- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
Stresli bir hayati var herhalde dingin gordu seni...aslinda iyi bisey
Nasıl yani. Öyle görüp moral mi bozmak istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stresli bir hayati var herhalde dingin gordu seni...aslinda iyi bisey
Hayır...bence kendi stresli hayatin icinde senin dinginliğin onu rahatsız etti...Nasıl yani. Öyle görüp moral mi bozmak istedi
Ama bu şekilde daha kötü bi duruma sokuyosun kendini. Takmazlarsa bile şuanki durumdan daha kötü olamazsinki. Ben mesela çoğu zaman gülerek ''ne yapmamı isterdin'' tarzı bi soru soruyorum. Verdiği cevaba göre gerekirse sertlestiriyorum gerekirse yumusatiriyorum. Ama net söylemek,ozguvenli durmak onemli. Insanlarla kotu olmaktan korkma. Birak onlar dusunsun Sessiz kalirsan dahada yüklenirler,aklında olsun.
Hey Allahım yaa bunu da dert olarak görüp konu mu açıyorsun. Dünde annen kuzeninin doğum gününe gidiyor diye sorun çıkardın. Bazı şeyleri buraya sormak yerine otur düşün. O kadar zor değilAllahım neden neden. Herkes moralimi bozuyor, durup dururken huzurumu kaçırıyor ne var bende nee. Normal davranıyorum olmuyo asabi oluyorum olmuyo iyi oluyorum olmuyo olmuyoo.
Kuaföre gittik annem ve yengemle. Kadınlar sürekli konuşuyorlar annemleree konuştu etti sonra kız beni aldı föne. Fön çekiyor bir ara göz göze geldik kaçırdım gözümü ama refleksle. Sonra bu bana sen hep böyle sakin misin dedi. yani kuaförde ne yapmam gerek neden sakinsin ne demek yaa kalkayım göbek mi atayım ne yapılır kuaförde allah aşkına sırf benim böyle konuşkan olmadığımı anladıkları için üstüme geliyolar ama değilim işte napıyım hele kuaförde kadınların bomboş muhabbetleri hiç ilgimi çekmiyor onu geçtim ilk girdiğim ortamlarda bile böyle üstüme geliyolar duymaktan bıktım artık sanane konuşmuyorum zorla mı ya ne konuşayım söyle konuşalım. Hem sakinlikle sessizlik farklı şeylerdir ortamda hiç konuşmayan birine sessizsin demek neysede sakinsin ne yani allahım. Ne diyim böyle diyenlere allah aşkına fikir verin ne desem olmuyor gibi hissediyorum yoo diyorum falan aklıma diyecek bişey gelmiyor sinirim bozuluyor rahatsız oluyorum
Hey Allahım yaa bunu da dert olarak görüp konu mu açıyorsun. Dünde annen kuzeninin doğum gününe gidiyor diye sorun çıkardın. Bazı şeyleri buraya sormak yerine otur düşün. O kadar zor değil
PekiÇok düşünüyorum düşünmekten bunaldım artık bu konu hep böyle bir tek kuaför dedi diye değil yanş hep bu durumdan muzdaribim çare arıyorum
Allahım neden neden. Herkes moralimi bozuyor, durup dururken huzurumu kaçırıyor ne var bende nee. Normal davranıyorum olmuyo asabi oluyorum olmuyo iyi oluyorum olmuyo olmuyoo.
Kuaföre gittik annem ve yengemle. Kadınlar sürekli konuşuyorlar annemleree konuştu etti sonra kız beni aldı föne. Fön çekiyor bir ara göz göze geldik kaçırdım gözümü ama refleksle. Sonra bu bana sen hep böyle sakin misin dedi. yani kuaförde ne yapmam gerek neden sakinsin ne demek yaa kalkayım göbek mi atayım ne yapılır kuaförde allah aşkına sırf benim böyle konuşkan olmadığımı anladıkları için üstüme geliyolar ama değilim işte napıyım hele kuaförde kadınların bomboş muhabbetleri hiç ilgimi çekmiyor onu geçtim ilk girdiğim ortamlarda bile böyle üstüme geliyolar duymaktan bıktım artık sanane konuşmuyorum zorla mı ya ne konuşayım söyle konuşalım. Hem sakinlikle sessizlik farklı şeylerdir ortamda hiç konuşmayan birine sessizsin demek neysede sakinsin ne yani allahım. Ne diyim böyle diyenlere allah aşkına fikir verin ne desem olmuyor gibi hissediyorum yoo diyorum falan aklıma diyecek bişey gelmiyor sinirim bozuluyor rahatsız oluyorum
Hey Allahım yaa bunu da dert olarak görüp konu mu açıyorsun. Dünde annen kuzeninin doğum gününe gidiyor diye sorun çıkardın. Bazı şeyleri buraya sormak yerine otur düşün. O kadar zor değil
Sizin derde bakış açınızla ilgili birşey bu. Bu dert değil şikayet olmuş farkında mısınız bilmiyorum. Ha bunun için de kimseyle polemiğe girmem bu benim bakış açım o senin. Bu kadar basit.Size de dert begendiremiyoruz. Herkesin derdi kendine göre büyük bunun göreceli oldugunu kavrayamayacak kadar misiniz.