Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın

Canım bende öyleydim hemen topla kendini yaptığımız çabaların sonucunda kilo almamalıyız. Hemen silkelen ve kararını ver

Hemen silkelen kendine gel cannım yoksa sonu yok kaçamak üstüne kaçamak oluyor. Ve emekler boşa gidiyor. Allah yardımcımız olsun. Sabır gerekiyor :18::18::18:

sersumcum deprem çantası hazırlayın

afiyet olsun canuuuum

sersumcum çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın inş
sağol canım..aminn
bugün yediklerimi yazayım

sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
pastırma
domates
salatalık
zeytin
kiraz

2.öğün:
3 küçük karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
afiyet olsun canumm
Öyle gümletirim işte

Bende atlattım işte onuuuuuu hem 17 ağustos hem 12 kasım depremlerini yerlerinde yaşadım ondan çok tırsarım. :18::18::18:

tırsılmaz mı kızzz

geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın

sağol canım..amin...

sen de çok kaçamak yapmışın hepimiz gibi:18::18:

mişek ne kıss:44::44:

kızlar bugün olan deprem deprem govtr ye düşmüş ama duyduğumuza göre yukarıda taş ocakları var orada çok yüklü dinamit patlatmışlar..onu deprem olarak algılamış olabilir deprem ölçerler diyorlar..anam deprem algısı uyandıran patlama apartman hopladı valla..inşallah o dur da deprem falan olmaz birdaha..yuh yanii

yabadabaduuuu kızlar.Ben geldim de çok acım şuan.Saate baktım 15 dk var.Amanin acil tarafından ne yiyeceğim ben şimdi :44:

yabadabaduuuu kızlar.Ben geldim de çok acım şuan.Saate baktım 15 dk var.Amanin acil tarafından ne yiyeceğim ben şimdi :44:

hoşgeldin datlım hemen 2 yımırta kırıver kıss..peynir zeytün..ayran al sana pratik menü...

evet ciğerlerim buldum yiyecek :) Dünden kalan sizlerin islim kebabı dediğiniz ,benim ise sallama kebap dediğim şeyi yiyeceğim.Haydin ben 5dk ya geliyom

Selam dostlar bu gün markette dondurma gördüm dayanamadim aldim hemen kesinlikle yiycektim o dondurmayi ,kararliydim. Sonra dolaşırken dolaşirken vazgeciverdim gittim aynen yerine biraktim. Mutlu mutlu ayrıldım oradan... :) hepinize sevgiler ,takipteyim sizlerin guzel paylasimlarinizi. :)

Selam canlarım nasılsınız

Sizleri ozledim

Dün de tüm gün dışarıdaydım,menülerim

Sabah kahvaltısı annemde et kavurma,peynir,domates,sogan,2 yaprak sarma,1 lokma tatlısı

Akşam yemeği kv de,et,pilav vardı yemedim,1 sigara boregi,1 tatlı kaşığı irmik helvası

Bu sabah hastaneye gittim tahlil vermeye aç karnına,saat 1 de kahvaltı gibi bişeyler yedim,tereyağında yumurta,az da kıymalı ve patatesli pide ,3 yaprak sarma yedim

Eve geldigimde saat 7 idi,ıspanak,mantar sote,yogurt,bol salata,yogurt ve yarım avuc ici gozleme yedim,

Ama çok yorulmuşum,çok yurudum gun icinde,simdide cayımı içtim,yarın normal duzene donerim inşallah,sonuçlar da iyi çıktı elhamduülillah,özellkile karatay karşıtlarının savunduğu degerlerim çok iyi

merhaba kizlar nasilsiniz ?? nasil gidiyor ??
ben tum gun okuldaydim okula yuruyerek gittim 35 dakika tempolu olarak aksamda eve geldik esim ile beraber 1 saat tempolu yuruduk..

sağol canım..aminn

afiyet olsun canumm

tırsılmaz mı kızzz

sağol canım..amin...

sen de çok kaçamak yapmışın hepimiz gibi:18::18:

mişek ne kıss:44::44:

evet ya haftada 1 kere oluyo sersumcum ya onuda keserim inş
marketlerde oluyo ya dondurmalı bi karışım neyse oldu bikere:18:

Mrb arkadaslar uc haftadir sehir disindaydim sonun da donebildim ewime bugunden itibaren tekrar aranizdayim ins. Sabah sucuklu yumurta zeytin peynir ve iki kasik yogurt yedim sabah dedigime bakmayin saat 12 de ))
Sonraki ogunu 6 da yaptim tavuk iki uctane yesil sogan maydonoz ve dere otu birde yemegin sonunda turk kahvesiyle bir ceviz iki hurma bir incir yedim

merhaba kizlar nasilsiniz ?? nasil gidiyor ??
ben tum gun okuldaydim okula yuruyerek gittim 35 dakika tempolu olarak aksamda eve geldik esim ile beraber 1 saat tempolu yuruduk..

bravo size, ben de güya bugün basliyordum, ama yagmur yagdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…