Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynaya baktığında yüzünde bi gülümseme oluşuyosa işte o halin iyidirkalan kilon için stres yapma canım kortizol salgılatırsın hiç veremezsinaslında başka şeylere de odaklanmak lazım..ben son 1 senedir diyet ve zayıflama işlerini hayatımın neredeyse merkezi yaptım..sonuç..vermek yerine aldım:26:eskiden boş vakitlerimde kitap okurdum
rölantidesin yaniboşver bazan da öyle oluyo..ihtiyacın varmış demek ki..bana kalsa evde 1 hafta yatıp yemek programı,film filan izlerdimtatil demek eziyet demek,bavul hazırla,git,gel,onları yıka ütüle,yerleştir,iş değil yaniama çocuklar dört gözle bekliyo napcan...
Öncelikle ben damgamı vuramadım onu belirteyim aplamgenel olarak kilo veren fazlaydı ama alanlar da vardı tabi.tek enteresan yanı aynı kalan yoktu

leylakım canım nasılsınefsane listelerden biri olmuş desene

çıstak çıstakk diyorumm....

3 km yürüdümsonra da komşumun eşi nöbetçiymiş birer şekersiz latte içtik..geldimm

kayınçom şükür kavuşturana..
sarfoşum sen de hoşgeldin beyaa..
kardelen.regen,asyam,özlemim çiğdemim,leylakım hepinizi öptüm

''Gezi'' den fırsat bulup ev bakabildinizmi bari kujum , aynı ruh halindeymişiz bu arada bende de bi tembellik bi uyuşukluk bide saçma sapan beslenme düzenidir gidiyor du bakali nolcek

Öncelikle ben damgamı vuramadım onu belirteyim aplamgenel olarak kilo veren fazlaydı ama alanlar da vardı tabi.tek enteresan yanı aynı kalan yoktu

Biz çok güsel vurduk damgayı sanki

İyi akşamlar canım dinlen
Benim dha çoooook Ama herkes diyete başlayınca der ya bi 5 kilo versem bile yeter

Kısım sizde BKI hedefini amma düşük tutuyosunuz benimde direncim kırılıyo valla zaten zor veriyorum bide gençlerin hedef ve hırsını görünce oy anam oyy ...anladınız siz onu :106:

aynen de öyle benim de aslinda 6-7 vermem gerek ama iste bes versem yeter

38 beden neyinize yetmiyo ki? alla alla

O zaman kaç kilo vermiştin sonra ne kadar geri almıştın merak ettim şimdi?

maşallah diyeyim kahve için de afiyet olsun canım bu hafta spor falan kalmadı bende cumaya +++++ çıkarsam şaşmam

çağrı işe yaraadı kıss herkeşler gelmişşş...

gayet iyi gidiyosun canım..stres yaptıkça aksaklıklar da çoğalıyo nedense..secret diyolar galiba sersum daha iyi bilir
sporu yaptım totomdan sular akıyor
musluğu kapat kıss

ben de senin o akanbacık yanaklarından öptüm cicim ahan da böyleooohh ne mutlu sana

ben de yarın için fırında patlıcanlarımı ve biberlerimi kızarttım,kıymamı kavurdum,bir tek bunları bütünleştirip karnıyarık haline getiricem,bi çorba bi de cacık oldu işte

Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışık Aynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden
S.O.S veriyorum valla

secret bu sıralar bana da lazım lakin 76 da takıldım kaldım

oh oh yemek hazır kıss zoru bitmiş kolayı kalmış...ben de yarın karnıyarık düşünüyorum ya da kurufasulye bakalım haletiruhiyeme bağlı

enemmm kaç kiloydu acep

sanki benden bahsediyorsun canım allah sonumuzu hayır etsin

çağrı işe yaraadı kıss herkeşler gelmişşş...

Benimki tesadüf oldu anacım siz daha önce 9-10 arası demiştiniz bende özellikle o saatte pc sırasını alıyom

Streslisin ama maşallah çoğunlukla kaçamaksız devam ediyorsun hemde çoğu zaman dışarda olmana rağmen
Tansiyon hem stresten hemde hava değişimindendir misal ben bugün felaket bi baş ağrısıyla boğuştum gerçi çay ve kahveyi azalttım birazda ondan olsa gerek ama havada bunaltıcıydı yanii

sporu yaptım totomdan sular akıyor

Bravoo

Ben aynadaki halimden memnun sayılırım ama göbek var ve sarkmalarda var işte onlardan memnun değilim hele bikini-mayo ile pek memnun olmuyom aynadaki benden

Tatil konusunda aynen diyorum her seferinde az eşya koycam diyorum yine fazla eşya alıyorum hele kızımınki en büyük valize sığmayıp bizimkinede istifliyo

Hoş buldum beyaa napıyim cuma akşam içmiştim ertesi gün temizlikci kadın ekince iş başa düşmüştü pazar kahvaltısı ve akşam yemeğinede misafirlerim gelmişti sonra anca toparlanabildim anacım (bu arada yediklerimi ne siz sorun ne ben yaziim

kızmadın demi kıss bu gece espiri yapasım var nedense
ne zamandır bu anı bekliyordum..yani öykümü anlatmayı
ergenlikle beraber kilo alımına başladım,üni 2 ye geçtiğim yaz diyet yapıp 68 den 54 e düştüm 1 ayda filan..hızla geri aldım tabi hem de fazlasıyla..neyse göreve başlayana kadar hep balık etli yaşadım..ne balığı olduğunu arkadaşların hayal gücüne bırakıyorum68 ile göreve başladım,hareketsizlik ve kahvaltıyı atlayıp günde 1 öğün yemek yiyerek o da aceleyle hazırlanmış yumurta makarna filan.. 3 yılın sonunda 80 oldum ve o halde evlendim,1 ay içinde hamile kaldım..4 yıl sonra 2. doğum filan 95 lerde gezdim çok5 yıl öncesinde ise tam 108 kilo olmuştum..o zamanlarda kendimce sağlıklı beslenip spor yaparak 9 ayda 36 kilo kadar verdim 72 oldum..52 den 40 bedene indim..tabi yine koruyamadım ve 93 lere çıktım..çok hızlı kilo alma potansiyelim var..geçen yaz da 77 filandım..işte öyküm budur..şimdi kilo vermekten çok yeme alışkanlığımı düzeltmeye çalışıyorum..

gecmis olsun kardelencim

heee yok kuzum daha aynaya bakinca gülemiyorum demekki henüz o asamaya gelmedim evet aslinda öyle ama bile bile stres yapiyoruz iste.. no stres no kilo diyoruz o zaman

fircayi da yedik arada iyi mi biliyosun sekerim, insanoglu bu gözü hic doymuyo

Yarım kiloydu Allahtan muhtarım
neyyseee..o zaman bişi değilmiş kıss senin kapasitenin çok altında..korktum bian

he canım iyi yapıyon dediydik sana ama bu sıralar herkesler bi yerlere kaçtı..tatil modu tabee...

adının hakkını veriyon sarfoşum yarasın..valla ben buzdolabındaki rakımı 72 kiloya kadar rafta saklıyom bakalım ne zaman nasip olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…