- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
ben de elma sirkesi içmek istiyorum sabahları,organik bulmaya çalışıcam bakalım...poleni ne için veriyosun canım çocuklara...oohh güle güle giy cicilerini
aktardan doğal katkısız elma sirkesi aldım. 3-4 gündür sabah kalkınca bir bardak suya 2 yemek kaşığı katıp içiyorum. Diğer sirke gibi mideye dokunmuyor ama çok kötü kokuyor...
Birde taze polen aldım. Kızlara vermek için... Bende günde yarım tatlı kaşığı yiyeceğim...
Bu sabah:
1 bardak elma sirkeli su
beş tane kurt üzümü
iki avuç karışık çiğ kuruyemiş
bir kuru incir
2 tane omega 3
1 tane b kompleks
birazdan öğle yemeğine gideceğim
tavuk şinitsel ve çorba var
akşamıda yoğurtla kapatabilirsem mikemmel olucek...
hafta sonu düğünümüz var
kıyafet aldım mint yeşili ve lacivert
çok güselll
kolay gelsin canım sana daşu süpürme işini sevmiyorum en çok..banyoları domestoslu süngerle iyice ovup evi süpürmeye başlıyorum..bitene kadar iyice temizleniyo duruluyorum,sonra da toz al yerleri viledala..haa ilk önce dolap içlerini çekmeceleri,mutfak tezgahını ve ocağı silip öyle başlarım işe..tarzım budur yanii ama tüm bunlar 3 saatimi alıyo yaklaşık elim çok hızlı değildir
Güle güle kullan canımAman şişircek şeyler yeme de ben bugun baya şişim ya
sağolasın canım ...bu haftayı çok dikkatli geçirmem gerekiyor. Aksi halde kıyafete giremezsem vay halime...
Valla bende indiğim kilonun üstüne çıktım ya. Dün ve bügün arasında rsmen 1 kilo var gitsin bu şişliklerrrr. Bitki çayı içicem bende
sağolasın canım ...bu haftayı çok dikkatli geçirmem gerekiyor. Aksi halde kıyafete giremezsem vay halime...
ekerim 7li rakamlari görmüssün gözünaydininsallah 6lilari da görmek nasip olur
Çok sağol canım ...İnşallah o günlerde gelir...
Üzülme canım .Şişkinliktir o gider merak etme.
Bitki çayı iç, bol bol maydonoz ye. Birebir gelir... Döverim ben arkadaşımı üzen şişkinliği
naber be kizlar yaaaa
klasik kahvaltimi yaptim, ama iki tane kraker kacti arada nasil oldu anlamaidm bile
bugün iki ögün yapcam, cünkü dün dügüne gittik, yemek 9da geldi, biraz da meyve felan vardi... aksama ton balikli salata ve yogurt yemeyi düsünüyorum.. arada kacan olmaz insallah
Hafta sonu bol kacamaklı gecti.
Bügün artıdayım,
Bugün sıkı yönetim başlattım.
sabah 12de
1 muz
1 avuç ceviz
akşamada
Tavuk salata
bence bizde bu azim varken hepsini basaririz
Dün leptin kaçmasın diye 23 te yatağa girdim neyse tam dalıcam uyumaya Gs Şampiyon olduğu için sevgili taraftar bebeler dışarılara dökülmüş. Davullu zurnalı güm güm gümÖnce bu saatte olmaz ki dedim sonra baktım haklılar yani coşku yaşamak için bide çocuklar yani Bir fenerli olarak kıskanmamalıydım Neyse camdan izlemek için kalktım yatakta sinir olacağıma izleyim dedim Bir de baktım polis karakolunun demirlerine tırmanmışlar "emniyet dışarı ,emniyet dışarı" diye sloganlar atıyorlar Neyse önce şaşırdım sonra polis ekibi geldi bi tane şikayet ediyorlr gençler sessiz olalım dedi hoparlörle Onlar da polis aracının etrafını sardı arabayı sallıyorlar Zavallı polisler çıkamadı tabisi Bu arada da bebeler "Komser dışarı komser dışarı" demeye başladı Gençler ne istiyorsunuz dedi içindeki polis Bişeyler söyledi çocuklar duymadım. Sonra işte aracın içindeki polis "yapınca dağılcaksınız söz mü" dedi.( Bu arada salladıkları için de sesi parça parça geliyo) Hep birlikte sööööözzz dedler Neyse Polis ekip otosunun içinden anons ediyo "Sarıııı -Kırmızı - En büyük - Cimboomm"
Eşim de gs li camdan bakıyo ama görmeniz lazım gülmekten gözlerimden yaş geldi yaSonra çocuklar yie arabayı salladılar o coşkuyla polis yine anonsta tamam gençler söz verdiniz sözünüzde durun deliknlı gibi hadi bakalım gençlik atesşi dağılın
Hala gülüyorum ya yazarken ağzım kulaklarımdaVideoya çekmediğime bin pişmanım
Hemen yolliyim ama benimki siyah çaydı yaf sen yeşil istiyosun galba :44:
bugün tayinler açıklandıı artık biz girdik tayin potasınaaa..oleyyyyhayırlısıyla 1 yıl kaldııı
buradan giden herkesin 1. tercihi çıkmışş bakalım seneye bize noolacak:18::18:
güzel bir hafta diliyorumm..
hoşgeldin canım..ellerine sağlık..yürüyüşe akşam çıkamıyomusun daha serin olur..artılar diyetin vazgeçilmezleri zaten
ben de elma sirkesi içmek istiyorum sabahları,organik bulmaya çalışıcam bakalım...poleni ne için veriyosun canım çocuklara...oohh güle güle giy cicilerini
Canım ya... İnşallah gönlüne göre olur. Geçen yılki kafa hallerin geldi gözümün önüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?