Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar akşamları öyle güzel muhabbet ediyorsunuzki kıskanıyorum vallahi.maalesef vaktim olmuyo benim.bu sabah da uyuya kalmışım yürüyüşe gidemedim.birazdan kahvaltımı yapcam.ama bağırsaklarım için:) biraz kiraz ve 2 kayısı yedim.yumurtam kaynıyo.şöyle karatay kahvaltımı yapayım keyifle.ya kızlar bu demir ilacı bend eşişkinlik yapıyo ya.doktora başka bir ilaç yazdırdım ama bu da aynı offff.kilo vermem yavaşlamaz inşallah.zaten gramla gidiyo:18:

Demir ilaçları kilo aldırmaz canım iştah açtığı için çok yersin bu yüzden de suçu demir ilacına atarsın Kansızlık olursa hiç veremezsin kiloyu o daha kötü

Selam kızlar

2 yumurta ceviz kabak çekirdeği peynir zeytin pastırma keten tohumu kiraz omega 3 ve çay çay çay çokmu yedim nedir

bugün ev temizlemece civcivle yaparız artık

kizlaaarrr yaaaaa, su an cok duygusalim yaaa

kocamdan baska bi telefon almasini istemistim, aslinda telefonum yeni ama iste o digeri hosuma gidiyordu.. megerse siparis vermis, sabah kargo gelince firladi aldi paketi, bana da baska bisey siparis ettim diyo, kac gündür de sorup duruyodu paket geldi mi diye ne diyecegimi bilemedim yaa hic beklemiyodum, süpriz yapmis bana, agladim accik iste gelip size söyleyim dedim

Ne güzel işte sende ona hoş bi sürpriz yap Ağla ağla bişi olmaz Allah böyle şeylerden ağlatsın hep

Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesinin kapisini calmis, kapiyi acan bayana

-"Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin icinde at pisligi var !"

demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru savurarak dokuvermis. Sonrada

-"Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10 dakika icinde bunu temizleyemezsem, bu boku yiyecegim..! "

Kadin saticiya soyle bir bakmis,

-"Beyefendi, ustune domates sosu da istermisiniz ? Elektrikler kesik de.. "

Afiyet olsun :))

ama sarhoş olamamıştımkiiii tek tek ve yavaş içtim (eşim yüzünden) o yüsden hakkını veremedim canikom bidahaki sefere artık
ayy seninki ramazana denk geliyo o zaman napcan
:
he artık bidahakine diyosun .olur cicim..

ayy evet yaaaa tüüüh tatile kadar bekle sersum

ay negüzel işte canım..eşin ne güzel sürpriz yapmışş..güle güle kullan

Son düzenleme:
sabah peynir yedim sadece...

öğlen

bolca çıtır pane
yoğurt

evi pok götürüyoo kalkıp süpüreyim bariiii

ev süprüldü ergenyus tarafından lüüütfen silindi..e buna da şükür..

şimdi bi çay içilir...

07:00 Kahvaltı

4 çeri domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 çay bardağı ceviz
2 çatal irmik helvası (x)

13:00 Öğle

1 tabak nohut

18.30 Akşam

2 tane biber dolması
2 kaşık yoğurt

ev süprüldü ergenyus tarafından lüüütfen silindi..e buna da şükür..

şimdi bi çay içilir...

Hamarat kadın ve ergenyusu isimli gösterimiz sona ermiştir. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere hoşçakalın

Afiyet olsun canım

kızlar...sandalyelerim kızım tarafından hertürlü lekeye maruz kalmıştı(çikolata,vişne suyu.cola..vb)..halı yıkama döşeme deterjanları denemediğim şey kalmamıştı ..biraz önce yine halı yıkama deterjanıyla sildim eh yanii üstten temizledi ama lekeler duruyor..yeni aldığım asprinn diye bi sıvı temizleyici her yerde kullanılır yazıyor..banyo mutfak halı döşeme deneyeyim dedim..enemmm o lekelerden eser kalmadı..çok müthiş kızlarr..benim sandalyeler krem renk olduğu için ağartma falan görmedim ama renklilerde napar bilmem..ama çok memnun kaldım..haftaya misafirim gelecek malum rezil gibiydiler çok mutlu oldum valla..

07:00 Kahvaltı

4 çeri domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 çay bardağı ceviz
2 çatal irmik helvası (x)

13:00 Öğle

1 tabak nohut

18.30 Akşam

2 tane biber dolması
2 kaşık yoğurt

ben de hazır irmik helvası aldım ama bakalım ne zaman yapıcam..tutacam kendimi tutacam..

afiyet olsun kuzumm

Hamarat kadın ve ergenyusu isimli gösterimiz sona ermiştir. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere hoşçakalın

Afiyet olsun canım

Kuzuuuuumm buralar da da var A101 den mi aldın Valla bende kullandım onu ama benim ellerimi çok tahriş etti. Batma oldu ellerimde ama lekelerde gerçekten etkili. Ben mutfak dolaplarımı falan onunla sildirdim. Gelen temizlikçi kız onu soruyodu valla. Şu ana kadar balkon, wc,banyo ,yüzeyler,muftak dolapları, hatta DUVAR, Mutfak fayansları,camlar her yerde denedim ancak elimi aşındırdığı için kumaşta cesaret edemedim Saydığım yerlerde ciddi anlamda güzeeldi. Sonuç başarılı yane

İyi bari kız çok sevidnim onu da halletmiş oldun

ben de hazır irmik helvası aldım ama bakalım ne zaman yapıcam..tutacam kendimi tutacam..

afiyet olsun kuzumm

Yapınca yeniyo canım. Benim koca tatlı şeyleri pek sevmiyor eğer seninkide öyleyse aman diyim yapma. Sana kalıyor atamayan birisiysen Ben de arada sırada 2-3 çatal tırtıklayıp bitirdim Teeee geçen kandilde yapmıştım

arkadaslar bende karatay diyetine basladim 3 hafta 93 le basladim 88 oldum hizlimi ya bazen canim istemiyo aksam yemegini es geciyorum yogurt falan yiyiyorum hedefim 75 insaaalah boyum 1,69

arkadaslar bende karatay diyetine basladim 3 hafta 93 le basladim 88 oldum hizlimi ya bazen canim istemiyo aksam yemegini es geciyorum yogurt falan yiyiyorum hedefim 75 insaaalah boyum 1,69

Hoşgeldin. İlk sayfayı oku canım detayları da öğrenirsin hala kafana takılan bişi olursa gel burdayız

Tebrik ederim bu arada ilk başladığında hızlı gidiyor gibi geliyor da sonra yavaşlayacak. Ödem falan atılıyor çünkü

Hızlı değil ayrıca gayet güzel

aynen cicim gayett başarılı
yok yok yapmıycam..haklısın yapınca bitene kadar yeniyo..
tebrikler canım..çiğdemin de dediği gibi ilk başlarda gayet hızlı gider sonra duraksar..yılmak yok devam..hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…