• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Enerjimizi Birleştirelim :)

pearlpearl

🌿
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Burada hepimiz olmasını en çok istediğimiz şeyleri yazalım ve hepimiz bunları isteyelim, dua edelim. Böyle bir topic oluşturmak aklıma daha önce gelmişti ama unutmuştum sonra. Bunu hatırlatan Cookie_Dough ve elfce92 adlı arkadaşlara çok teşekkürler. :71::71: Kimler en çok neyin olmasını istiyorsa yazsın (kısa ve net bir biçimde) ve bir liste oluşturalım en sonunda. Sonra da bu listedekiler için hepimiz evrene istekleri yollayalım ve dua edelim. Hem topluca yapınca enerjisi artar hem de başkası için bir şey istemek kendimiz için istemekten daha hayırlıdır. :)

Merhaba arkadaşlar. Burada hepimiz olmasını en çok istediğimiz şeyleri yazalım ve hepimiz bunları isteyelim, dua edelim. Böyle bir topic oluşturmak aklıma daha önce gelmişti ama unutmuştum sonra. Bunu hatırlatan Cookie_Dough ve elfce92 adlı arkadaşlara çok teşekkürler. :71::71: Kimler en çok neyin olmasını istiyorsa yazsın (kısa ve net bir biçimde) ve bir liste oluşturalım en sonunda. Sonra da bu listedekiler için hepimiz evrene istekleri yollayalım ve dua edelim. Hem topluca yapınca enerjisi artar hem de başkası için bir şey istemek kendimiz için istemekten daha hayırlıdır. :)

güzel fikir wishpearl ılk ben yazım o zaman ben hayırlısıysa bı bebegımın olmasını ıstıorum aslında ıstedıdıgım baska seylerde var ama bu seferlık bunu yazım bunun ıcın bırlestırelım enerjımızı devamı gelır ıns

ilk istek benden mercedes c 220 şeker beyazı istiyorum kendime doğum hediyesi olarakk :))))

selam arkadaşlar.ben de bir ara çok merak salmıştım buna.quantum yapmıştık hatta bazı arkadaşlarla ve gerçekten hepimizin dilekleri olmuştu.söylememe gerek yok belki size ama tabi bu dileklerimiz makul olmalı.
öncelikle selocann, zelve inşallah en kısa sürede bebiş haberlerinizi alırız..esettin inşallah sende bebişini sağlıkla kucağına alır ve istediğin doğum hediyeni alırsın.bu arada konuyu açan whishpearl , senin dileğin yok mu??
uzatmıyım benim de dileğim , kardeşimin eşi ,çalışırken şirket aracıyla kaza geçirdi.seyir halindeyken teli çaldığı için aracı durdurmuş yol kenarına ve tam park ettiğinde arkadan hızla gelen 18 yaş altı motorsikletli gençler yarış yaparken içlerinden biri farketmeyerek arkadan çarpmış ve malasef hayatını kaybetmiş.kardeşimin eşini polis almış ve şu an hapishanede.mahkemesi olacak.tam bir hafta oldu.kardeşim ve 2 yaşındaki yeğenim yalnız kaldı.annem ve babam tabi yalnız bırakmadı ama kız kardeşim çok kötü bir durumda.bir an önce çıkmasını ve ailesine kavuşmasını diliyorum..inşallah....

Ben de yazayım dileğimi. Hiç olmaz olur mu :) Ben de sevdiğimle birlikte bir ömür boyu birlikte ve mutlu olmak istiyorum hayırlısıyla. :)

Selocan ve Zelve inşallah bebişleriniz olur. :emir_bebek: :) Esettin umarım alırsın Mercedes c220 :) Kim istemez ki zaten onu. aedk çok üzüldüm gerçekten inşallah kardeşinin eşi çıkar hapisten ve yeniden eski mutlu yaşamlarına dönerler. Hepimizin dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle...

SÜPER OLDU!

önce dileğimi yazıyım....

tatilleri, hakları, çift sigortası ve hayallerimin ötesinde dolgun maaşı olan rahat bir iş istiyorum

sözlümün de maddi kaynaklarının cogalmasını birlikte hayalimizdeki dugune ve eve borcsuz harcsız ulasmayı diliyorum...

benim dileklerim bunlar canımmm, burdan copy paste yaparız :1:

şimdi bence bir yontem de belirleyelim...

nasıl yapıcaz... her gun bi saat belirleyip o saatte topluca aynı anda calıssak cok guzel olur...

ayrıntıları iyice konusup netleştirelim kızlar...

1. tez zamanda yunan adalarına, cambridge'e ve salzburg'a tatile gitmek istiyorum.

2.çocuklarım okul birincisi olsun, ödüller, kupalar alsınlar, katıldıkları tüm yarışmalarda 1. olsunlar...

3. bagajı çok geniş bir araba istiyorum. mümkünse mercedes olsun. mümkün değilse volvo olsun:)))

4. kirada oturduğumuz siteden ev satın alalım istiyorum... ama içi yapılı olsun, biz uğraşmayalım ustalarla filan

5. eskilikten ayağımın altını yakan çizmeden kurtulmak, etiketine bakma gereği duymadan beğendiğim her şeyi almak istiyorum:)))

ohhhh... valla hayali bile güzel:))

mersa hoşgeldin canımm

dileklerin cok guzel :1:

ben diyorum ki belli bi tarih belirleyim.. o tarihe kadar katılmak isteyenlerin dileklerini alalım ve yogunluga gore her hafta 1-2 yada 3 kişi için çalışalım... yogunluga gore kişi sayısını artırabiliriz...

ilk grubun haftası dolunca 2. ye geceriz...

burdan da deneyimlerimizi calısmalar esnasında neler hissetimizi ve calısmaları daha verimli ve konsantre bir sekilde nasıl yapabildimizi deneyim tecrube ve yeni yontemlerle birbirimize aktarırız...

fikirlere acıgım...

spor yapmayı va kitap okumayı hayatımın bir parçası haline getirmek istiyorum çok uğraşıyorum her gün bugün spor yapacağım diyorum ama olmuyo illa aksıyo artık aksamasın kararlı bir insan olarak kararlarımı uygulayabileyim rabbimin izni ile

canımmm çook teşekkür ederim böyle konu açtığın için öpüyorum :38:
hadi ben yaziim sevdiğimle barışıp evlenmek bir an önce :17::17:

selam arkadaşlar.ben de bir ara çok merak salmıştım buna.quantum yapmıştık hatta bazı arkadaşlarla ve gerçekten hepimizin dilekleri olmuştu.söylememe gerek yok belki size ama tabi bu dileklerimiz makul olmalı.
öncelikle selocann, zelve inşallah en kısa sürede bebiş haberlerinizi alırız..esettin inşallah sende bebişini sağlıkla kucağına alır ve istediğin doğum hediyeni alırsın.bu arada konuyu açan whishpearl , senin dileğin yok mu??
uzatmıyım benim de dileğim , kardeşimin eşi ,çalışırken şirket aracıyla kaza geçirdi.seyir halindeyken teli çaldığı için aracı durdurmuş yol kenarına ve tam park ettiğinde arkadan hızla gelen 18 yaş altı motorsikletli gençler yarış yaparken içlerinden biri farketmeyerek arkadan çarpmış ve malasef hayatını kaybetmiş.kardeşimin eşini polis almış ve şu an hapishanede.mahkemesi olacak.tam bir hafta oldu.kardeşim ve 2 yaşındaki yeğenim yalnız kaldı.annem ve babam tabi yalnız bırakmadı ama kız kardeşim çok kötü bir durumda.bir an önce çıkmasını ve ailesine kavuşmasını diliyorum..inşallah....

canım dualarım sizinle. allahım küçük meleğe bağışlasın babasını :16:

mersa hoşgeldin canımm

ben diyorum ki belli bi tarih belirleyim.. o tarihe kadar katılmak isteyenlerin dileklerini alalım ve yogunluga gore her hafta 1-2 yada 3 kişi için çalışalım... yogunluga gore kişi sayısını artırabiliriz...

burdan da deneyimlerimizi calısmalar esnasında neler hissetimizi ve calısmaları daha verimli ve konsantre bir sekilde nasıl yapabildimizi deneyim tecrube ve yeni yontemlerle birbirimize aktarırız...

fikirlere acıgım...

Ben de böyle bir şey düşündüm ama pek liste yapamam benim dershanem var çünkü :52: yapan olursa çok mutlu olurum. Benim de istediğim tam olarak böyle bir şey. İçimi okuyorsunuz valla :52:

mersa hoşgeldin canımm

fikirlere acıgım...

süper bir fikir..harikasın..hep birlikte yoğunlaşınca daha etkili olur bence de.ama tablo hazırlamak biraz zaman işi.ben zaten akşamları bir iki saat bakabiliyorum.hem çalışıyorum.işten gelince de beni evde bekleyen minik bir canavarım var.
bu arada kızlar dileğime dönenlere çok teşekkürler.bugün belli oldu kardeşimin eşinin durumu.12.100 lira ödenmesi gerekiyor.bir aksilik olmazsa yarın yada sonraki güne ayarlamaya çalışıyoruz.noluuuuurrrrrr sizde dileyinde herşey yolunda gitsin ve durduk yerde başına böyle bir iş gelen eşi çıksın.bayramda geliyor.sonrasına kalırsa kardeşimin halini düşünemiyorum bile..bu dilek işi beni sardı valla..iyi geceler herkese :3:

kızlar güzel bi topik olmuş teşekkürler
bende dileğimi yazmak istiyorum.

eşimle atama yüzünden ayrı kaldık şuanda ben evdeyim ve zaman geçmek bilmiyor.
şehit haberleri deprem derken üstüste geldi ve ben de artık kendimi toparlamak istiyorum.
bununda en iyi yolu bi iş bulabilmek.çok istediğim bir yer var haber bekliyorum umarım olur. lütfen sizde desteklerinizi esirgemeyin
hee bide zaman geçiversin hemencikte bizde kavuşup mutlu mesut günlerimize döneliim :69:

liste işlerini ve organize olayını ben hallederim...

adım adım gidelim.... öncelikle bana hergun en fazla 10-15 dakikanızı ayırabileceginiz bir zaman dilimi soleyin... aksam olması daha uygun gunduz iş guç okul derken sukuneti yakalayamayız....

calısmaya katılmak için illa o saatte net basında olmanız gerekmiyor... o hafta hangi arkadaslar için calısılıyosa o kişilerin dileklerini bilin yeter....

mesela diyelim ki saat 22:00 da karar kıldık... calısmaya katılmış olan herkes tam o saatte, bu arkadaslar için tum kalbiyle dua edecek.... ardından arkadaslarımızı bu dileklerine kavusmuslar gibi imgeleyecegiz... hayal edicez yani...
mesela arkadaslarımızın buraya gelip konuya dileğim kabuuul olduuuu hepinize tesekkurler bugun hamile oldugumu ogrendim yada bugun istedigim işi aldım hepinize tesekkurler yazdıklarını falan imgeleyebiliriz... secenek tamamen hayal gucunuze baglı...

hayal etme kısmı da bittikten sonra... calısmamızı sukrederek tamamlıyoruz...

Tüm dilek duaların suan an içerisinde en hayırlı sekilde kabul olundugunu biliyorum.. şükürler olsun diyebilirsiniz mesela....

evet ana hatlarıyla bole bir calısma olacak...

şimdi herkes için uygun bir saat almakla işe başlayalım... sonra bu saate göre uymayı kabul edenleri belirliyecegimiz tarihe kadar ilk etap enerji calısması için kabul etmeye baslıcam..

GELSİN ÖNERİLER HATUNLAR :32:

Benim saat sorunum yok... ama erken uyuyanlar falan olabilir yada belli saate kadar calısanlar.. o yuzden en makul saat dilimini yakalayalım

bu arada her hafta 3 kişi için çalışırsak 1 aylık bir çalışma için yaklasık 12 kişi olması gerekiyor grubun..

suan 9 kişi falan olmusuz galiba... dileklerini yazanlar...

konu takibi yapmanız onemli arkadaslar... 12. kişiye kadar kimsenin dileğini atlamamız gerekiyor... zaten enerjinin paylastıkca cogalarak size dondugunu goreceksiniz...

dileklerini yazan arkadaslar

saat de belirlendikten sonra calısmayı butun sartları ile kabul ediyorlarsa... kesin yani son listeye de adlarını yazdırsınlar...

dedigim gibi saat belirlendikten sonra.. son liste için tekrar duzenleme yapıcam..

:16:

bu arada zoia hoşgeldin

adk, hiç merak etme ... hakkınızda en hayırlı olanın olacagına eminim :34:

Son düzenleme:
Back
X