Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inanırım inanırımm
lazımlıkları hazırlayın gariii

eşimle kızım da ben sesli gülünce garip garip bakıyolar sonra onlara da okuyom onlarda yerlerde oluyiii

olsun yemiş çikolatayı..

nooldu tırsstın mıı

aynı anda almışız senle..

Muhtarım sabah bi uyandım benim iki bademcik birbirine yapışmış , ses bildiğin Mahmut Apla modunda , kıpırdıcak halim yokkk emme koşu antremanı yapılmalı...O halimle eniştenle gittik gölet mevkine ...4 km , bunun 1.5 km koşu , kalanı yürüyüş ...Galiba bu olay benim çikolata olayını tetikledi....Şuan hala midem kalkık ve de çarpıntım var , tatlı yemek hiç yaramıyo bana aslında ama bazan tutamıyorum kendimi

inanırım inanırımm
lazımlıkları hazırlayın gariii

eşimle kızım da ben sesli gülünce garip garip bakıyolar sonra onlara da okuyom onlarda yerlerde oluyiii

Ne parmakmış be herkesi yerlere yatırdı Lazımlıklı girecem bu foruma artık

mahmut apla :44::44: ha bizim mamıt apla

tüüü üzüldüm..nekaa yedinde ölee mideni kaldırdın çarpıntı yaptırdın kıss..:26::26::26:

başladın mı tutamıyosun kendini di miidikkat et kendine canımcım..sen bize lazımsın

yogurt kuru kayısı ceviz tarçın birebir bugün onunla geçirdim yoksa dolapdaki dondurmayı yada kızların bitterleri götürecektim bende

Evet başladım mı bütün dünyayı yiyesim geliyo valla ...Çok yedim ve çok çeşitli şeyler yedim , cins ve miktar vermiim , özendirici olmasın..... Neyse işte , siz n'aaptınız , var mı kaçamak-kuçamak-göçemek?

canummm dikkat et kendine

valla benimki sızmıştı uykusundan kalktı gösterdim gülüyo o da..sonra yine sızdıı..güyaa maç seyrediyoo..

benım ki de mac izliyor pc bana kaldı

yogurt kuru kayısı ceviz tarçın birebir bugün onunla geçirdim yoksa dolapdaki dondurmayı yada kızların bitterleri götürecektim bende

Ohhh senin yediklerin çok güzelmiş Kardelenimmm , akıllı kadınsın valla Ben mal mal yedim valla çikolataları , ekmekleri şeyleri falan , oyyyy...

valla benimki sızmıştı uykusundan kalktı gösterdim gülüyo o da..sonra yine sızdıı..güyaa maç seyrediyoo..

Bende güya maç izliyorum

Çarpıntın mı varr Yatar pozisyonda olma canım. Az ye canım eğer çok canın isterse de

Bende muz, ceviz, kakao, süt karıştırdım. Buzluğa koydum sanki bir dondurmaymışcasına yicem onu kaçamak canım istediği bir gün

Ne parmakmış be herkesi yerlere yatırdı Lazımlıklı girecem bu foruma artık
bizim hepimizin var birer lazımlığı leylakın benim melexinin birdy ve oyamın..eski topikte almıştık de mi kızlar..melexinin maceralarında
he bilirim bi sen bi de leylakın aplasıı
yok valla hele senin ayakları görünce ne mümkün

onu denedim pek begenmedim ben

sonrasında yürüyüşe kaçtım canım yoksa tutamayacaktım kendimi

Ohhh senin tarif de güzelmiş...
Çarpıntıdan korkma , ben biliyorum onu artık....
Bizde de Kuzey-,Güney açık ...Kuzey 15 dakkadır falan monolog yapıyo , Cemre'ye evlenme teklif etti şimdi , Cemre nihayet konuştu ve "nevet" dedi...Öpüşmek yok , sarılıyolar mütemadiyen....

bugün yan komşum kızımla yaşıt olan çaya çagırdı çay öncesinde kagıt helva arasında dondurma ikram etti mahsusmu yapıyosun dedim bişşey olmaz abla ye ne olacak yemem saol dedim çaya talim ettim kızmamak eldemi

tabee survivor yok

bi de bişey olmaz demiyolar mı çileden çıkıyom..

Bende muz, ceviz, kakao, süt karıştırdım. Buzluğa koydum sanki bir dondurmaymışcasına yicem onu kaçamak canım istediği bir gün
cok guzel fikir bende yapayim. Buzlukta o olunca en azindan fazla baska bir sey yemem,
Bu arada pantolonumu denedim. Pek bir degisiklik yok. Yaklasik 20 gun once denemistim. Ama kilomda da degisiklik pek yok. Onun icin hep ayni,
olsun 20 gun sonra degisicek eminim

hee kıss her eve lazımlık lazım deyip almıştık zamanında

ben zaten birdyi okudukça acaba ablam mı yazıyo diyorumo da aynı birdy gibi kaçamağa bi başladımı herşeyi son kırıntısına kadar yiyiyo

Lazımlıklarımız olmadan topiğe girmiyoruz biz , sizin haberiniz yok mu yoksa kızlar
He , Leylakımın aplasıyla ben ruh eşiyiz , o benim bu dünyadaki diğer yarım
Ayaklarımdan pek hoşlanmamış gibi gördüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…