- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesinin kapisini calmis, kapiyi acan bayana
-"Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin icinde at pisligi var !"
demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru savurarak dokuvermis. Sonrada
-"Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10 dakika icinde bunu temizleyemezsem, bu boku yiyecegim..! "
Kadin saticiya soyle bir bakmis,
-"Beyefendi, ustune domates sosu da istermisiniz ? Elektrikler kesik de.. "
Afiyet olsun :))
selam karatay gurubun güzel çıtır bayanları
uzun süredir sizleri takip ediyoorum diyetten ziyade çok güzel dostluklarınız var ben de bu sayfaya yeni üye oldum eğer ki izniniz olursa arada girip sizlerle muhabbet etmeyi isterim aynı zamanda zayıflasamda daha da iyi olacağım bende kendimce kartaay tarzı beslenmeye çalışıyorum
sevgilerimle
Selamlar,
nasılsınız?
Ben yarından itibaren tatile cıkacagımdan yaklasık 10 gun giremeyebilirim.
zaten son zamanlarda pek duzen de kalmadı. Gece calismaları, hastalıklar vs derken bir turlu ayarı tuturamıyorum.
Kendinize iyi bakın.
Herkese iyi kilo vermeler dilerim
hoşgeldin aramıza tabisi katılabilirsin muhabbete amacımız zayıflamak ama eğlenip muhabbet ederekselam karatay gurubun güzel çıtır bayanları
uzun süredir sizleri takip ediyoorum diyetten ziyade çok güzel dostluklarınız var ben de bu sayfaya yeni üye oldum eğer ki izniniz olursa arada girip sizlerle muhabbet etmeyi isterim aynı zamanda zayıflasamda daha da iyi olacağım bende kendimce kartaay tarzı beslenmeye çalışıyorum
sevgilerimle
iyi tatiller..Selamlar,
nasılsınız?
Ben yarından itibaren tatile cıkacagımdan yaklasık 10 gun giremeyebilirim.
zaten son zamanlarda pek duzen de kalmadı. Gece calismaları, hastalıklar vs derken bir turlu ayarı tuturamıyorum.
Kendinize iyi bakın.
Herkese iyi kilo vermeler dilerim
Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesinin kapisini calmis, kapiyi acan bayana
-"Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin icinde at pisligi var !"
demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru savurarak dokuvermis. Sonrada
-"Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10 dakika icinde bunu temizleyemezsem, bu boku yiyecegim..! "
Kadin saticiya soyle bir bakmis,
-"Beyefendi, ustune domates sosu da istermisiniz ? Elektrikler kesik de.. "
Afiyet olsun :))
[sıze=3][ı]hoşgeldin aramıza tabisi katılabilirsin muhabbete amacımız zayıflamak ama eğlenip muhabbet ederek..başarılar..
[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]iyi tatiller..
[/ı][/sıze]
O biliyo niye sopaladığımı yenir mi o ya bi ton margarin var şeker var bilmem ne var e sonra cumaya ne kaldı şurda
Yine üzülen o olcak artık 75 i indirsin aşağı diyorum o yüzden dövdüm
Ben yaparsam o da benim ağzımı burnumu kırsın.
Spor konusunda dediydim kıs
Evet 1-2 ile başlarsın yatağın sertse problem olmaz diyelim. sonra 3-5 olur alıştıkça artırrsn. Bide sırt egzersizleri de eklersen yavaş yavaş hem bel ağrıların da geçer onlardan da 1-2 ekle istersen
Küsüm sana ben Yazık ediyosun 1 haftana duraksıyosun sonra Ben yaptığımda da sert uyarın beni valla 100 gram bile vermezsem olmayacak bu iş çünkü Bir kırılmaya başladı mı hızlanıyoruz ama kaçamaklar olunca duruyoruz işte hep
Sende döv hepiniz saldırabilirsiniz üstüme ki aklım başıma gelsin. Heee cadıyım ben
Dövün beni
Seni gidiiiiiAlemsin sersum
Yok bişi olmaz ama prospektüsü hatırlayamadım :44: Besinler hakkında uyarmışmıydı ona dikkat et. İçmiş olmak için içme yani işe yarasın hassas bi ilaç o :44:
Umarım güzeeeelce dinlenmişsindir canımKız o kaaa çok mu yedin eyvah Ama çok fazla yüzdüysen e güneş banyosu da yaptın daha neee belki gitmiştir Yoksa herşeyi yedin mi
canım acep aynı olur mu..denemek lazım.:44:.margarin körolasıca çok sağlıksız ama börekleri de çok güzel yapıyo..
mesela ben bir muhallebi yapmıştım margarin yerine teryağı koydum bi türlü kıvama gelmedi ziyan olmuştu..
aslında doğru ben geçen 75 i gördüğümde 2-3 gün akşamına sadece yoğurt ve ayranla kapatmıştım..haftaya ve bugün deneyeyim bakalım
haklısın en doğrusu o..ama anam benim burada misafirim yılda 1-2 adamcağız hasret kalıyor mecbur arada yapıyom
valla müthiş canım
pampişim kuzum özledim bebeemmm..
oh tatil bitti artıkın gelirsin dimi canımmm
evet evet biliyomm:18::18:
döv kuşum döv..ilk acıdan söyledim sonra geçtii
doğru söze ne denir
herkeşler herkeşi dövsün dayak manyağı yapalım birbirimizi.
çiğdoşum valla durum vahım az kaldı aşçıyıda yıyodumo derece yanii bugun normale dondum kahvaltı ve ıkıncı ogunu hasarsız atlattım du bakalım hayırlısı
sersumum bebeeemmm bende cok ozledım gııı bundan sonra daha sık buralardayım bıdenemm
selam kuzucuklaaarrr
oyyyy yemek biteli 3 saat oldu daha ynei kendime geldim, o kadar cok yedim kiciktim iki saat dolandim carsida birazini yakmisimdir herlade.. aksam yemegine ne önerirsiniz ne yiyeyim, hafif böyle mideyi dinlendircek????
yoğurt he he he ben öyle yapıcam da
hehehheheeee sen de mi cok yedin yoksaaacacik yapayim, eger kesmezse birazcik da sebze yemegi yerim, neaislsa cabuk hazmediliyo...
sen nasilsin sersumum yavrum???
nettin kısss..aşçı iyi mii
oh çok sevindim bak söz ama di mi..
selam kuzucuklaaarrr
oyyyy yemek biteli 3 saat oldu daha ynei kendime geldim, o kadar cok yedim kiciktim iki saat dolandim carsida birazini yakmisimdir herlade.. aksam yemegine ne önerirsiniz ne yiyeyim, hafif böyle mideyi dinlendircek????
yok be tatlım çok yemedim ama artık şu 75 i görmemek ve -- olmamak beni zıvanadan çıkardı..bu akşam aç kalıcam başka yolu yok..
yazııkkıyı sayılır sersumum toparlanmaya calısıyosöz datlum buralardayım artık ıgneoyamdan haber var mı bırdy ne ediyo kaneel gelıyomu kızılcıklar oldumu selelere doldumu
regencım benımde aklıma ılk gelen o oldu cacık ıyı olur bol salatalıklı hatta ınce kıyılmış maydanoz nane taze soğan zeytınyagıda ekleyebılırsın nefıs olur
aaaa evet yarin tartilma günü dimiaslinda haklisin canim disimizi sIkmak lazim, ben saldim bu aralar, bir de eve bir sey alamiyorum malum p.tesi yolculuk var, ekmek vs ne bulursam yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?