mahmut sen misin
lazerden memnun musun bende gidiyorum 6 seans oldu
1 senedir hiç yolunmuyorum
benimki malesef balık etli biraz..aslında çok aşırı yemez de harçlığıyla ice tea ve cips alıyo sanırım..yoksa evde az yer...ama 2 gündür yürütüyorum yaza fit olsun o dabenimki yiyor çok şükür..bi o kadar da aburcubur yiyor..neresine bilmem
yok bebişim yürümüşün sensokmayız birdynin ayak başparmağını..
canım yaaa..keşke daha çok muhabbet edebilsek..sen de tam kafa kızsın seviyorum seniTberikler canım
Afiyet olsuuunnnnBen de çok severim hurmayı nımnımnım
Ay kaçamaklarn onü arkası kesilmiyo ben başlattım bırdy sahip çıktı ayaklara napalım
Afiyet olsun canım. Aen o kaa yürümüşsün sana parmak yok
Bizde eskiden öyleydik ya annem çıldırırdıÇiğdem aplalalarıyla konuştur onları bi sen Artık mum olurlar Bide beni mum etmesinler kıs Neyse ortayı buluruz özellkle ergenuslarla iyi anlaşıyorum ben nedense
Deme ayrılık vakti gldi çattı özlemim yine gel
canım çok geçmiş olsun halana..inşallah düzelir durumu gençmiş daha...Selam kızlar, nasılsınız
Son yazdığım mesajı bulayım dedim, sanki üstünden çok geçmiş gibi ama dün yazmışım, benim günüm iyi değildi,dün bütün gün hastanedeydim, halamı hastaneye kaldırmışlar, yoğun bakımda, inşallah iyi olacak
Canım duymadım tüman,belki diyordur,ben de gadasını aldığım lafına bayılırım...
Selam karatayın güzelleri,
Uzun süredir aklım sizde ama tam emin olmadan yazmak istemedeim.
En son buraya yazarken 69 dan 72 ye çıkmıştım, veremiyorum dertlendim spora yazıldım 15 gün spor diyet bende tık yok gitmior üstüne alyorum. Buraya da yazmıştım bir gariplik var diiye. Sonraaaa bir test yaptım ve çift çizgi yani hamileymişim :) sevgili dr 2,5 hafta sonra randevu verince ancak biraz önce dr gelince emin oldum ve size haber veriyorum.İşte böyleeeee, Rabbim, isteyen herkese hayırlısını versin, ve siz de inş. tez zamanda sağlıkla istediğiniz kg ulaşırsınız canlar... ben de doğumdan sonra inş. karataya devam edebilirim..
ben de gitçem ben de ben demahmut sen misin
lazerden memnun musun bende gidiyorum 6 seans oldu
1 senedir hiç yolunmuyorum
O kadar da dikkat ediyorum ama paparazziler her yerde buluyor şekerim
Ben 7-8 yıl kadar önce lazerle halletmiştim o işi. Hacımla bacaklarımız karışıyordu yoksa. Fenaydı, fena! Mahmut, sen misin diyordu bana
79 u gördüm. Bundan sonra daha iyi olur inşallah.
.
benimki malesef balık etli biraz..aslında çok aşırı yemez de harçlığıyla ice tea ve cips alıyo sanırım..yoksa evde az yer...ama 2 gündür yürütüyorum yaza fit olsun o da
..
bu puan işlerine fransızım biraz ama umarım senin için en iyisi ve hayırlısı olur canımgünaydın herkesee bir kaç gündür gelemedim kızlar mlum finaller mezuniyet bilmem ne derken her gün okuldan sonra bi yerlere gidip oynadık sınıfla oyyy oyyy çok depresyonlardayım bu günlerde ales açıklandı 85 almışım öyp puanım 80 oldu çok kritik bir noktadyım geçn seneye göre bir parça umut var içimde
oya bişey soracağım sana..özellikle çok acı duyduğun bir bölge oldu mu..(iç ses=özelden mi sorsaydım acaba:26:)bi deee.. birisiyle yarışmak isterdim..nedense gözüme seni kestirdimBende çok kıl dönmesi,batık olurdu. Kurtuldum çok şükür. Kesinlikle çok güzel bişey. Tüm vücut yaptırdım. Daha da kıl-tüy işleriyle uğraşmıyorum. Kızımın da kılları çok sert. Ne zaman yaptırabiliyoruz daha araştırmadım ama ilk fırsatta onu da götürücem.
Tek sıkıntım şu oldu. Koltukaltım daha keskin kokuyor terleyince. Eskiden roller sürmesem bile sorun olmazdı. Artık sürmezsem, ben kendim bile rahatsız oluyorum.
özlemimle oyam gelmişler..çıstak..
kıss oyam bizden fikir alıp ağdaya gidip yeniden mi tartıldın kıss..
inşallah arkadaşım..ben beklemeye geçtim yine galiba sanursamm [/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Bende çok kıl dönmesi,batık olurdu. Kurtuldum çok şükür. Kesinlikle çok güzel bişey. Tüm vücut yaptırdım. Daha da kıl-tüy işleriyle uğraşmıyorum. Kızımın da kılları çok sert. Ne zaman yaptırabiliyoruz daha araştırmadım ama ilk fırsatta onu da götürücem.
Tek sıkıntım şu oldu. Koltukaltım daha keskin kokuyor terleyince. Eskiden roller sürmesem bile sorun olmazdı. Artık sürmezsem, ben kendim bile rahatsız oluyorum.
önlemini şimdiden al canım..sonra çok üzülür..ama genele bakıyorum bu abur cubur ve hazır gıdalar yüzünden gençler hep kilolu veya almaya müsait..yazık yeni nesile yaww..sokağa da çıkamıyor çocuklar..bilgisayar başındalar sürekli..gidişat hiç iyi değil..:26::26::26:
bilmukabele özlemimmselam muhtarların en güzelisabah tartıyla baya bi cebelleştik sanırım 10 kez tartılmak zorunda kaldım,muhtelif rakamlardan sonra bir rakamda karar kıldı da pes ettirdim onu...tafsilat aşağıda...
kıss senin bu lahmacun kürü işe yarıyor galiba sanursam..Ben geçen hafta çok hırs yapmıştım, her gün yürümüştüm. 100gr bile verememiştim. Bu hafta pek takmadım kafama. Hsonu da epey kaçamak yaptım. Dün de hurma ve lahmacun yedim. Spor da sadece 2 gün 1er saat pilates yaptım. 1 kilo vermişim! Vücudun kendi dengeleri var ama ben hala çözemedim. Artık 1 hafta yürüyüş yapıp 1 hafta yapmasam mı diye düşünüyorum.
Senin duraksadığını düşünmüyorum. 300 gram vermişsin. Beğenmiyor musun bakiim? Aza yetinmeyen, çoğu bulamazmış:) Bu hafta 300g, haftaya 1300g olur inş.
sokaga cıkamıyorlar dedinde
90 lar baslacyak yakında
sokakata oynayan son nesil diyor ben yane
izleyecegim mutlaka
srsum bırak 80 leri gıııııı buna takılack eccük
ben temizlige girişeyim
dip köse kaldıracam bugün
aksam görüşürük
olsun canumm.sersumcan bizim gr gr gidiyor seninle kilolar bu ne böyle ya
bi yandan kahvaltımı ediyorum
Kızlar hepinize en güzelinden günaydın
Canlarım bu sene kendimi tanıyamaz bir haldeyim.Vücudum tamamen kontrol dışı.Daha önce çalışan yöntemlerin hiçbiri kar etmiyor.Yesem de yemesem de kilolar gitmiyor.Anlayamadım gitti...Yaş mı , sigarayı bırakmak mı , doğum kontrol hapını bırakmak mı , yoksa hepsi mi , yoksa "E" hiçbiri mi ? Acaba birkaç ay içinde ne değişti de metabolizmada bu kadar büyük bir farklılık yarattı ? Bu soruyu çözünce Nobel'i de alıcam sanıyorum
Bu arada sabah kendime mükellef bir kahvaltı hazırladım.Bozcaada'dan domates reçeli getirmiştim , kaymakla ondan yedim.Sonuç : Çarpıntı....
Neyse canlarım , bu karamsar sözleri ardımda bırakıp güzel bir güne merhaba demeden evvel sabahki tartı sonuçlarımı da paylaşayım sizlerle :
rumuz:Birdy
baş.tarihi:----
baş.kilo:43
geçen hafta kilo:44.8
bu hafta kilo:45
fark:+0.2kg
yüzde: + %0.446
toplam fark: +2
beden:34
spor: Yoga , koşu...
Dostlar geçen hafta regl idim ve 44.8 kg idim , bu hafta regl değilim ve son iki günkü kaçamaklarım hariç süper detoks yaptım ve buna rağmen 45kg olmuşum.Anlayan beri gelsin diyorum ve hepinize çok güzel bir Juma ve haftasonu diliyorum....
İnşallah tartı sonuçlarınız çok iyi çıkar
hiç sormaönlemini şimdiden al canım..sonra çok üzülür..ama genele bakıyorum bu abur cubur ve hazır gıdalar yüzünden gençler hep kilolu veya almaya müsait..yazık yeni nesile yaww..sokağa da çıkamıyor çocuklar..bilgisayar başındalar sürekli..gidişat hiç iyi değil..:26::26::26:
bilmukabele özlemimm
sonun da pes ettirmişin ya..önemli olan oo
Kızlar hepinize en güzelinden günaydın
Canlarım bu sene kendimi tanıyamaz bir haldeyim.Vücudum tamamen kontrol dışı.Daha önce çalışan yöntemlerin hiçbiri kar etmiyor.Yesem de yemesem de kilolar gitmiyor.Anlayamadım gitti...Yaş mı , sigarayı bırakmak mı , doğum kontrol hapını bırakmak mı , yoksa hepsi mi , yoksa "E" hiçbiri mi ? Acaba birkaç ay içinde ne değişti de metabolizmada bu kadar büyük bir farklılık yarattı ? Bu soruyu çözünce Nobel'i de alıcam sanıyorum
Bu arada sabah kendime mükellef bir kahvaltı hazırladım.Bozcaada'dan domates reçeli getirmiştim , kaymakla ondan yedim.Sonuç : Çarpıntı....
Neyse canlarım , bu karamsar sözleri ardımda bırakıp güzel bir güne merhaba demeden evvel sabahki tartı sonuçlarımı da paylaşayım sizlerle :
rumuz:Birdy
baş.tarihi:----
baş.kilo:43
geçen hafta kilo:44.8
bu hafta kilo:45
fark:+0.2kg
yüzde: + %0.446
toplam fark: +2
beden:34
spor: Yoga , koşu...
Dostlar geçen hafta regl idim ve 44.8 kg idim , bu hafta regl değilim ve son iki günkü kaçamaklarım hariç süper detoks yaptım ve buna rağmen 45kg olmuşum.Anlayan beri gelsin diyorum ve hepinize çok güzel bir Juma ve haftasonu diliyorum....
İnşallah tartı sonuçlarınız çok iyi çıkar
hiç sormazaten sülale hep kilolu bu hazır gıdalarla beslenmenin sonuçları ileriki yaşlarda ortaya çıkacak.bakıyorum da gerçekten insanlarımızın çoğu bir şekilde fazla kilolu artık evde abur cubur yerine çiğ çekirdek,fındak filan bulunduruyoruz cips yerine bunu yesinler diye...
benimki de şimdilik almıyor kilo ama ileride bunun kötü sonuçları çıkabilir..ben de artık azaltacağım abur cubur almayı. .
ya inanmazsın hiç ağzı durmuyo sürekli yiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?