Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah :
2 kayısı yumurta
süt
keçi peyniri
tulum peyniri
zeytin
ceviz
cherry domates
tatlı sivri biber
yeşil çay

Yarim geliyo yarın Bugun evi temizlicem dipli bucaklı azcıkta ders çalışsam iyi olcak aslındada hayırlısı
ağğşamada cilyın yapcam kıslar kollarımda karnımda bide selülitlerimde baya hissetmeye başladım bugun 7. günüm olmasına rağmen

Yok kıss dönmedi
Bir de yürüyen çok kişi olunca zevkli oluyo yarış yapar gibi

Valla bende yalnız sevmem ya yarış gibi yapıyorsan hele daha zevkli

Haaaaydi bakalım evi mevi akla pakla Senin cilyın beni bugun yataktan zor kaldırdı. 1 gün yaptım bi tek anaaaamm her bi yanım ağrıyo çok etkili bişi bu ya aaaağğşama tekrar yapıcam bende

Bende başlıyorum Arada fırsat buldukça yürürsemde bu iş olacak Ben karataya başladığımdan beri ciddi manada selülitlerimde azalma oldu. Bununla da destekleriz. Birde pilateste top üstünde bi egzersiz var. Onu da yapıcam her gün en az 10 tane o zaman gelsin beyaz pantolonlar

yap kıs yap valla 2. ve 3. gün daha rahat yapmaya başlıyosun hareketleri dün değil evvelsi gün şınavda zorlanıyorum diyodum dün çektim valla bende inanamadım hergeçen gün hareketler kolaylaşıyo ama çok etili bi program gerçekten bide kısa olduğu için sıkmıyo bide ben normalde hep aynı hareketleri yapınca sıkılıyorum spordan bunda tam hareketlere alışınca hoppp 2. level a geçiyosun zaten annemle bi kahve keyfi yapiyimde temizliğe start veriyorum

Yapıciiiimmmm Anneşinle yap kahve keyfini oh oh çok arayacaksın o günleri

Evet ya bu sporun özelliği bu gerçekten sevdim ben sevdimmm...

prof canan karatay ebruli de

Evet bende iziliyorum Feridun konak da insülin direncini yalanlıyo Kanal 7 de o da

:111::111::111::111::111::111::111:

Evet bende iziliyorum Feridun konak da insülin direncini yalanlıyo Kanal 7 de o da

ben yeni yeni araştırıyorum karatay diyetini
hem burdan okuyorum hem kitabını aldım
bende insulin direnci var
çocukluğumdan beri yediklerime dikkat etmek zorundayım
metabolizmam çok çok yavaş genetik olarak şanssızım
aranızda kilo verebilen var mı karatayla

Olmazmı canım bak yazdığımız mesajların altında bi çubuk var ona dikkat edersen herkes verdiği kiloları orda göstermiş. Bu diyetle çok ciddi kilolar veren var. Kesinlikle burda kal ve gör insülin direnci falan kalmayacak gerçekten doğal beslenebilirsen. Sabırlı olman lazım.

teşekkür ederim canım cevabın için
alttaki çizelgelere hiç dikkat etmemiştim
3aylık bi oğlum var
doğum sonrası kilolarımı vermem lazım
günde 2 saat tempolu yürüyorum
yediklerime dikkat ediyorum
şu kitabı bi bitireyim beni de burda göreceksiniz
sizi takip etmeye devam edicem bu arada

Son düzenleme:

Doğum sonrası kilo vermek daha hızlı canım bebeğini bol bol emzir. Sütün yeterlidir umarım Metabolizman daha hızlı zaten şuan o yüzden inşalaaahhh daha da vericeksin Sende kilo çizelgesi hazırlanasana ilk sayfada tarif ediliyor

tamam canım yapayım hemen

merhaba herkese,

bu hafta ofiste egitimde oldugumdan aksam da sucicegi olan ikizlere yetisip ancak vakit geçirdiğimden manu paylaşımı yapamadım. Ama diyetime baglı olarak ilerliyorum no kacamak :) egitim bitince toplu olarak atacagım cuma ogleden sonra :)

bol leptinler dilerim.

leylek ten sonra keylak da oldum ya ben

ablam canım ablam

bizim aramızda don dondur dışarıda külottur tabi canumm..çok kibarızdır..
sanal alemde senin ayaklarınla sörf yapıyoruz..
tanımam mı..don yanında peynir zeytün..

iyi geceler bol leptinler datlum
ben de kaçıyorum canlarım,herkese rahat uykular

Hepiniz yatıyosunuz , ben de gidiiim bari.Herkese iyi geceler , rüyanızda ayaklarımı görün inşallah

Öptümmmmmm....

regliden sonra iner canım merak etme
Bugün erkenden kahvaltımı yaptım şimdi de yürüyüşe gidiyorum

benimki yiyor çok şükür..bi o kadar da aburcubur yiyor..neresine bilmem
yok bebişim yürümüşün sen sokmayız birdynin ayak başparmağını..

acayip motive olduk birdynin ayaklarından beyaa
biz burdayız canım..bekleriz ..oğlunu güle güle büyüt..başarılar
selam
herkesi tebrik ediyorum.

bende dahil olmak istiyorum cuma günümü katılmam gerek
selam teşekkürler..ilk sayfada kurallarımız yazıyor canım..herzaman katılabilirsin aramıza

geçmiş olsun canım ikizlerine..

sabah

ceviz ayran
domates..
geç kaldım ne buldumsa yedim

öğlen

tarhana
et döner
yoğurtlu semizotu

bugün kendimi çok aç hissediyorum..kahvaltıyı hafif yedim ondan sanırım..:44::44:
hadi hayırlısı

selam yavrulaaarrr

ben bugün gec kalktim, o yüzden iki ögün yapicem, kahvaltim klasik kavvaltiydi... ylaniz oc basinda yavas yavas yedigim icin hele de en son kuruyemisleri, iki saate yayildi yemegim.. bilemiyorum dogru oldu mu olmadi mi :26::26::26: aksama da salata yapayim corba ile diyorum, cünkü dünkü kacamaklari söylemeyim, vallaha dayak yerim

hahahahaha dar kıyafetler almayı mı diyosun evet gidip gidip 38 beden alıyorum içine gircem bunların diye hele bugun 2 tanede 36 beden buldum mikkkk kadar tek bacağım girmez ona nası bi ruh haliyle aldıysam artık

evet kuzum, o dar kiyafeti diyorum bi tane de benim pantolonum var öyle, yukari cikiyo ama kapanmiyor... tabi oldukca da dar dogal olarak ben de daha cok eski kiyafetlerimi giyip sinirleniyorum.. bi zamanlar bunun icine gircek durumdayken ne hale getirdim kendimi diye simdi yine ben ugrasiyorum kilo vercem diye gireriz ya bigün onlarin icine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…