Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
958
198
103
33
İş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Hep boşanan arkadaşın etrafında pervaneyiz.Evet boşanmak zor.Ancak dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyor.Mesela arıyoruz.Açmıyor.Bazen geri bile dönmüyor.Evde telefonla konuşamıyor.Ama mesajda bile dönmüyor genelde.Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?

Dün bosanmamis ki çokta takılma, sende döndüğü kadar ara, iş arkadasi yani ne kadar samimi olabilir ki, neden bu kadar "pervane oluyorsunuz anlayamadım 🤷🏻‍♀️
Sözde yakınız.Ama bu durumdan biraz sıkıldım sanırım.Hep onun derdi.Diger arkadaşla sürekli arayıp soruyoruz.Dönmeyr tenezzül etmiyor.

Yanlış anlamayın ama problem biraz da sizde olabilir mi? Geçmiş konularınızı hatırlıyorum da hep mi sorunlu işler/arkadaşlar/aile ne bileyim bir şeyler sizi buluyor. 🤷🏻‍♀️
Neden bende olsun.Ben kendimle alakalı birsey paylaşamıyorum bile.Hep o.Aile ilişkileri.Biraz bu durumdan sıkıldım galiba.Ariyoruz açmıyor.Aramayi kesince asla aramıyor.

Pervane olmak zorunda değilsiniz hiç kimseye. Telefonu açmıyor mesajlara bakmıyorsa, mesaj atmanın bir anlamı yok. İlk ve son boşanan kişi kendisi değil. İş yerinde görüyorsunuz zaten birbirinizi. Çok ısrarcı olmamak lazım .

İş yerinden iki arkadaşım var.Sözde samimiyiz.Birisi iki ay önce boşandı.Aile evine döndü.Aile evinde huzuru yok.Digeri sınava hazırlanıyor.Atama sayısı az verildi.
Hep boşanan arkadaşın etrafında pervaneyiz.Evet boşanmak zor.Ancak dünya onun etrafında dönüyor gibi davranıyor.Mesela arıyoruz.Açmıyor.Bazen geri bile dönmüyor.Evde telefonla konuşamıyor.Ama mesajda bile dönmüyor genelde.Hep etrafında pervane olmamız doğru mu?
Sizinle hiç iletişime geçmeyen veya geçemeyen arkadaşın etrafında nasıl pervanesiniz anlamadım? Bence size dönüş yapmadığı için bu şekilde yazdığınızı düşünüyorum

Belki iletişim kurmak istemiyordur. Ortaokul yıllarımdan beri huyumdur. Kim olursa olsun sadece 1 kez ararım/mesaj atarım. Ondan karşılık gelmiyorsa kim olursa olsun tekrar aramam. İletişime geçmek isteyen geçer, ben ilk adımı atmışım fazlası iki taraf için de rahatsızlık verici. Çok faydasını gördüm, herkese de tavsiye ederim.

Is yerinden de ayrilmislar bence artik gorusmeyin. Ararsa ararsiniz gorusmek isterse gorusursunuz ama yakin olmaniza gerek yok
Haklısınız.Mesela diğeriyle en son çarşamba konuştuk.Ben aradım.Sonra aramayı o da kesti bende.Digeri ise istiyorki hep onu konuşalım.En son buluştuk.Sadece onu konuştuk.

Belki iletişim kurmak istemiyordur. Ortaokul yıllarımdan beri huyumdur. Kim olursa olsun sadece 1 kez ararım/mesaj atarım. Ondan karşılık gelmiyorsa kim olursa olsun tekrar aramam. İletişime geçmek isteyen geçer, ben ilk adımı atmışım fazlası iki taraf için de rahatsızlık verici. Çok faydasını gördüm, herkese de tavsiye ederim.
Ailevi problemleri var.bosandi diye biz üstüne çok düştük.Ama yanlış sanırım.

Sizinle hiç iletişime geçmeyen veya geçemeyen arkadaşın etrafında nasıl pervanesiniz anlamadım? Bence size dönüş yapmadığı için bu şekilde yazdığınızı düşünüyorum
Pervane derken.Mesela buluşuyoruz hep onu konuşuyoruz. Dönüş yapsada 3 4kez arıyoruz, mesaj atıyoruz.Şuan sorunları var diye hep biz mi aramalıyız bilmiyorum.

Bu arkadaş için daha kaç konu açacaksınız?
Bence saplantılı olan sizsiniz.
Engelli aracına taktınız sürekli konu açtınız.
Eltiniz için bin konu açtınız.
Şimdi de bu arkadaşlar.
Salın insanları ya, sizinle samimi olmak istemiyor işte. Neyin zorlaması.
Her ufak şeyi böyle dağ yaparak hayat mı yaşanır

Back
X