Hoş geldin a. Ooo şimdiden tatlıları listelemişin ama inanki bir süre sonra canın çok çektiğinde yediğinde aşırı tatlı gelecek fazla yiyemez olcaksın yani miktarı azalacak zamanla hafif tatlılar yatcek şerbetliler ve pastalar ağır gelcek göreceksin
Kolay gelsin şimdiden.
bizim senle kilolar aynı başlamış şuan aynı ve hedef aynıboyun kaç benim 178
makine yıkadı bitti kirliler lavaboda yığıldı siz habire bişeyler yapıyonuz vesile oldu popomu kaldırdım da yerleştirdim kıss..
bu sıralar çok isteksizim ev işlerine karşı canım yaa..mutfak leş oldu buzdolabı silinmeli ben hep bahaneler buluyorum kendimezamanım da var halbuki.. ..havalardan mıdır nedir..
bence de
Aboovv 178 mi maşallah diyim ya BKI nı yazsaydın tahmin ederdik
Filiz çıktı daha sonra okursa sorunu cevaplar sende gelince geçmişe bakarsın
5 haftadır yemiyorum hiç mi hiç bozmadım karataycığımı harfiyen uydumtatlı krizlerimde kalmadı geçti ama fstık olunca yicem bi kaşık bi kereye mahsus
Bu arada 30 day shred die bişi var youtube dan bakın tam 30 gün yapıosun herkes before after yapmış önce-sonra olarak bende dün başladım 25 dakkacık bişey
5 saniye kuralı var aldınmı hemen 5 sn deooo herkes gitmiş ikimiz kalmışız , evet umarım kirlenmemiştir karanlıkta çok iyi göremedim amma
Dimi yapmak zorundalar alla alla
bende vallahi bi 65 olayım şekerpare yicem fındık ezmesi bide baklava yicemsonra yine başlıcam
Kesin havalardandır canım, bide ben senin yerinde olsaydım (mecburi hizmet için tekinsiz yerde) kesin kendimi yemeğe verirdim evide yüzeysel falan temizlerdim demoralize etmek istemem ama gerçek bu
boy varda belimde de bi simit varki görmeee
Anaaaaam , kıyamam ben onaaaa , olur inşallah yaww o çok akıllı bi çocuk , düzeltir kendini ...şimdiden kolay gelebugün daisy süpürgemi çıkardım teyzesi ama pili gitmiş galiba sanursam çok üzüldüm. çok uzun süre şarja takmayınca .bakalım tamgün şarjda kalsın noolcak:18::18::18:
Haydaaa , son dakka faciası...Yine de ucuz atlatmışsın valla , şok geçmiş olsun...kıslar akşam akşam başıma gelene bakın bugün 2 iskoç battaniye yıkamıştım küçüğü önce büyüğü sonra yıkayıp astım az öncede normal çamşırları asarken bi kot asmamla ip demirinin çivisi çıkmış yuvasından tabii ağır geldi kaldıramadı,allahtan kopup aşağı düşmediler, bende birini balkon demirine diğerinide seyyar askılığa astığım çamaşırların üstüne örtü gibi kapattım kociş de yok ki tamir etsin hoş bu kaa yüklemesiydin diye çıkışıcak ama bende çok biliyosan kendin assaydın diycem
Yawww gelince bir sürü çamaşır yıkandı ya hep onlarda kıllar-tüyler dökülmüş , her yer toz , tuvaletleri bile temizlemedim.Hiç bu kadar da isteksizlik olmamıştı , tam bir felaketim valla , kendimden nefret ediyorum bu aralar....Niye utanıyon tatlım hepimizin farklı zamanlarda oluyor sen bazen hafta içi yarım günlerde bile temizlik yapıp gidiyodun unuttunmu ben sadece hafta sonu yapabiliyorum başka fırsatım olmuyo biliyosun senin şu an keyif yapma zamanın bence
Kıs siz yokken kim pisletcekti ki evin hali harap bide misafir yada çocuk olsaydı neyse yanii evde fazla durmayın en iyisi batıyo size sanursam galba
bende vallahi bi 65 olayım şekerpare yicem fındık ezmesi bide baklava yicemsonra yine başlıcam
Oyyy nasıl uzun bi kızsın sen öölebizim senle kilolar aynı başlamış şuan aynı ve hedef aynıboyun kaç benim 178
Hah Jillian Michaels...Benim uzmanlık alanımdır kendisiBu arada 30 day shred die bişi var youtube dan bakın tam 30 gün yapıosun herkes before after yapmış önce-sonra olarak bende dün başladım 25 dakkacık bişey
Niye bikere, kendini öyle şartlarsan ters teper ödül olarak düşün ve hergün bile yiyebilirsin ama 5 km yürümek şartıyla
shred ne spor tarzımı plates gibi bişey mi? Buradaki arkadaşlar Lesli sensonai diye bişey var onu yapıyorlar youtube den seninkide ondan galba ? :44:
İşte o simite Karatay hocamız araba tekeri diyor ve ne kadar büyüükse kilon da ne kadar fazlaysa insülin direncinizde o kadar fazla diyor bilmem okudunmu kitaplarını ?
Anaaaaam , kıyamam ben onaaaa , olur inşallah yaww o çok akıllı bi çocuk , düzeltir kendini ...
.Hiç bu kadar da isteksizlik olmamıştı , tam bir felaketim valla , kendimden nefret ediyorum bu aralar....
...
Hah Jillian Michaels...Benim uzmanlık alanımdır kendisiDevam edersen çok faydasını görürsün ...
5 saniye kuralı var aldınmı hemen 5 sn de
yapcekler tabii
sen hele ver
o zaman iyi idare ediyorum desene..
Biz senle ayrı bi eve çıkalım muhtarımdüzeltir di mi kayınçom düzeltir düzeltir
sen mi ben mii
Yap yap , obliklerin taş gibi olur vallaohhh evet evet inşallah bıkmadan yapıcam bugun 2. günüm birdy
Ciddi söylüyorum ve çok eminim kendimi tanıyorum özellikle depresifken daha beter yerim
Sen inşallah kazasız belasız batıya gelince daha hızlı vericeksin bak görürsün hatta bu yaz tatilde bile kaçamaklara rağmen vermesende almadığını görceksin, çünki dişarıda oldunmu vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan bide araba olmamasıda avantaj aslında
Biz senle ayrı bi eve çıkalım muhtarım
Anaaaaam , kıyamam ben onaaaa , olur inşallah yaww o çok akıllı bi çocuk , düzeltir kendini ...
Haydaaa , son dakka faciası...Yine de ucuz atlatmışsın valla , şok geçmiş olsun...
Yawww gelince bir sürü çamaşır yıkandı ya hep onlarda kıllar-tüyler dökülmüş , her yer toz , tuvaletleri bile temizlemedim.Hiç bu kadar da isteksizlik olmamıştı , tam bir felaketim valla , kendimden nefret ediyorum bu aralar....
Oyyy nasıl uzun bi kızsın sen ööleBen 1.5 metreyim , azıcık versene bana boyundan
Hah Jillian Michaels...Benim uzmanlık alanımdır kendisiDevam edersen çok faydasını görürsün ...
aaa dur onada bakem . benimkide youtube dan evet 30 günde belin şekil alıyo kolların bide 30 day shred dediğim işte
ohhh evet evet inşallah bıkmadan yapıcam bugun 2. günüm birdy
tamam kayınçom sen araştırmaya başla şööle ufacık tefecik olsun yere minder atarız..2 laptop aldık mı o teknoloji yeter bize..benim daisy i de getiririm gezinir ortada tamam..
çöp ev diye tv lere çıkarmışız sonra
Sağol kujumayy toz deme bana üstelik benim mobilyalar (90 ların modası) siyah, salon masam sehpalarım zigon migon müzik seti hepten siyah cam yatak odası siyah ağırlıklı portmanto vs vs bitek kızın odası ve bu evin mutfağı normal
Tuvaletlere çamaşır suyu dök bekle çek sifonu gitsin
İyi güzel de uzmanları yapacaksanız düzenli yapın yoksa hiç başlamayın demiyomu yoksa benmi yanlış biliyom :44:
Şahsen yaptığım tek spor ev işleri ve alışveriş için yürümek
Hadi hayırlısı diyim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?