- Konu Sahibi pearlpearl
-
kuzum iki aksamdır dinliorum meditasyonu dinlerken yapıyorsunuz zaten cok kolay oluyor sadece sesin soylediklerini yaparak o anı yasıyosunuz resmen iki sabahtır daha mutlu uyanıorum
askımın olmamasına degil gelcek olmasına odaklanabiliorum...
isteyenlere aksam link atıcam indirmeniz için...
uyumadan once duzenli olarak baslayalım medilere... bir de olumlama ve sukur terapisi
bunları her gun yapabilecek olanlara meditasyonu gondericem
kilo almak istiyorum ..hatta dur mış gibi yapam da tam olsun ...
55 kiloyummmmm çok sağlıklıyım ve çokkk güzelimmmm
Merhabalar herkeseee
Pozitif düşünme ve evrenden isteme konularıyla hep ilgilenmişimdir . Enerji yollama seanslarınız bitmiş miydi , tekrar başlayamaz mıyız
okumakk istiyoruumm :))) meslek sahibi olmaak enerjilerinizi banada yollayyıın lütfeen :)
Selaaaaam
İnşallah her şey dilediğiniz gibi olur hayırlısıylameraba uzun süredir kimse yazmamamıs ama su an cok sıkılıyorum formasyon için hatay a geldim ve odada tek başıma yaklaşık sanırım 1 haftadır oturuyorum dısarı cıkmıyorum cunkü hiç tanıdığım yok ...canımı sıkan bi sürü şey var ve bunları şimdi sıralayıp olması için dua edecem ama öncelikle burda benden önce yazanlar ne istemişsse olmuştur umarım..
ben
kpss yi ilk yılımda kazanmak istiyorum
yaklasık iki yıldır beraberliğim var artık bi sonuca ulaşssın istiyorum uzak olmaktan bıktım umarım en kısa zamanda şans benden yana olur da sevgilimde işleri yoluna koyup su ammadığım zamanlarda birden bana evlilik teklifi eder
Sabir sabir catlicam artikİnşallah her şey dilediğiniz gibi olur hayırlısıylabiraz sabır lazım tabi
Hayırdır canım? Canını sıkan nedir?Sabir sabir catlicam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?