günaydın kızlar akşamları öyle güzel muhabbet ediyorsunuzki kıskanıyorum vallahi.maalesef vaktim olmuyo benim.bu sabah da uyuya kalmışım yürüyüşe gidemedim.birazdan kahvaltımı yapcam.ama bağırsaklarım için:) biraz kiraz ve 2 kayısı yedim.yumurtam kaynıyo.şöyle karatay kahvaltımı yapayım keyifle.ya kızlar bu demir ilacı bend eşişkinlik yapıyo ya.doktora başka bir ilaç yazdırdım ama bu da aynı offff.kilo vermem yavaşlamaz inşallah.zaten gramla gidiyo:18:
kizlaaarrr yaaaaa, su an cok duygusalim yaaa
kocamdan baska bi telefon almasini istemistim, aslinda telefonum yeni ama iste o digeri hosuma gidiyordu.. megerse siparis vermis, sabah kargo gelince firladi aldi paketi, bana da baska bisey siparis ettim diyo, kac gündür de sorup duruyodu paket geldi mi diyene diyecegimi bilemedim yaa hic beklemiyodum, süpriz yapmis bana, agladim accik iste gelip size söyleyim dedim
he artık bidahakine diyosun .olur cicim..ama sarhoş olamamıştımkiiii tek tek ve yavaş içtim (eşim yüzünden) o yüsden hakkını veremedim canikom bidahaki sefere artık
ayy seninki ramazana denk geliyo o zaman napcan
:
kizlaaarrr yaaaaa, su an cok duygusalim yaaa
kocamdan baska bi telefon almasini istemistim, aslinda telefonum yeni ama iste o digeri hosuma gidiyordu.. megerse siparis vermis, sabah kargo gelince firladi aldi paketi, bana da baska bisey siparis ettim diyo, kac gündür de sorup duruyodu paket geldi mi diyene diyecegimi bilemedim yaa hic beklemiyodum, süpriz yapmis bana, agladim accik iste gelip size söyleyim dedim
ev süprüldüergenyus tarafından lüüütfen silindi..e buna da şükür..
şimdi bi çay içilir...
07:00 Kahvaltı
4 çeri domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 çay bardağı ceviz
2 çatal irmik helvası (x)
13:00 Öğle
1 tabak nohut
18.30 Akşam
2 tane biber dolması
2 kaşık yoğurt
Hamarat kadın ve ergenyusu isimli gösterimiz sona ermiştir. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere hoşçakalın
Afiyet olsun canım
kızlar...sandalyelerim kızım tarafından hertürlü lekeye maruz kalmıştı(çikolata,vişne suyu.cola..vb)..halı yıkama döşeme deterjanları denemediğim şey kalmamıştı ..biraz önce yine halı yıkama deterjanıyla sildim eh yanii üstten temizledi ama lekeler duruyor ..yeni aldığım asprinn diye bi sıvı temizleyici her yerde kullanılır yazıyor..banyo mutfak halı döşeme deneyeyim dedim..enemmm o lekelerden eser kalmadı..çok müthiş kızlarr.. benim sandalyeler krem renk olduğu için ağartma falan görmedim ama renklilerde napar bilmem..ama çok memnun kaldım..haftaya misafirim gelecek malum rezil gibiydiler çok mutlu oldum valla..
ben de hazır irmik helvası aldım ama bakalım ne zaman yapıcam ..tutacam kendimi tutacam..
afiyet olsun kuzumm
arkadaslar bende karatay diyetine basladim 3 hafta 93 le basladim 88 oldum hizlimi ya bazen canim istemiyo aksam yemegini es geciyorum yogurt falan yiyiyorum hedefim 75 insaaalah boyum 1,69
aynen cicim gayett başarılıKuzuuuuumm buralar da da var A101 den mi aldınValla bende kullandım onu ama benim ellerimi çok tahriş etti. Batma oldu ellerimde ama lekelerde gerçekten etkili. Ben mutfak dolaplarımı falan onunla sildirdim. Gelen temizlikçi kız onu soruyodu valla. Şu ana kadar balkon, wc,banyo ,yüzeyler,muftak dolapları, hatta DUVAR, Mutfak fayansları,camlar her yerde denedim ancak elimi aşındırdığı için kumaşta cesaret edemedim Saydığım yerlerde ciddi anlamda güzeeldi. Sonuç başarılı yane
İyi bari kız çok sevidnim onu da halletmiş oldun
yok yok yapmıycam.Yapınca yeniyo canım. Benim koca tatlı şeyleri pek sevmiyor eğer seninkide öyleyse aman diyim yapma. Sana kalıyor atamayan birisiysenBen de arada sırada 2-3 çatal tırtıklayıp bitirdim Teeee geçen kandilde yapmıştım
tebrikler canımarkadaslar bende karatay diyetine basladim 3 hafta 93 le basladim 88 oldum hizlimi ya bazen canim istemiyo aksam yemegini es geciyorum yogurt falan yiyiyorum hedefim 75 insaaalah boyum 1,69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?