Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bravos

jidden yeşil bibermii

bir dahakine bende deneyim evlerde mis gibi olmuş ellerinize sağlık canım :13::13:

Boşver sen yeşil biberi kaysıya devam et canım Birdy in bünye ters biliyosun detoksu bile hamur işiyle yapıyo

Hehe sen mi sormuştun kelemi
Köfte benim kanayan yaram muhtarım

He , enişten ikimize birden köfte tarifi versin , ben 10 kerede 1 kere ancak güzel yapabiliyorum...

ben sormuştum öğrendim..valla ben güzel yaparım ama malzeme önemli tabee..eniştenin tarifini de alıciim..değişiklik lazım..
biz köfteyi senin yerine yaparız kayınçom sen salata yap etleri marine et pikniğe giderkene yeter..

salatalar benden üstüme kimseyi tanımam yiyenlerde bu nasıl salata derler herşeyde malzeme çok önemli

bravos

jidden yeşil bibermii

Boşver sen yeşil biberi kaysıya devam et canım Birdy in bünye ters biliyosun detoksu bile hamur işiyle yapıyo

Muhtarım ben de BRAVOSSS dicektim ama demedim galiba.Valla züppersin
Kardelenim yeşil biber yiyorum ama doğal olarak işe yaramıyo , benimkisi züğürt tesellisi
Hamur detoksu Harbiden de iki gündür pişi tariflerine bakıyorum

kızlar allahdan bu hafta istemedi pişi falan

yarın ıspanaklı pide yaptır diye tutturdu ufak ergenyus

Bi de zeytinyağlı biber dolması yapiim , içimden geldi

Kızlar ben kaçıyorum harbiden...Öptüm hepinizi...

bravos

bence de

salatalar benden üstüme kimseyi tanımam yiyenlerde bu nasıl salata derler herşeyde malzeme çok önemli
tememm benden köfte salata senden e diğer işleride paylaşsınlar gariii

Hehe sen mi sormuştun kelemi
Köfte benim kanayan yaram muhtarım
He , enişten ikimize birden köfte tarifi versin , ben 10 kerede 1 kere ancak güzel yapabiliyorum...

Ha tabii göz kararı yaptım demezse iyidir bazı ustalar mutfak sırlarını vermek istemeyince öyle der ya

evet bencede ondan..daha karatay hocamın tüm sağlıklı yağları yiyin kolestrol diye bi hastalık yoktur sözü tam oturmadı

Valla epey uzun bi süre oturcanıda sanmam ben kendi ana-babamı bile ikna edemedim kolesterol ve un türevleri konusunda

ben etm bile yemiyordum şimdi ise etcil oldum köftelik yemeklik diye alıyorum kasapdan

Aynen ama sıkılmaya başladım bi müddet köfteyle takılıp sonra napcam bilmiyorum ama değişikliğe ihtiyaç var evimizde özellikle çocuklara zor yediriyoruz yaf

Aboovv tüfeğ mii? :44: ters köşe oldum valla hij beklemiyodum çok korkarım silahlardan şeytan doldurur derler ya tanıdığım subaylara emeklilikte geri verin diyorum valla

Tabiki malzeme uygun olunca kolay kıyma soğan az sarmısak kimyon tuz karabiber başka ? :44: baziları yumurta koyar :44:

Ne zaman gidiyonuz pikniğe bakem ayrı eve çıktınız da piknik planları bilem hazır vauvv

köfteyi bazen şekilden şekile sokuyorum ergenyus bazen nazlanıyor içine bazen biber salçası koyuyorum

haklısın

ben sarımsağı sucuk köfte olcekse koyarım..benim malzemeler..

soğan,karabiber,kimyon,kırmızı toz biber,tuz,kekik arada maydanoz..az ekmek..ızgaraya yımırta olmaz..bu kadar dı sanırım:44:

gidelim gidelim

Mesela kıvırcık salatada puf noktası nedir? :44: sosuna sarmısak limon yada sirke biraz kekik falan mı? :44:

kızlar allahdan bu hafta istemedi pişi falan

yarın ıspanaklı pide yaptır diye tutturdu ufak ergenyus

Oh ne güsell ıspanak seven bi ergen benim kız illede kıyma yada kaşarlı pide ister

köfteyi bazen şekilden şekile sokuyorum ergenyus bazen nazlanıyor içine bazen biber salçası koyuyorum

benim adana köfte tarifimde de biber salçası oluyor canım..benim ergenyus ta bayılıyo..

adana köfte:
soğan rendesi,karabiber,toz kırmızı biber,tuz ve biber salçası orta yağlı kıymaya harika oluyor..tavsiye ederim

Mesela kıvırcık salatada puf noktası nedir? :44: sosuna sarmısak limon yada sirke biraz kekik falan mı? :44:

Oh ne güsell ıspanak seven bi ergen benim kız illede kıyma yada kaşarlı pide ister

tek kıvırcık yapmam genelde akdeniz yeşillikleri ile yaparım radika marul bazen kuzu kulagı tazen nane reyhan bebek turplardan sosu limon sızma zeytinyag ve nar ekşişi>(hakiki olacak ama)biraz ceviz üzerine rendelenecek peynir

yeşillikleri önce sirkeli suda biraz bekletirim iyice yıkadıkdan sonra kurutuca kuruturum bıçakda kullanmam elimle koparırım

Son düzenleme:
enemmm kıslar çok sevdiğim şeyleri konuşuyozz..acıktım yaww...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…