- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
aynaya baktığında yüzünde bi gülümseme oluşuyosa işte o halin iyidirkuzum boyum 175, kiz kardesinin vücut yapisni bilmyiorum ama hemen hemen onun gibi benim de durumum... 61-62 ideal kilom.. ama henüz 67lerdeyimevet bmi iyi de, ben iste eskiden 63 kiloydum vee cok güzel oluyodu kiyafetlerim, herseyi giyebiliodum offff yaaa daha 6 kg var ööffff
rölantidesin yaniOyyy anlıyorum ben senin yoğunluğunu , son dakkaya kadar sürer o...Ben hem evde hem dışarıda tembelleştim valla...Hayatımın en saçma-salak dönemini yaşıyorum.Tatil planımız yok valla hayatım.Kafamız karışık , öööle mal mal takılıyoruz karı-koca
Öncelikle ben damgamı vuramadım onu belirteyim aplamgenel olarak kilo veren fazlaydı ama alanlar da vardı tabi.tek enteresan yanı aynı kalan yoktu
çağrı işe yaraadı kıss herkeşler gelmişşş...
Oyyy anlıyorum ben senin yoğunluğunu , son dakkaya kadar sürer o...Ben hem evde hem dışarıda tembelleştim valla...Hayatımın en saçma-salak dönemini yaşıyorum.Tatil planımız yok valla hayatım.Kafamız karışık , öööle mal mal takılıyoruz karı-kocaYavlucum , aplasının güzeli , n'aber ceylanım ? Liste işi nasıl gitti , ben hiç alaka gösteremedim , kusuruma bakma
Öncelikle ben damgamı vuramadım onu belirteyim aplamgenel olarak kilo veren fazlaydı ama alanlar da vardı tabi.tek enteresan yanı aynı kalan yoktu
İyi akşamlar canım dinlen
Benim dha çoooookAma herkes diyete başlayınca der ya bi 5 kilo versem bile yeter
aynen de öyle benim de aslinda 6-7 vermem gerek ama iste bes versem yeter
ben geçen yaz fethiyedeki bi plajdan yazmıştım,ne günlerdi yaa..o kadar motiveydim ki o yaz sıcağında herkes dondurma kavun karpuz yerken ben 2 öğünle günü kapatır o cıssları hiç yemezdim
kıss çağrı mağrı yapma bu zamanda mazallah
çıstak çıstakk diyorumm....
3 km yürüdümsonra da komşumun eşi nöbetçiymiş birer şekersiz latte içtik..geldimm
kayınçom şükür kavuşturana..
sarfoşum sen de hoşgeldin beyaa..
kardelen.regen,asyam,özlemim çiğdemim,leylakım hepinizi öptüm
Muhtarım sen çağırırsın da ben gelmez miyim
gayet iyi gidiyosun canım..stres yaptıkça aksaklıklar da çoğalıyo nedense..secret diyolar galiba sersum daha iyi bilirSelam kızlar muhabbetiniz bol olsun
sabah klasik kahvaltı öglen ızgara tavuk salata akşam bişey yemek istemedim biraz kiraz erik yedim
bu haftaya saçma sapan başladım sonuda öğle gelecek gibi herşey yetmez gibi bulaşık makinem bozuldu kızla yıkamak zorunda kaldık tüm makinayı neyseki yarın gelecek
tansiyondada problem çıkmadı çok şükür oda sapıttı resmen bi yüksek bi düşük ilaca başlamayalım dedi biraz sakin ol stres yapma dedi tam adamına dedin dedim güldü doktor olur arada diye sizler nasılsınız bakalım
sporu yaptım totomdan sular akıyor
3 km yürüdümsonra da komşumun eşi nöbetçiymiş birer şekersiz latte içtik..geldimm
maşallah diyeyim kahve için de afiyet olsun canım bu hafta spor falan kalmadı bende cumaya +++++ çıkarsam şaşmam
''Gezi'' den fırsat bulup ev bakabildinizmi bari kujum , aynı ruh halindeymişiz bu arada bende de bi tembellik bi uyuşukluk bide saçma sapan beslenme düzenidir gidiyor du bakali nolcek
O zaman kaç kilo vermiştin sonra ne kadar geri almıştın merak ettim şimdi?
secret bu sıralar bana da lazım lakin 76 da takıldım kaldımgayet iyi gidiyosun canım..stres yaptıkça aksaklıklar da çoğalıyo nedense..secret diyolar galiba sersum daha iyi bilir
ben de senin o akanbacık yanaklarından öptüm cicim ahan da böyleooohh ne mutlu sana
ben de yarın için fırında patlıcanlarımı ve biberlerimi kızarttım,kıymamı kavurdum,bir tek bunları bütünleştirip karnıyarık haline getiricem,bi çorba bi de cacık oldu işte
Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışıkAynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden
S.O.S veriyorum valla
Dün-bugün biraz baktık ama pek elle tutulur bişey görmedik , o konuda da kafamız karışıkAynen canım , ruhum ve bedenim tam bir kaos içinde.Ben de bikaç gündür sigaraya dadandım , yiyecek konusunda tam bir özensizlik içindeyim.Bakalım nerede -nasıl rapt-ı zapt altına alıcam kendimi.Bugün de regl oldum , oyyy ööyle şiştim ki....Bugün pazara gittik , yarım kilo armut aldım ve daha pazardan çıkmadan 2 tanesi hariç hepsini yedim.O ikiyi de yicektim de enişten torbayı zorla aldı elimden
S.O.S veriyorum valla
Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun
sabah klasik kahvaltı öglen ızgara tavuk salata akşam bişey yemek istemedim biraz kiraz erik yedim
bu haftaya saçma sapan başladım sonuda öğle gelecek gibi herşey yetmez gibi bulaşık makinem bozuldu kızla yıkamak zorunda kaldık tüm makinayı neyseki yarın gelecek
tansiyondada problem çıkmadı çok şükür oda sapıttı resmen bi yüksek bi düşük ilaca başlamayalım dedi biraz sakin ol stres yapma dedi tam adamına dedin dedim güldü doktor olur arada diye sizler nasılsınız bakalım
sporu yaptım totomdan sular akıyor
aynaya baktığında yüzünde bi gülümseme oluşuyosa işte o halin iyidirkalan kilon için stres yapma canım kortizol salgılatırsın hiç veremezsin aslında başka şeylere de odaklanmak lazım..ben son 1 senedir diyet ve zayıflama işlerini hayatımın neredeyse merkezi yaptım..sonuç..vermek yerine aldım:26:eskiden boş vakitlerimde kitap okurdum
rölantidesin yaniboşver bazan da öyle oluyo..ihtiyacın varmış demek ki..bana kalsa evde 1 hafta yatıp yemek programı,film filan izlerdim tatil demek eziyet demek,bavul hazırla,git,gel,onları yıka ütüle,yerleştir,iş değil yani ama çocuklar dört gözle bekliyo napcan...
leylakım canım nasılsınefsane listelerden biri olmuş desene
sanki benden bahsediyorsun canım allah sonumuzu hayır etsin
Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun
aynaya baktığında yüzünde bi gülümseme oluşuyosa işte o halin iyidirkalan kilon için stres yapma canım kortizol salgılatırsın hiç veremezsin aslında başka şeylere de odaklanmak lazım..ben son 1 senedir diyet ve zayıflama işlerini hayatımın neredeyse merkezi yaptım..sonuç..vermek yerine aldım:26:eskiden boş vakitlerimde kitap okurdum
rölantidesin yaniboşver bazan da öyle oluyo..ihtiyacın varmış demek ki..bana kalsa evde 1 hafta yatıp yemek programı,film filan izlerdim tatil demek eziyet demek,bavul hazırla,git,gel,onları yıka ütüle,yerleştir,iş değil yani ama çocuklar dört gözle bekliyo napcan...
leylakım canım nasılsınefsane listelerden biri olmuş desene
''Gezi'' den fırsat bulup ev bakabildinizmi bari kujum , aynı ruh halindeymişiz bu arada bende de bi tembellik bi uyuşukluk bide saçma sapan beslenme düzenidir gidiyor du bakali nolcek
Biz çok güsel vurduk damgayı sanki
Kısım sizde BKI hedefini amma düşük tutuyosunuz benimde direncim kırılıyo valla zaten zor veriyorum bide gençlerin hedef ve hırsını görünce oy anam oyy ...anladınız siz onu :106:
38 beden neyinize yetmiyo ki? alla alla
O zaman kaç kilo vermiştin sonra ne kadar geri almıştın merak ettim şimdi?
neyyseee..o zaman bişi değilmiş kıss senin kapasitenin çok altındaYarım kiloydu Allahtan muhtarım
Benimki tesadüf oldu anacım siz daha önce 9-10 arası demiştiniz bende özellikle o saatte pc sırasını alıyom
Hoş buldum beyaa napıyim cuma akşam içmiştim ertesi gün temizlikci kadın ekince iş başa düşmüştü pazar kahvaltısı ve akşam yemeğinede misafirlerim gelmişti sonra anca toparlanabildim anacım (bu arada yediklerimi ne siz sorun ne ben yaziim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?