- 17 Şubat 2016
- 958
- 198
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
İşten ayrıldı ikiside.Geri dönsede 3 kez falan ariyoruz.Mesaj atıyoruz.Öyle ancak dönüyorPervane olmak zorunda değilsiniz hiç kimseye. Telefonu açmıyor mesajlara bakmıyorsa, mesaj atmanın bir anlamı yok. İlk ve son boşanan kişi kendisi değil. İş yerinde görüyorsunuz zaten birbirinizi. Çok ısrarcı olmamak lazım .
İşte bende bunu sorguluyorum.Onun sorunu var diye biz mi kosmaliyiz. O mu gelmeli.Ama hep o o bende sıkıldım bu durumdanYardım istemeyene yardım edilmez. Size ihtiyacı varsa o gelir zaten.
O arkadaşınız da eminim, üf amma da anlamaz insanmış. İstemiyorum işte arkadaş olmak, açmıyorum hala arıyor diyordurİşten ayrıldı ikiside.Geri dönsede 3 kez falan ariyoruz.Mesaj atıyoruz.Öyle ancak dönüyor
İş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Hep boşanan arkadaşın etrafında pervaneyiz.Evet boşanmak zor.Ancak dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyor.Mesela arıyoruz.Açmıyor.Bazen geri bile dönmüyor.Evde telefonla konuşamıyor.Ama mesajda bile dönmüyor genelde.Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?
İkisi de iş yerinden ayrıldı.
Artık arkadaşlık yapmak istemiyordur belki. Aramayın, kimsenin etrafında pervane olmayın; kendi hayatınıza bakın.Neden bende olsun.Ben kendimle alakalı birsey paylaşamıyorum bile.Hep o.Aile ilişkileri.Biraz bu durumdan sıkıldım galiba.Ariyoruz açmıyor.Aramayi kesince asla aramıyor.
Pervane olmanızı istememişki. Rahat bırakmanızı istemiş hatta bence. Biraz salınİş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Hep boşanan arkadaşın etrafında pervaneyiz.Evet boşanmak zor.Ancak dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyor.Mesela arıyoruz.Açmıyor.Bazen geri bile dönmüyor.Evde telefonla konuşamıyor.Ama mesajda bile dönmüyor genelde.Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?
boşanmak ölüm duygusuyla eşdeğermiş benimde ablam o aşamaya geldi ben kaç gün kendime gelemedim valla ne kadar etkiledi biizi ailecek ama arkadaşının yaptığı doğru değil sonuçta insanlar seni arayıp değer veriyorsa açıp konuş dertleş olmadı mesaj at işten çıktı diye iletişimi kesebilirdiniz de yalnız mı kalmak istiyor bilemezsin ki belki kimseyi istemiyordurİş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Kimseyi istemediğini düşünmüyorum.Ancak hep biz arıyoruz.Peşinden koşuyoruz.O tenezzül ederse dönüş yapıyor.Telefonumuzu aciyor.boşanmak ölüm duygusuyla eşdeğermiş benimde ablam o aşamaya geldi ben kaç gün kendime gelemedim valla ne kadar etkiledi biizi ailecek ama arkadaşının yaptığı doğru değil sonuçta insanlar seni arayıp değer veriyorsa açıp konuş dertleş olmadı mesaj at işten çıktı diye iletişimi kesebilirdiniz de yalnız mı kalmak istiyor bilemezsin ki belki kimseyi istemiyordur
Sizden pervane olmanızı beklemiyorlar ki siz tercih ediyorsunuz. Hoşunuza gitmiyorsa olmamalısınız. Boşanmak zor bir süreç arkadaşınız kabuğuna çekilmiş olabilir, kendi derdiyle boğuşuyor olabilir yada bütün bunlardan bağımsız sizlerle görüşmek isteniyor mesafe koyuyor olabilir. O sebeple salın gitsinİş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Bu saydıklarınız zaten istememek oluyor.Kimseyi istemediğini düşünmüyorum.Ancak hep biz arıyoruz.Peşinden koşuyoruz.O tenezzül ederse dönüş yapıyor.Telefonumuzu aciyor.
işte istemiyor sizi buradan bu çıkıyorKimseyi istemediğini düşünmüyorum.Ancak hep biz arıyoruz.Peşinden koşuyoruz.O tenezzül ederse dönüş yapıyor.Telefonumuzu aciyor.
Kimseyi istemediğini düşünmüyorum.Ancak hep biz arıyoruz.Peşinden koşuyoruz.O tenezzül ederse dönüş yapıyor.Telefonumuzu aciyor.
E tamam demek ki sizinle konuşmak istemiyor. Siz niye bu kadar üsteliyorsunuzNeden bende olsun.Ben kendimle alakalı birsey paylaşamıyorum bile.Hep o.Aile ilişkileri.Biraz bu durumdan sıkıldım galiba.Ariyoruz açmıyor.Aramayi kesince asla aramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?