Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hep böyle mi olacak??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yesilimtraak

🤍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
77
12
3
İyi akşamlar 3,5 ay önce doğum yaptım saçlarım çok fazla dökülüyor. Banyodan sonra tararken normalde tararken her türlü dökülüyor. Kan tahlili yaptırdım değerlerim normal çıktı. Neyden o zaman kızlar ya. Geçer mi yoksa öyle mi olacak hep. Kel kalacağım yakında

İyi akşamlar 3,5 ay önce doğum yaptım saçlarım çok fazla dökülüyor. Banyodan sonra tararken normalde tararken her türlü dökülüyor. Kan tahlili yaptırdım değerlerim normal çıktı. Neyden o zaman kızlar ya. Geçer mi yoksa öyle mi olacak hep. Kel kalacağım yakında
Iyi aksamlar
Genellikle tiroid‘ine baktirdinmi benimde hamilelikten sonra baya döküldü

Bildigim kadariyla toplaniyor. Sebebi tamamen hormonal, lohusalik bitince saclarin cikiyor yeniden. Jinekolog soylemedi mi?

Soylece bilgi linki birakayim:

Genel olarak dogum, menopoz, pre-menopoz turu ostrojen dalgalandiran olaylar sac dokuyor. Yeri gelmisken yazayim dedim.

genelde kadınlar bu yüzden doğumdan sonra saçlarını kestiriyor

sık görülen bir durum, bilmemenize şaşırdım aslında, ama geçer, geçecek, korkmayın.

Kel kalacağım yakında. Önden saçım seyrelmeye başladı bile 😔
Bende B12 çok düşük. Saç dökülmesi arttı. Ama değerlerim normal yazmışsınız. Yorumlarda yazan arkadaşların dediği gibi doğum sonrası saç dökülmesi oluyor. Ablamda da olmuştu.

Değerleri daha iyi bir dr görsün holistik fonksiyonel tıpla ilgilenen bi doktor daha iyi yön gösterir. Sınırda olmadı Normal olmuyor ve hücre içi ölçüm çok daha farklı oluyor. O kadar imkan yoksa araştırın ya da chatgptye sorun doğum gebelik çok problemli travma4ik bi süreç bebek anneyi sömürüyor değerler normal değildir

Değerleri daha iyi bir dr görsün holistik fonksiyonel tıpla ilgilenen bi doktor daha iyi yön gösterir. Sınırda olmadı Normal olmuyor ve hücre içi ölçüm çok daha farklı oluyor. O kadar imkan yoksa araştırın ya da chatgptye sorun doğum gebelik çok problemli travma4ik bi süreç bebek anneyi sömürüyor değerler normal değildir
Chatgptye ne sorayım peki

Back
X