Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mahmut sen misin

lazerden memnun musun bende gidiyorum 6 seans oldu
1 senedir hiç yolunmuyorum

Bende çok kıl dönmesi,batık olurdu. Kurtuldum çok şükür. Kesinlikle çok güzel bişey. Tüm vücut yaptırdım. Daha da kıl-tüy işleriyle uğraşmıyorum. Kızımın da kılları çok sert. Ne zaman yaptırabiliyoruz daha araştırmadım ama ilk fırsatta onu da götürücem.

Tek sıkıntım şu oldu. Koltukaltım daha keskin kokuyor terleyince. Eskiden roller sürmesem bile sorun olmazdı. Artık sürmezsem, ben kendim bile rahatsız oluyorum.

benimki yiyor çok şükür..bi o kadar da aburcubur yiyor..neresine bilmem
yok bebişim yürümüşün sen sokmayız birdynin ayak başparmağını..
benimki malesef balık etli biraz..aslında çok aşırı yemez de harçlığıyla ice tea ve cips alıyo sanırım..yoksa evde az yer...ama 2 gündür yürütüyorum yaza fit olsun o da
canım yaaa..keşke daha çok muhabbet edebilsek..sen de tam kafa kızsın seviyorum senitamam kıss sana yolluyorum benim kısçeleribana trip yaparlar ama başkaları öğüt verirken pür dikkat dinlerlerbirdy de konuşur diycem ama bi süre sonra o "boşverin kızlar ya kafanıza göre takılın" diyecektir eminim

canım çok geçmiş olsun halana..inşallah düzelir durumu gençmiş daha...
Canım duymadım tüman,belki diyordur,ben de gadasını aldığım lafına bayılırım...

ficansım sen nerelisin..bu sözler bana hiç yabancı değil...

ne güzel bir haberAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım...dün gece nedense ramaska ve güleryüz geldi aklıma..taze anneler ne yapıyolar acaba dedimgüleryüz yazmış durumunu neyse ki...

Kahvaltımı da yazıp kaçayım:

2 yumurta, tulum peynir, domates, 1 avuç fındık.

Dün de başım çok ağrıyordu, bugün de... İstanbul'da çok fena lodos vardı. Ondan mı acep? Çatlıyor başım

Umarım bol eksili bir liste olur. Olmayanlar da moral bozmasın. Ben de kaç haftadır kilo veremiyordum. Bu hafta 1 kilo vermişim. İnatla devam edin. Hepinizi öpüyorum. Kilo verseniz de, vermeseniz de Karataylı olduğunuz için de tebrik ediyorum.

mahmut sen misin

lazerden memnun musun bende gidiyorum 6 seans oldu
1 senedir hiç yolunmuyorum
ben de gitçem ben de ben de

puhahh hah...yine yakalanmışın jadde kısıııı

kıss mamııtt...

inşallah arkadaşım..ben beklemeye geçtim yine galiba sanursamm

günaydin kuzulaaarrr

bugün listeniz yapicem yeni uyandim, hemen size kostum kaca kadar bekleyim listeyi yapmak icin??? simdiden takip edip bi kenara not alayim, arada gözden kacirdigim olursa lüften uyarsin listeyi yenileyim

benimki malesef balık etli biraz..aslında çok aşırı yemez de harçlığıyla ice tea ve cips alıyo sanırım..yoksa evde az yer...ama 2 gündür yürütüyorum yaza fit olsun o da
..

önlemini şimdiden al canım..sonra çok üzülür..ama genele bakıyorum bu abur cubur ve hazır gıdalar yüzünden gençler hep kilolu veya almaya müsait..yazık yeni nesile yaww..sokağa da çıkamıyor çocuklar..bilgisayar başındalar sürekli..gidişat hiç iyi değil..:26::26::26:

bu puan işlerine fransızım biraz ama umarım senin için en iyisi ve hayırlısı olur canım
oya bişey soracağım sana..özellikle çok acı duyduğun bir bölge oldu mu..(iç ses=özelden mi sorsaydım acaba:26:)bi deee.. birisiyle yarışmak isterdim..nedense gözüme seni kestirdim
özlemimle oyam gelmişler..çıstak..

kıss oyam bizden fikir alıp ağdaya gidip yeniden mi tartıldın kıss..

selam muhtarların en güzeli sabah tartıyla baya bi cebelleştiksanırım 10 kez tartılmak zorunda kaldım,muhtelif rakamlardan sonra bir rakamda karar kıldı da pes ettirdim onu...tafsilat aşağıda...

selam kızlar hayırlı cumalar

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:80.6kg
bu hafta kilo:80 kg
fark:600 gr
yüzde:%0.744
toplam fark:10.5 kg
beden:42-44
spor:düzenli yürüyüş

inşallah arkadaşım..ben beklemeye geçtim yine galiba sanursamm[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

Ben geçen hafta çok hırs yapmıştım, her gün yürümüştüm. 100gr bile verememiştim. Bu hafta pek takmadım kafama. Hsonu da epey kaçamak yaptım. Dün de hurma ve lahmacun yedim. Spor da sadece 2 gün 1er saat pilates yaptım. 1 kilo vermişim! Vücudun kendi dengeleri var ama ben hala çözemedim. Artık 1 hafta yürüyüş yapıp 1 hafta yapmasam mı diye düşünüyorum.

Senin duraksadığını düşünmüyorum. 300 gram vermişsin. Beğenmiyor musun bakiim? Aza yetinmeyen, çoğu bulamazmış:) Bu hafta 300g, haftaya 1300g olur inş.

bende kukiyle koltuk altı gidiyorum
kısmet olursa bacaklar içinde gidicem

sokaga cıkamıyorlar dedinde
90 lar baslacyak yakında
sokakata oynayan son nesil diyor ben yane
izleyecegim mutlaka
srsum bırak 80 leri gıııııı buna takılack eccük

ben temizlige girişeyim
dip köse kaldıracam bugün
aksam görüşürük

Kızlar hepinize en güzelinden günaydın
Canlarım bu sene kendimi tanıyamaz bir haldeyim.Vücudum tamamen kontrol dışı.Daha önce çalışan yöntemlerin hiçbiri kar etmiyor.Yesem de yemesem de kilolar gitmiyor.Anlayamadım gitti...Yaş mı , sigarayı bırakmak mı , doğum kontrol hapını bırakmak mı , yoksa hepsi mi , yoksa "E" hiçbiri mi ? Acaba birkaç ay içinde ne değişti de metabolizmada bu kadar büyük bir farklılık yarattı ? Bu soruyu çözünce Nobel'i de alıcam sanıyorum
Bu arada sabah kendime mükellef bir kahvaltı hazırladım.Bozcaada'dan domates reçeli getirmiştim , kaymakla ondan yedim.Sonuç : Çarpıntı....
Neyse canlarım , bu karamsar sözleri ardımda bırakıp güzel bir güne merhaba demeden evvel sabahki tartı sonuçlarımı da paylaşayım sizlerle :

rumuz:Birdy
baş.tarihi:----
baş.kilo:43
geçen hafta kilo:44.8
bu hafta kilo:45
fark:+0.2kg
yüzde: + %0.446
toplam fark: +2
beden:34
spor: Yoga , koşu...
Dostlar geçen hafta regl idim ve 44.8 kg idim , bu hafta regl değilim ve son iki günkü kaçamaklarım hariç süper detoks yaptım ve buna rağmen 45kg olmuşum.Anlayan beri gelsin diyorum ve hepinize çok güzel bir Juma ve haftasonu diliyorum....
İnşallah tartı sonuçlarınız çok iyi çıkar

selam muhtarların en güzeli sabah tartıyla baya bi cebelleştiksanırım 10 kez tartılmak zorunda kaldım,muhtelif rakamlardan sonra bir rakamda karar kıldı da pes ettirdim onu...tafsilat aşağıda...
bilmukabele özlemimm

sonun da pes ettirmişin ya..önemli olan oo

kıss senin bu lahmacun kürü işe yarıyor galiba sanursam..

ama ben regliden önce 75.6 idim regl bitti 5-6 gün oldu niye böyle oldu bilemedim..:44::44:
haftaya bakalım noolcekk

ben 80 leri de 90 ları da izlerim kıı..
kolay gelsin canımm..bana da uğra bi gün

Son düzenleme:
sersumcan bizim gr gr gidiyor seninle kilolar bu ne böyle ya

bi yandan kahvaltımı ediyorum
olsun canumm..gr da olsa gidiyo buna da şükür napıcan

valla kayınçom ben de benim bu metabolizmayı çözemedim.:44::44::44:.naappçan idare etcez artıkın..domates reçeli güzel mi kıııı

hiç sormazaten sülale hep kilolubu hazır gıdalarla beslenmenin sonuçları ileriki yaşlarda ortaya çıkacak.bakıyorum da gerçekten insanlarımızın çoğu bir şekilde fazla kiloluartık evde abur cubur yerine çiğ çekirdek,fındak filan bulunduruyoruz cips yerine bunu yesinler diye...
bilmukabele özlemimm

sonun da pes ettirmişin ya..önemli olan oo

sana da günaydın minik serçemcanım bence yaşın ilerlemesiyle hormonlarımız ve metabolizmamız da değişiyo haliyle..eskiden iyi sonuç aldığımız şeyler işe yaramaz oluyo..ben de kötü bir karbonhidrat yediysem mesela tatlı filan..çarpıntı yaptığını farkettim..sende de bundan oluyo sanırım...

benimki de şimdilik almıyor kilo ama ileride bunun kötü sonuçları çıkabilir..ben de artık azaltacağım abur cubur almayı..
ya inanmazsın hiç ağzı durmuyo sürekli yiyor..

bildirim de yapayım kızlar pek iç açıcı olmasa dageçen hafta bildirim yapamamıştım ama yarım kilo vermiştim..çarşamba regl oldum ve şişkinliğim had safhada..bu artının kilo olmadığının farkındayım..moralimi hiç bozmadım..aynen devam...
Bildirim:24.05.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:89.5
Bu hafta:90.4
Fark:+900
Fark yüzdesi:%1.005
Toplam fark:-2.600 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 gün yürüyüş

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68,700 gr
Bu hafta kilo : 69,300 gr
Fark : + 0,600
Fark yüzdesi : + 0,873
Toplam Fark: -1,900gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

regencim öncelikle kolaygelsin. çantayı hiç acımadan geçirebilirsn kfama. fazlasıyla haketmiş bulunmaktaym. hatta senden önce bende vurayım

benimki de şimdilik almıyor kilo ama ileride bunun kötü sonuçları çıkabilir..ben de artık azaltacağım abur cubur almayı..
ya inanmazsın hiç ağzı durmuyo sürekli yiyor..

yiyip de almıyosa iyi ama ileride alabilir..anneleri aldı nede olsa dimi
ben ergenlikte almaya başladım bu hale geldim sonundaama üniversitede 54 filandım yaa ne güzeldi..

herkese günaydın canlarımbir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yeniden alıntılamaya üşendim
ben de bugün reglyim ve tabiki de + dayımneyse gerçek kilo haftaya belli olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…