntüle 783903 bu omuz aparatını ilk gelinlik için düşünüyorum :D ayakkabı ve çiçekte hareketi yakalarım sanırım Eki Görüntüle 783906 Eki Görüntüle 783905 tabi buna daha 2 yada 3 senem var :)))) fikrimde ufak değişiklikler olabilir ama sade olacağım değişme gibime geliyor
=)

Ayy en çok omuz aparatına bayıldım.bende böyle şeyler düşünüyorm straplez gelinliğe. Takılardan ama kalıp gibi. Cidden hoş. Ayakkabıya gelince model o kadar güzel ki fıstık yeşilde olsa giyilir. Çiçekte öle yeşil olacak?
Aslında fena fikir değilmiş? Yeşil mi düşünsem ne?:44:

Back