Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bi de kurutmalı çamaşır makineni de getir muhtarım.Heh , minderden gayrı hiç eşyamız olmasın.Tuvaleti de kendi kendini temizleyenlerden olsun.
he bak onu unutmayayım getireyim tabii..ütü de yapmayız..buruşuk kırışık giyeriz noolcek..tuvaleti iyi düşündün
maşallah baya muhabbet etmişsiniz yürüyüşümü yaptım duşuda aldım şimdi çay keyfi oh be dünya varmış

Son düzenleme:
maşallah baya muhabbet etmişsiniz yürüyüşümü yaptım duşuda aldım şimdi çay keyfi oh be dünya varmış

Ohhhh ne şahane kadınsın sen yawww..Temizlik yaptın , yürüyüş yaptın , duj yaptın , yemek de yapmışındır , oh valla , kendimden utanıyorum , titreyip aslıma dönmem lazım

Benim edi-büdü geldi ben kaçıyom yarın görüşmek üzere hepinize bol leptins

iyi geceler canım..

Ohhhh ne şahane kadınsın sen yawww..Temizlik yaptın , yürüyüş yaptın , duj yaptın , yemek de yapmışındır , oh valla , kendimden utanıyorum , titreyip aslıma dönmem lazım

yapmammı yaptım canım üstelik 2 farklı menü ergenyus yüzünden karatay sağolsun atom karınca gibi oldum yerimde duramıyorum

kizlar ya konusu gecmis bu Jillian Michaels videolari konusunda beni de bilgilendirin lütfeeeeennnnnnn 30 gün kalmisken trye yapayim yaaa birdy ciiiimmmmmmmmm yavrum sen yapmissin bunu galiba yanlis anlamadiysam

merhaba guzel karataycilar
ben kacak .. daha dogrusu cok yogunum sersumcugum biliyor dun gece gorevim vardi .. ondan onceki gun erken ondan daha onceki gun yine erken gorevim vardi bu gunler icinde kacamak yapmadim bol bol ve bol spor yaptim yurudum su ictim diyetim iyi gidiyor .. bugun kahvaltidan sonra sinemaya gittim the great gatsby harika otesiydi .. bol bol agladim beni benden aldi .. :2:

hoşgeldin marim..ah kıyamam çok yoruldun valla..o filmi ben de merak ediyorum..izliycemcem çıkmışsa

hoşgeldin canım kaçamak yapmadığın için kutlarım seni maşallahın var :13::13::13:

yapmammı yaptım canım üstelik 2 farklı menü ergenyus yüzünden karatay sağolsun atom karınca gibi oldum yerimde duramıyorum
Ohhh ellerine sağlık , maaşallah sana
kizlar ya konusu gecmis bu Jillian Michaels videolari konusunda beni de bilgilendirin lütfeeeeennnnnnn 30 gün kalmisken trye yapayim yaaa birdy ciiiimmmmmmmmm yavrum sen yapmissin bunu galiba yanlis anlamadiysam
Canikom , uzun müddet yaptım ve hala onun ekmeğini yiyorum diyebilirim.Bende DVD leri var.Senin orda da vardır DVDsi.Ripped in 30 days diye bi program var , tavsiye ederim.30 dakikada tüm vücudu çalıştırıyo , sıkılaştırıyo.

hoşgeldin marim..ah kıyamam çok yoruldun valla..o filmi ben de merak ediyorum..izliycemcem çıkmışsa

Ben o filmin Robert Redford (enişteniz olur ) versiyonunu seyretmiştim yıllar önce....Peeeeee ne yaşlanmışım kıssss :18::18::18:

hmmm kusum kesin vardir da burda öyle seyler pahali oluyo yaaa tüh hayallerim suya düstü youtube baktim da sanirim sadece bi bölümü var, böyle parca parca :44::44::44:

hmmm kusum kesin vardir da burda öyle seyler pahali oluyo yaaa tüh hayallerim suya düstü youtube baktim da sanirim sadece bi bölümü var, böyle parca parca :44::44::44:

Sen bi öğren fiyatını , zannetmem çok pahalı olacağını.Bizimkiler de gazeteden gelmiş , para vermedim gerçi ....

Ben o filmin Robert Redford (enişteniz olur ) versiyonunu seyretmiştim yıllar önce....Peeeeee ne yaşlanmışım kıssss :18::18::18:

ben de izlemiş olabilirim onu..eniştenin yanındaki rakiben kim idüü de bakiimm..enüşteye bakmaktan onu hatırlamıyon mu yoksayakışıklıdır enişte..

[/COLORkizceler bir kac gun yogurt kuru yapacagim ayrintilari paylasirmiziniz ????

mia farrow muş izlemedim..yok ben okaa yaşlı değil mişim üzgünüm kayınçom..

ben de izlemiş olabilirim onu..eniştenin yanındaki rakiben kim idüü de bakiimm..enüşteye bakmaktan onu hatırlamıyon mu yoksayakışıklıdır enişte..

Valla eniştenden gayrısı kalmamış aklımda , filmi de hatırlamıyorum , sadece enişteni beyaz takım elbise ve fötr şapka ile hatırlıyorum.
Bu arada evdeki enişten yürüyüşe götürüyo beni zorla.Popomu kaldıriim de gidiiiim bi zahmet , sonra görüşürük

[/COLORkizceler bir kac gun yogurt kuru yapacagim ayrintilari paylasirmiziniz ????

çok sıkıcı oluyo be kuzum..yaziim yine de..
sabah klasik karatay kahvaltısı
sonra ayran içinde yeşil mercimek ,bulgur veya buğday 4 er kaşık 2 litre ayrana katıp öğün olarak içeceksin..hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…