Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selamlar,

nasılsınız?
Ben yarından itibaren tatile cıkacagımdan yaklasık 10 gun giremeyebilirim.
zaten son zamanlarda pek duzen de kalmadı. Gece calismaları, hastalıklar vs derken bir turlu ayarı tuturamıyorum.
Kendinize iyi bakın.

Herkese iyi kilo vermeler dilerim

hoşgeldin canım

sabah kahvaltı
tereyağında 2 yumurtalı peynirli omlet fındık çay domates salatalık
bitki çayı 15 dakika önce içtim sonra çay
öğlen
1 kase meyve
akşam
bulgurlu dolma yapıcam yanına yoğurt salata
yeni bi tarif öğrendim canı tatlı isteyenler için bize uygundur diye düşündüm
1 fincan süt
3-4 dilim muz
10 adet çilek
1 yemek kaşığı kakao
blendır da karıştırıyoruz bu şekilde yeniliyo dondurucuya koyarsak dondurma gibi oluyomuş
ben denemedim malzemem eksik öpüldünüz canlarım
kendimizi tutalım yarın tartı günü ben bu hafta çok düzensiz yedim kızım evdeydi sabah kalkmadık öğünler şaşırdı bu arada hiç tartılmadım çok merak ediyorum

iyi tatiller canım dönünce ayarı tutturursun artık

hoşgeldin aramıza tabisi katılabilirsin muhabbete amacımız zayıflamak ama eğlenip muhabbet ederek..başarılar..
iyi tatiller..

sabah

pastırmalı omlet
yoğurt
peynir

şimdi

1 kase yoğurt
2 kk kadar tavuk göğüs

akşama ayranla geçiştirmeyi umuyorum..bakalım:18::18::18:

selam kızlaar bugün öğlen sulu köfte yedim.içinde bezelye ve patates de vardı ama patatesleri yemedim.bezelyesinden yedim ama aylardır yememiştim.arada bir yenilebilir diye okumuştum.neyse yanına 1 kase yoğurt hüplettim.sonra gözüm yine eşimin yediği göbü ekmeğine takıldı.2-3 lokma da ondan yedimbu aralar ekmeğe karşı zayıfım mutlaka 1-2 lokma almak istiyo canım yaaa:18:

akşama da mercimek ve fırında karnıyarık yerim yoğurtla öpüldünüz mucks

çiğdoşum valla durum vahım az kaldı aşçıyıda yıyodum o derece yanii bugun normale dondum kahvaltı ve ıkıncı ogunu hasarsız atlattım du bakalım hayırlısı

sersumum bebeeemmm bende cok ozledım gııı bundan sonra daha sık buralardayım bıdenemm

nettin kısss..aşçı iyi mii

oh çok sevindim bak söz ama di mi..

selam kuzucuklaaarrr

oyyyy yemek biteli 3 saat oldu daha ynei kendime geldim, o kadar cok yedim ki ciktim iki saat dolandim carsida birazini yakmisimdir herlade.. aksam yemegine ne önerirsiniz ne yiyeyim, hafif böyle mideyi dinlendircek????

yoğurt he he he ben öyle yapıcam da

hehehheheeee sen de mi cok yedin yoksaaa cacik yapayim, eger kesmezse birazcik da sebze yemegi yerim, neaislsa cabuk hazmediliyo...

sen nasilsin sersumum yavrum???

yok be tatlım çok yemedim ama artık şu 75 i görmemek ve -- olmamak beni zıvanadan çıkardı..bu akşam aç kalıcam başka yolu yok..

nettin kısss..aşçı iyi mii

oh çok sevindim bak söz ama di mi..

ıyı sayılır sersumum toparlanmaya calısıyosöz datlum buralardayım artık ıgneoyamdan haber var mı bırdy ne ediyo kaneel gelıyomu kızılcıklar oldumu selelere doldumu

regencım benımde aklıma ılk gelen o oldu cacık ıyı olur bol salatalıklı hatta ınce kıyılmış maydanoz nane taze soğan zeytınyagıda ekleyebılırsın nefıs olur

yok be tatlım çok yemedim ama artık şu 75 i görmemek ve -- olmamak beni zıvanadan çıkardı..bu akşam aç kalıcam başka yolu yok..

aaaa evet yarin tartilma günü dimi aslinda haklisin canim disimizi sIkmak lazim, ben saldim bu aralar, bir de eve bir sey alamiyorum malum p.tesi yolculuk var, ekmek vs ne bulursam yiyorum

yazııkk
oyam biraz izinli gülüm haleti ruhiyesi isteyince gelicek..kaneel arada geliyo ama o da tr ye gitçek..bi ara eşi rahatsızlandı şimdi iyi birdy aynı beyaa yarın muratlar gelcek ona hazırlanıyodur..kızılcıklar olmadı daha mevsimi diil..

anamm ölee anlattın ki benim de canım cacık istedi beyaa..ben de cacık yiyeyim bariii

aaaa evet yarin tartilma günü dimi aslinda haklisin canim disimizi sIkmak lazim, ben saldim bu aralar, bir de eve bir sey alamiyorum malum p.tesi yolculuk var, ekmek vs ne bulursam yiyorum

yeme gülüm sonra çok üzülürsün valla...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…