Aynı ben diyo bide
İnanır mısın bilmem ama çok yüksek sesle güldüm hatta gülüyorum şuan
Altıma işicem gülmekten şimdi
Eve gelip gizlice çekim yaptım Bırdy
Ay ne güldüm ya gözlerim yaşardı valla katıldım
olsun yemiş çikolatayı..
nooldu tırsstın mıı
aynı anda almışız senle..
inanırım inanırımm
lazımlıkları hazırlayın gariii
eşimle kızım da ben sesli gülünce garip garip bakıyolar sonra onlara da okuyom onlarda yerlerde oluyiii
valla benimki sızmıştı uykusundan kalktı gösterdim gülüyo o da..sonra yine sızdıı..Ona göster vallahi o da güler
Muhtarım sabah bi uyandım benim iki bademcik birbirine yapışmış , ses bildiğin Mahmut Apla modunda , kıpırdıcak halim yokkk emme koşu antremanı yapılmalı...O halimle eniştenle gittik gölet mevkine ...4 km , bunun 1.5 km koşu , kalanı yürüyüş ...Galiba bu olay benim çikolata olayını tetikledi....Şuan hala midem kalkık ve de çarpıntım var , tatlı yemek hiç yaramıyo bana aslında ama bazan tutamıyorum kendimi
Muhtarım sabah bi uyandım benim iki bademcik birbirine yapışmış , ses bildiğin Mahmut Apla modunda , kıpırdıcak halim yokkk emme koşu antremanı yapılmalı...O halimle eniştenle gittik gölet mevkine ...4 km , bunun 1.5 km koşu , kalanı yürüyüş ...Galiba bu olay benim çikolata olayını tetikledi....Şuan hala midem kalkık ve de çarpıntım var , tatlı yemek hiç yaramıyo bana aslında ama bazan tutamıyorum kendimi
mahmut apla :44::44:ha bizim mamıt apla
tüüü üzüldüm. .nekaa yedinde ölee mideni kaldırdın çarpıntı yaptırdın kıss..:26::26::26:
başladın mı tutamıyosun kendini di miidikkat et kendine canımcım..sen bize lazımsın
valla benimki sızmıştı uykusundan kalktı gösterdim gülüyo o da..sonra yine sızdıı..güyaa maç seyrediyoo..
yogurt kuru kayısı ceviz tarçın birebir bugün onunla geçirdim yoksa dolapdaki dondurmayı yada kızların bitterleri götürecektim bende
valla benimki sızmıştı uykusundan kalktı gösterdim gülüyo o da..sonra yine sızdıı..güyaa maç seyrediyoo..
yogurt kuru kayısı ceviz tarçın birebir bugün onunla geçirdim yoksa dolapdaki dondurmayı yada kızların bitterleri götürecektim bende
bizim hepimizin var birer lazımlığı leylakın benim melexinin birdy ve oyamın..eski topikte almıştık de mi kızlar..melexinin maceralarındaNe parmakmış be herkesi yerlere yatırdıLazımlıklı girecem bu foruma artık
he bilirim bi sen bi de leylakın aplasııEvet başladım mı bütün dünyayı yiyesim geliyo valla ...Çok yedim ve çok çeşitli şeyler yedim , cins ve miktar vermiim , özendirici olmasın.....Neyse işte , siz n'aaptınız , var mı kaçamak-kuçamak-göçemek?
Bende güya maç izliyorum
Çarpıntın mı varrYatar pozisyonda olma canım. Az ye canım eğer çok canın isterse de
Bende muz, ceviz, kakao, süt karıştırdım. Buzluğa koydum sanki bir dondurmaymışcasına yicem onu kaçamak canım istediği bir gün
Bende güya maç izliyorum
Çarpıntın mı varrYatar pozisyonda olma canım. Az ye canım eğer çok canın isterse de
Bende muz, ceviz, kakao, süt karıştırdım. Buzluğa koydum sanki bir dondurmaymışcasına yicem onu kaçamak canım istediği bir gün
napıyon cicim özletiyon kendinibenım ki de mac izliyor pc bana kaldı
Bende güya maç izliyorum
Ohhh senin tarif de güzelmiş...
Çarpıntıdan korkma , ben biliyorum onu artık....
Bizde de Kuzey-,Güney açık ...Kuzey 15 dakkadır falan monolog yapıyo , Cemre'ye evlenme teklif etti şimdi , Cemre nihayet konuştu ve "nevet" dedi...Öpüşmek yok , sarılıyolar mütemadiyen....
Ohhh senin tarif de güzelmiş...
Çarpıntıdan korkma , ben biliyorum onu artık....
Bizde de Kuzey-,Güney açık ...Kuzey 15 dakkadır falan monolog yapıyo , Cemre'ye evlenme teklif etti şimdi , Cemre nihayet konuştu ve "nevet" dedi...Öpüşmek yok , sarılıyolar mütemadiyen....
bugün yan komşum kızımla yaşıt olan çaya çagırdı çay öncesinde kagıt helva arasında dondurma ikram etti mahsusmu yapıyosun dedim bişşey olmaz abla ye ne olacak yemem saol dedim çaya talim ettim kızmamak eldemi
cok guzel fikir bende yapayim. Buzlukta o olunca en azindan fazla baska bir sey yemem,Bende muz, ceviz, kakao, süt karıştırdım. Buzluğa koydum sanki bir dondurmaymışcasına yicem onu kaçamak canım istediği bir gün
bizim hepimizin var birer lazımlığı leylakın benim melexinin birdy ve oyamın..eski topikte almıştık de mi kızlar..melexinin maceralarında
he bilirim bi sen bi de leylakın aplasıı
yok vallahele senin ayakları görünce ne mümkün
bizim hepimizin var birer lazımlığı leylakın benim melexinin birdy ve oyamın..eski topikte almıştık de mi kızlar..melexinin maceralarında
he bilirim bi sen bi de leylakın aplasıı
yok vallahele senin ayakları görünce ne mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?