- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.032
- 698
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
onlar da tinder'da eşleşirO zaman niye hala aynı tarz adamlarla tanışıyorsunuz.Belli ki siz daha muhafazakar bir adam arıyorsunuz.Onlar da tinder da eşleşmez galiba.
Konu sahibi onu da istemiyor.Şikayetçi olduğu şey erkeklerin kendi vahşi cazibesine dayanamayıp seks istemesi.Karşısına çıkan istinasız her erkek bunu istemiş.Öyle yazmıştı.Ben ne istediğini anlayamadım.hem cinsellik konusunda istekli olsun -
erkekler de ne yapacağını şaşırdıKonu sahibi onu da istemiyor.Şikayetçi olduğu şey erkeklerin kendi vahşi cazibesine dayanamayıp seks istemesi.Karşısına çıkan istinasız her erkek bunu istemiş.Öyle yazmıştı.Ben ne istediğini anlayamadım.
Bundan önce görüştüğü adam FB olalım demiş. Pembe kabul etmemiş. O zaman ayakların kirli gel ayaklarını emcükleyeyim demişKonuya bir bakıp çıkarım diye girdim yorumlar efsane
Bu ayak emcükleme olayı ne biriniz özet geçse kızlar?
Konu sahibi için de şunu söylemek isterim, nerede tanışırsanız tanışın siz çizginizi net çizerseniz o seks kafasında olan zaten çok ileri gidemiyor. Deniyor ama bakıyor ki karşısında esneyen biri yok zaten sesi soluğu kesiliyor. Sanal uygulamalar samanlıkta iğne aramak gibi. İstediğiniz birinin çıkma ihtimali vardır illa ki ama çok düşük. Bulana kadar denedikleriniz sizi yorar ve yıpratır. Arkadaş çevrenizde sizin gibi olan, sizi tanıyan yok mu birileri ile tanıştırsın?
Tinder bado gibi uygulamalarda takılanlar ciddi ilişki beklemesin amaç orda belliTinder de her çeşit insan var,uygulamanın amacı olmaz kişilerin amacı olur bence...Reel hayatta da aynı tarz insanlar çıkıyor sadece sosyal medya değil.
İiiyyyaaggkk pisssBundan önce görüştüğü adam FB olalım demiş. Pembe kabul etmemiş. O zaman ayakların kirli gel ayaklarını emcükleyeyim demiş
Adam kirli ayak fetşiymiş. Yalaya yalaya temizlerim demişİiiyyyaaggkk pisss
Seksi kesinlikle istemiyor evlenmeden.Tek şikayeti çok alımlı olması gibi geldi bana.erkekler de ne yapacağını şaşırdı
seks istese sapık
istemese acaba gay mi
seksi isteme/istediğini belli etme biçimi mi sıkıntılıymış karşılaştığı adamların acaba?
valla benim de karşıma çıkan insanlardan birşeyler yaşamak istemeyeni olmadı, ama bunun benim vahşi (!) cazibemle ilgili olduğunu düşünmüyorumsosyal çevremden kimseyle flört etmediğim (edemediğim, uygun kimse yok) için böyle oluyor. iş arkadaşımla filan çıksam mesela böyle olmayacağını biliyorum ben.
Seksi kesinlikle istemiyor evlenmeden.Tek şikayeti çok alımlı olması gibi geldi bana.
Yani benim hayat görüşüm sizinkinin tam tersi hele ki yetişkin bir bireysem aylarca yıllarca kafe köşelerinde uzaktan bakışmak en fazla el ele tutuşup öpüşmek benim tarzım değil, o nedenle yetişkin bir erkeğin birlikte olacağı kadınla cinsellik yaşamak istemesi benim açımdan ters bir durum değil, burada asıl mesele sonrasındaki yaklaşımı ama siz madem cinselliğe kapalısınız o zaman tercihinizi daha muhafazakar yetişmiş sizin kafa yapınızdaki erkeklerden yana kullanmalısınız.Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Yani benim hayat görüşüm sizinkinin tam tersi hele ki yetişkin bir bireysem aylarca yıllarca kafe köşelerinde uzaktan bakışmak en fazla el ele tutuşup öpüşmek benim tarzım değil, o nedenle yetişkin bir erkeğin birlikte olacağı kadınla cinsellik yaşamak istemesi benim açımdan ters bir durum değil, burada asıl mesele sonrasındaki yaklaşımı ama siz madem cinselliğe kapalısınız o zaman tercihinizi daha muhafazakar yetişmiş sizin kafa yapınızdaki erkeklerden yana kullanmalısınız.
Seksi kesinlikle istemiyor evlenmeden.Tek şikayeti çok alımlı olması gibi geldi bana.
Pembe,zorunlu,rainyy yapmayın anneeemm yapmayın guzuuumm
Adam kirli ayak fetşiymiş. Yalaya yalaya temizlerim demiş
Tinder bado gibi uygulamalarda takılanlar ciddi ilişki beklemesin amaç orda belli
gerçek hayatta tanıştıgınızda merhaba seks yapalım mı diye lafa girmez ilişki için cinsellik çok önemlidir
Hayır yani beraber alışveriş yapalım dost dosta takılalım ilişki değildir zaten arkadaşlıktır
Tinder den erkek bulup ne beklediniz acaba
İşte insanlar da diyor ki madem evlilik düşünüyosun o zaman görücü usulü bulacaksın akraba aracılığıyla falanYa çağın gerisinde yorumlar ne alakası var insan insan ha Tinder ha reel hayat yani buraya mükemmel ilişki yaşıyor imajı çizmenizde ayrıca trajikomik
Bundan önce görüştüğü adam FB olalım demiş. Pembe kabul etmemiş. O zaman ayakların kirli gel ayaklarını emcükleyeyim demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?