Katıl canımcım , şahane olur valla , bayılırızHeee tembelliğe de fena alıştım , nasıl koşucam bakalım
Hoşgeldin güzellik , benim de canım çok tatlı istiyo dünden beri ve ikame olarak yeşil biber yiyorum , ne alaka , kel alaka tabe
Hehehe ben diil Ahu Aplan
ben bu duyguyu döverimm
in sonuna yazıcan yazcaklarını bukaagürültücü ve pis komşulardan nefret ederimmm
hani sen kütüphaneye gidiyodun kaçak
yap canım kolay ve güzel oliyii..
yok yok yemedim bişeyy
evet zor beğeniyo keratalar
neyse yine de ucuz atlatmışın canım..
vukuatsız uyunmuştur arz ederim
ee hakkenten sona kaldın naapalım
makbuşa da çekirge olarak ders vermek gerek zannumca
bu gece kaçırma sakın leptini
cicim yazının sonundaki
bugün tayinler açıklandıı artık biz girdik tayin potasınaaa..oleyyyyhayırlısıyla 1 yıl kaldııı
buradan giden herkesin 1. tercihi çıkmışş bakalım seneye bize noolacak:18::18:
güzel bir hafta diliyorumm..
kahvaltımı yaptım takılıyorum..
sabah
pastırmalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
ceviz
omega3
çay çayyy
" silmiceksin ondan sonrasına yazacaksınAy dün leptini kaçırdım +700 çıktım kız ben :18::18::18: Oysaki kaçamak da yapmadım yemeğimi de erken yedim ama yemekten hemen sonra baya su içtim malum taze soğan yemiştim. :26: Ama şimdi gram gram gidiyor her saat başıBelki ödemdir yudum yudum su içiyorum baya bi çıktısı oluyor. Hem kalktığımda göz altlarım şişmişti Kız yine etmişsin içine "
kızlar bir yorgunum bir yorgunum bünyemin alışık olmadığı kadar ers çalıştımÜzülme canım .Şişkinliktir o gider merak etme.
Bitki çayı iç, bol bol maydonoz ye. Birebir gelir... Döverim ben arkadaşımı üzen şişkinliği
" silmiceksin ondan sonrasına yazacaksınAy dün leptini kaçırdım +700 çıktım kız ben :18::18::18: Oysaki kaçamak da yapmadım yemeğimi de erken yedim ama yemekten hemen sonra baya su içtim malum taze soğan yemiştim. :26: Ama şimdi gram gram gidiyor her saat başıBelki ödemdir yudum yudum su içiyorum baya bi çıktısı oluyor. Hem kalktığımda göz altlarım şişmişti Kız yine etmişsin içine "
ekerim 7li rakamlari görmüssün gözünaydininsallah 6lilari da görmek nasip olur
birlikte dövelim kıss..kızzzz deli şizofren o ayol iyiki etrafımda öyle biri yok
akşam yemeğim 2 lahmacun üstüne gittim burger de dondurma yedimama çok tuhaf bir şekilde aç hissediyorum galiba benim ki duygusal açlık her an bi yeme krizine girebilirim sonra da deli gibi pişman olurum genelde öyle olur deli gibi bişiler yiyesim var çekirdek kola olsa ımmmm
den sonrasına yazıcan ..birlikte dövelim kıss..
kıss yine olmamış allasen..kimden alıntı yıpıcaksan en sonundaki
amin canımpüf gene mi yanlış yapmışım millet yeni üye olur yanlış yapar ben beş ay sonrabu arada canım 1 yılınız kalmış allah gönlündeki yeri hakkında hayırlı eyler inaşllah
ya bişi yanlış ama anlamadım dikkat de ediyorum ama alıntılar gene bi tuhaf oluyo pöfff
kizceler Merhaba nasilsiniz bakalim bugun ??????????
2. öğünüm
2 lahmacun
ayran
boll yeşilik
2-2.5 km yürüdüm..
şimdi de çay çayyy
iyiyiz canım sen nasılsın
2. öğünüm
2 lahmacun
ayran
boll yeşilik
2-2.5 km yürüdüm..
şimdi de çay çayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?