- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi pearlpearl
-
Merhaba arkadaşlar. Burada hepimiz olmasını en çok istediğimiz şeyleri yazalım ve hepimiz bunları isteyelim, dua edelim. Böyle bir topic oluşturmak aklıma daha önce gelmişti ama unutmuştum sonra. Bunu hatırlatan Cookie_Dough ve elfce92 adlı arkadaşlara çok teşekkürler.Kimler en çok neyin olmasını istiyorsa yazsın (kısa ve net bir biçimde) ve bir liste oluşturalım en sonunda. Sonra da bu listedekiler için hepimiz evrene istekleri yollayalım ve dua edelim. Hem topluca yapınca enerjisi artar hem de başkası için bir şey istemek kendimiz için istemekten daha hayırlıdır. :)
selam arkadaşlar.ben de bir ara çok merak salmıştım buna.quantum yapmıştık hatta bazı arkadaşlarla ve gerçekten hepimizin dilekleri olmuştu.söylememe gerek yok belki size ama tabi bu dileklerimiz makul olmalı.
öncelikle selocann, zelve inşallah en kısa sürede bebiş haberlerinizi alırız..esettin inşallah sende bebişini sağlıkla kucağına alır ve istediğin doğum hediyeni alırsın.bu arada konuyu açan whishpearl , senin dileğin yok mu??
uzatmıyım benim de dileğim , kardeşimin eşi ,çalışırken şirket aracıyla kaza geçirdi.seyir halindeyken teli çaldığı için aracı durdurmuş yol kenarına ve tam park ettiğinde arkadan hızla gelen 18 yaş altı motorsikletli gençler yarış yaparken içlerinden biri farketmeyerek arkadan çarpmış ve malasef hayatını kaybetmiş.kardeşimin eşini polis almış ve şu an hapishanede.mahkemesi olacak.tam bir hafta oldu.kardeşim ve 2 yaşındaki yeğenim yalnız kaldı.annem ve babam tabi yalnız bırakmadı ama kız kardeşim çok kötü bir durumda.bir an önce çıkmasını ve ailesine kavuşmasını diliyorum..inşallah....
mersa hoşgeldin canımm
dileklerin cok guzel
ben diyorum ki belli bi tarih belirleyim.. o tarihe kadar katılmak isteyenlerin dileklerini alalım ve yogunluga gore her hafta 1-2 yada 3 kişi için çalışalım... yogunluga gore kişi sayısını artırabiliriz...
ilk grubun haftası dolunca 2. ye geceriz...
burdan da deneyimlerimizi calısmalar esnasında neler hissetimizi ve calısmaları daha verimli ve konsantre bir sekilde nasıl yapabildimizi deneyim tecrube ve yeni yontemlerle birbirimize aktarırız...
fikirlere acıgım...
canımmm çook teşekkür ederim böyle konu açtığın için öpüyorum
hadi ben yaziim sevdiğimle barışıp evlenmek bir an önce
mersa hoşgeldin canımm
dileklerin cok guzel
ben diyorum ki belli bi tarih belirleyim.. o tarihe kadar katılmak isteyenlerin dileklerini alalım ve yogunluga gore her hafta 1-2 yada 3 kişi için çalışalım... yogunluga gore kişi sayısını artırabiliriz...
ilk grubun haftası dolunca 2. ye geceriz...
burdan da deneyimlerimizi calısmalar esnasında neler hissetimizi ve calısmaları daha verimli ve konsantre bir sekilde nasıl yapabildimizi deneyim tecrube ve yeni yontemlerle birbirimize aktarırız...
fikirlere acıgım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?