4 km yürüdüm
Katıl canımcım , şahane olur valla , bayılırızHeee tembelliğe de fena alıştım , nasıl koşucam bakalım
Hoşgeldin güzellik , benim de canım çok tatlı istiyo dünden beri ve ikame olarak yeşil biber yiyorum , ne alaka , kel alaka tabe
Hehehe ben diil Ahu Aplan
bir dahakine bende deneyim evlerde mis gibi olmuş ellerinize sağlık canım :13::13:
bravos
jidden yeşil bibermii
Boşver sen yeşil biberi kaysıya devam et canım Birdy in bünye ters biliyosun detoksu bile hamur işiyle yapıyo
Hehe sen mi sormuştun kelemi
Köfte benim kanayan yaram muhtarım
He , enişten ikimize birden köfte tarifi versin , ben 10 kerede 1 kere ancak güzel yapabiliyorum...
ben sormuştum öğrendim..valla ben güzel yaparım ama malzeme önemli tabee ..eniştenin tarifini de alıciim ..değişiklik lazım..
biz köfteyi senin yerine yaparız kayınçom sen salata yap etleri marine et pikniğe giderkene yeter..
bravos
jidden yeşil bibermii
Boşver sen yeşil biberi kaysıya devam et canım Birdy in bünye ters biliyosun detoksu bile hamur işiyle yapıyo
Muhtarım ben de BRAVOSSS dicektim ama demedim galiba.Valla züppersin
Kardelenim yeşil biber yiyorum ama doğal olarak işe yaramıyo , benimkisi züğürt tesellisi
Hamur detoksuHarbiden de iki gündür pişi tariflerine bakıyorum
ben sormuştum öğrendim..valla ben güzel yaparım ama malzeme önemli tabee ..eniştenin tarifini de alıciim ..değişiklik lazım..
biz köfteyi senin yerine yaparız kayınçom sen salata yap etleri marine et pikniğe giderkene yeter..
Bi de zeytinyağlı biber dolması yapiim , içimden geldi
Kızlar ben kaçıyorum harbiden...Öptüm hepinizi...
Ohhh salatalar senden o zamansalatalar benden üstüme kimseyi tanımam yiyenlerde bu nasıl salata derler herşeyde malzeme çok önemli
kızlar allahdan bu hafta istemedi pişi falan
yarın ıspanaklı pide yaptır diye tutturdu ufak ergenyus
Ohhh salatalar senden o zaman
Yaptırırsan beni de çağır Kardelenimmm.Detoksum için çok uygun bi tercih pide
bravos
tememm benden köfte salata senden e diğer işleride paylaşsınlar gariiisalatalar benden üstüme kimseyi tanımam yiyenlerde bu nasıl salata derler herşeyde malzeme çok önemli
Muhtarım ben de BRAVOSSS dicektim ama demedim galiba.Valla züppersin
Kardelenim yeşil biber yiyorum ama doğal olarak işe yaramıyo , benimkisi züğürt tesellisi
Hamur detoksuHarbiden de iki gündür pişi tariflerine bakıyorum
buyur gel canım kesin yapılacak başka yolu yok yarın benimde kaçamak olacak akşama telafi ederim yürüyüşle
Hehe sen mi sormuştun kelemi
Köfte benim kanayan yaram muhtarım
He , enişten ikimize birden köfte tarifi versin , ben 10 kerede 1 kere ancak güzel yapabiliyorum...
evet bencede ondan..daha karatay hocamın tüm sağlıklı yağları yiyin kolestrol diye bi hastalık yoktur sözü tam oturmadı
ben etm bile yemiyordum şimdi ise etcil oldumköftelik yemeklik diye alıyorum kasapdan
Şuan eniştenle beni kopardın valla , anırarak gülüyoruz....Ateşsiz silahlara karşı ama tüfeği var Gerçi henüz ava gitmişliği yok , daha ziyade cansız hedeflere ateş ediyo
Heee kasaplar hep der "köfte yağsız olmaz diye" , ben de pis pis bakıp "biz yağlı yemiyoruz" derim sonra da lastik gibi köfteler imal ederim.Bi nev'i kasap laneti galiba
ooo oda çok güzel gider kayınçom...Bi de zeytinyağlı biber dolması yapiim , içimden geldi
Kızlar ben kaçıyorum harbiden...Öptüm hepinizi...
Kızlar hepiciğinizi çok seviyorum , kendinize iyi bakın
köfteyi bazen şekilden şekile sokuyorum ergenyus bazen nazlanıyor içine bazen biber salçası koyuyorumHa tabii göz kararı yaptım demezse iyidirbazı ustalar mutfak sırlarını vermek istemeyince öyle der ya
Valla epey uzun bi süre oturcanıda sanmam ben kendi ana-babamı bile ikna edemedim kolesterol ve un türevleri konusunda
Aynen ama sıkılmaya başladım bi müddet köfteyle takılıp sonra napcam bilmiyorum ama değişikliğe ihtiyaç var evimizde özellikle çocuklara zor yediriyoruz yaf
Aboovv tüfeğ mii? :44: ters köşe oldum valla hij beklemiyodum çok korkarım silahlardan şeytan doldurur derler ya tanıdığım subaylara emeklilikte geri verin diyorum valla
Tabiki malzeme uygun olunca kolay kıyma soğan az sarmısak kimyon tuz karabiber başka ? :44: baziları yumurta koyar :44:
Ne zaman gidiyonuz pikniğe bakem ayrı eve çıktınız da piknik planları bilem hazır vauvv
Valla epey uzun bi süre oturcanıda sanmam ben kendi ana-babamı bile ikna edemedim kolesterol ve un türevleri konusunda
Tabiki malzeme uygun olunca kolay kıyma soğan az sarmısak kimyon tuz karabiber başka ? :44: baziları yumurta koyar :44:
Ne zaman gidiyonuz pikniğe bakem ayrı eve çıktınız da piknik planları bilem hazır vauvv
salatalar benden üstüme kimseyi tanımam yiyenlerde bu nasıl salata derler herşeyde malzeme çok önemli
kızlar allahdan bu hafta istemedi pişi falan
yarın ıspanaklı pide yaptır diye tutturdu ufak ergenyus
köfteyi bazen şekilden şekile sokuyorum ergenyus bazen nazlanıyor içine bazen biber salçası koyuyorum
Mesela kıvırcık salatada puf noktası nedir? :44: sosuna sarmısak limon yada sirke biraz kekik falan mı? :44:
Oh ne güsell ıspanak seven bi ergenbenim kız illede kıyma yada kaşarlı pide ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?